ΓΕΩΡΓΙΑ: Απόψε ο τελικός του “Georgian Idol”!

Όλα τα καλά κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους, και σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες. Το Georgian Idol, ξεκίνησε στις 5 Ιανουαρίου με την πρώτη Audition και σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε τον νικητή του ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Γεωργία στο Τελ Αβίβ!

O κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γεωργίας, GPB, έχει επιλέξει τρία τραγούδια τα οποία είναι υποψήφια για την εκπροσώπηση της χώρας, στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Οι 4 φιναλίστ κλήθηκαν να επιλέξουν το υποψήφιο τραγούδι (εκ των τριών διαθέσιμων) της αρεσκείας τους. Τα τραγούδια είναι όλα στη Γεωργιανή γλώσσα και δημιουργοί τους είναι οι Levan Basharuli, Roma Giorgadze και Tamar Babilua.

Τα τραγούδια που θα ακούσουμε στον τελικό είναι:

  • Liza Kalandadze – Sevdisperi Zgva
  • Oto Nemsadze – Sul Tsin Iare
  • Giorgi Nakashidze – Sul Tsin Iare
  • Giorgi Pruidze – Me Mjera

Ο νικητής του Georgian Idol θα αποφασιστεί εξ ολοκλήρου με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, μέσω SMS αλλά και την εφαρμογή του Facebook Messenger.

Ο Τελικός  θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος  και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ