ΣΟΥΗΔΙΑ: Απόψε ο γύρος της Δεύτερης Ευκαιρίας!

Ύστερα από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Melodifestivalen 2019, τα βλέμματα στρέφονται απόψε στην πόλη Νίσεπινγκ για τον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας, γνωστό και ως Andra Chansen.

Στη συγκεκριμένη φάση διαγωνίζονται μόνο τα τραγούδια που κατέλαβαν την τρίτη και την τέταρτη θέση σε κάθε έναν από τους τέσσερις ημιτελικούς που προηγήθηκαν.

Τα οκτώ τραγούδια θα χωριστούν σε τέσσερα ζευγάρια και σε έκαστο υπάρχει μία συμμετοχή που κατέλαβε την τρίτη και ένα την τέταρτη θέση και δη σε διαφορετικούς ημιτελικούς.

Έτσι, λοιπόν, στη σκηνή του Nyköpings Arenor Rosvalla, ο Andreas Johnson (“Army Of Us”) θα αντιμετωπίσει την Anna Bergendahl (“Ashes To Ashes”), ο Vlad Reiser (“Nakna i regnet”) τον Nano (“Chasing Rivers”), o Martin Stenmarck (“Låt skiten brinna”) τη Lisa Ajax (“Torn”) και η Rebecka Karlsson (“Who I Am”) τους Arvingarna (“I Do”).

Το τραγούδι με τις περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου, στη Στοκχόλμη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποψινή βραδιά μέσα από την ιστοσελίδα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της Σουηδίας (κάντε κλικ εδώ), στις 21.00 ώρα Ελλάδας.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
[Φωτογραφίες: SVT]

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι προτιμήσεις μου για απόψε :

    Anna B ( ό,τι καλύτερο σε τραγούδι για MF φέτος)
    Nano
    Lisa Ajax
    Arvingarn

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ