EUROVISION 2019: Έτσι θα είναι το Green Room!

Οκρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, KAN, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα εικόνες από τον χώρο που θα φιλοξενήσει το Green Room του φετινού Διαγωνισμού της Eurovision.

Το Green Room, ο χώρος δηλαδή που θα βρίσκονται καλλιτέχνες με την αποστολή της χώρας τους, θα φιλοξενηθεί στο Pavilion 1 του Expo Tel Aviv και θα συνδέεται με τον κύριο χώρο στο Pavilion 2. Εκεί φέτος θα βρίσκεται και κοινό που θα παρακολουθεί τον διαγωνισμό από ειδικές οθόνες και ζωντανά τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Επίσης, θα παρέχονται στο κοινό αναψυκτικά, ποτά, καθώς και επώνυμα δώρα.

Πώς σας φαίνεται η ιδέα του ξεχωριστού Green Room με κοινό;

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σαν σαμπρέλες από σωσίβια. Πολύ εύστοχο για τη θάλασσα μετριότητα και κακογουστιά που πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι τηλεθεατές φέτος.

    • Επίσης η τραγουδίστρια της Αυστραλίας πως θα χωρέσει με τέτοιο ταβάνι αν κάνει ο ίδιο σκηνικό

  2. Παιδιά χάλια είναι
    Λες και είναι κάποιο άλλο σοου
    Ή ακόμα καλύτερα…
    Μπουζούκια
    Μα είναι δυνατόν να υπάρχει χώρος για φανς που να κάθονται και να τρώνε κιόλας;

  3. Η πυραμιδα των Illuminati φατσα καρτα πισω στα γραφικα. Υποψιαζομαι φεστιβαλ πενταλφας, αστρου δαβιδα και πυραμιδας να επισκιαζει τον διαγωνισμο τραγουδιου.

  4. Γενικά μου αρέσει- όπως καθετι εξαλλου που παραπεμπει σε θσλασσα. Μόνο το catwalk με χαλάει λιγο

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ