ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Απόψε ο τελικός του UMΚ 2019!

Απόψε, με την ζωντανή διεξαγωγή του εθνικού τελικού της Φινλανδίας, Uuden Musiikin Kilpailu 2019 (UMK), η χώρα θα επιλέξει το τραγούδι για την Eurovision 2019. Το κρατικό κανάλι YLE, όπως και πέρυσι, έκανε ανάθεση σε καλλιτέχνη ενώ μέσα από το UMK 2019, θα επιλεχθεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει τελικά στο Τελ Αβίβ. Ο εκπρόσωπος της χώρας είναι ο γνωστός Dj και παραγωγός Darude και στα φωνητικά των υποψήφιων τραγουδιών θα είναι ο Sebastian Rejman.

Τα τρία υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν απόψε είναι:

  • RELEASE ME

  • SUPERMAN

  • LOOK AWAY

To τελικό αποτέλεσμα θα βγει μετά από την ψηφοφορία του κοινού και της διεθνής κριτικής επιτροπής, με αναλογία 50/50. Εκπρόσωποι από την Ισπανία, την Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, τη Νορβηγία και τη Σουηδία θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή. Η ψηφοφορία του κοινού θα γίνει μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, SMS και της εφαρμογής Yle.fi, σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον τελικό του UMK 2019! Καλεσμένη της βραδιάς είναι η νικήτρια της Eurovision 2013, Emmelie De Forest.

Παρουσιαστές του εθνικού τελικού θα είναι οι Christoffer Strandberg, Mikko Silvennoinen και Krista Siegfrids. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τελικό του UMK 2019, στις 20.00 (ώρα Ελλάδας), διαδικτυακά μέσω από το κανάλι YLE, εδώ. (εναλλακτικό Link)

https://www.facebook.com/UudenMusiikinKilpailu/videos/1033273873533951/

Στο Poll του OGAE Greece, το τραγούδι που επικράτησε, μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών μας είναι το “Look Away“, με ποσοστό 56,91%.

Ποιο τραγούδι θέλετε να εκπροσωπήσει την Φινλανδία στο Τελ Αβίβ;

 

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Φινλανδίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα τραγούδια είναι πολύ αδύναμα συνθετικά. Υποθέτω θα τα έχουν φορτώσει σκηνικά μπας και κάνουν μπούγιο, αλλά η μουσική ουσία δεν αλλάζει.

  2. Κανένα δεν μου αρέσει. Τυπικά αδιάφορα μονότονα.νομιζω ότι ακούω το ίδιο τραγούδι.
    Οποίο και να κερδίσει δε νομίζω να βρεθεί ψηλά στο Τελ Αβίβ για την ακρίβεια δε πιστεύω να προκριθεί κι όλας….Δεν έχουν κάτι από συνθετικής άποψης και φωνητικά αμφιβάλλω αν θα είναι άρτιο. Κάτι σαν τη περσινή συμμετοχή της Πολωνίας, ενδεχομένως με ανάλογη τύχη….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ