ΡΩΣΙΑ: 3 μήνες γραφόταν το τραγούδι του Lazarev!

ΟPhilipp Kirkorov, που έγραψε μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει ο Sergey Lazarev τη Ρωσία στη Eurovision 2019, έκανε σήμερα αποκαλύψεις σχετικά με το τραγούδι.

Μιλώντας, λοιπόν, στη ρωσική εφημερίδα MK (Moskovskij Komsomolets) αποκάλυψε ότι η ομάδα δούλευε περισσότερους από 3 μήνες πάνω στο τραγούδι που προορίστηκε για το Τελ Αβίβ! Επ’ αυτού δήλωσε:

Θα προσπαθήσουμε να μην απογοητεύσουμε το κοινό, αν και το να βασίζεσαι στο γεγονός ότι θα αρέσει σε όλους, θα ήταν χαζό. Πρέπει όμως να ακούς τη μουσική. Όλες οι δυνάμεις ενώθηκαν με σκοπό την εκπροσώπηση της Ρωσίας φέτος.

Η ομάδα ελπίζει να παρουσιάσει μια διαφορετική πλευρά του Sergey Lazarev βασιζόμενη στο πολύπλευρο ταλέντο του, μιας και τραγουδάει, χορεύει, κάνει πατινάζ και ενόργανη γυμναστική.

Πιστεύω ότι ήταν πολύ σωστή απόφαση να στείλουμε συγκεκριμένα τον Sergey Lazarev, που ανταποκρίνεται στα δεδομένα ενός Ευρωπαίου καλλιτέχνη. Έχει ήδη συμμετάσχει στον διαγωνισμό, είναι έμπειρος και τραγουδάει και μιλάει έξοχα αγγλικά. Είναι αξιόπιστος, ξέρει πώς να φερθεί και είναι επαγγελματίας απ’ όλες τις απόψεις.

Ο Kirkorov έκλεισε τις δηλώσεις του χαρακτηριστικά:

Ο Sergey δεν πρόκειται να πάρει εκδίκηση, αλλά θα εκπροσωπήσει τη χώρα όπως πρέπει.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει, θα ακούσουμε μία πλαστική ποπ Κοντοπουλική μπαλάντα, η οποία γράφτηκε σε ένα τέταρτο και φορτωνόταν ενορχηστρωτικά επί 3 μήνες.

    • Ακριβως!!! ασε που οταν παει με Ρωσια και Αζερμπαϊντζαν ολο εμπνευση του ερχεται αμα παει με Ελλαδα – Ντεμυ πιο fast food μουσικη πεθαινεις, ακους εκει 3 μηνες αλλαξαν λιγο τα soundtrack και το κανουν Arianda Grande commercial song, οσο το πατιναζ ενταξει θα ξερασω Diman Bilan 2008, Κοντοπουλος, Φωκας και Κιρκοροβ παλι!!

  2. Το τραγούδι πρόκειται να είναι μπαλάντα αλλά όχι μια συνηθισμένη μπαλάντα θα παθετε πλάκα μόλις το ακούσετε . Φέτος είμαστε έτοιμοι να το σηκώσουμε.

    • Η Ελλάδα τώρα στην Eurovision έχει γίνει μια χώρα όπως το σαν Μαρίνο ,η Ισπανία, η Μάλτα. Και αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν επενδύουν σε αυτό το γεγονός γιατί το υποτιμούν και ας αφήσουν τα παραμύθια ότι δεν έχουν λεφτά στην ΕΡΤ. Τα δικαιώματα για τους αγώνες στη superleague στο ποδόσφαιρο είχανε να τα πάρουν που κόστισαν κάτι εκατομμύρια αλλά για την Eurovision ξαφνικά δεν υπάρχει ποτέ τίποτα. Πώς η Ελλάδα μπορεί να τα πάει καλά όταν η Σουηδία και η Ρωσία χαλανε 1 εκατομμύριο και βάλε και εμείς δεν έχουμε λεφτά ούτε να πληρώσουμε τα ξενοδοχεία lol. Όταν η Ελλάδα πάρει στα σοβαρά το διαγωνισμό θα είμαι ο πρώτος υποστηρικτής. Τώρα συμμετέχει για να συμμετέχει

      • To ξέρεις ότι το φετινό μας μπάτζετ είναι ολόιδιο με το περσινό της Κύπρου, ε;;;; Επίσης σε εμάς φέτος τα έσκασε όλα η ΕΡΤ, ενώ πέρυσι το ΡΙΚ τα είχε μοιραστεί με χορηγούς…. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ!!!!

  3. I Sergey «και τραγουδάει, χορεύει, κάνει πατινάζ και ενόργανη γυμναστική»

    Ναι βάλτε τον να τα κανει ολα αυτα μεσα σε 3 λεπτα και δώστε του την Νίκη να τελειώνουμε.
    Δεν πιστευω πως στην Ρωσία έχουν έλλειψη απο καλλιτέχνες.

    • H μεγαλύτερη κατάντια για μία χώρα με τόσο μεγάλη μουσική ιστορία είναι ότι γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τους Ρώσους δημιουργούς για να κάνει συνεχείς απευθείας αναθέσεις στον ίδιο και στον ίδιο ξένο συνθέτη.

  4. Δεν σημαίνει τίποτα η διάρκεια δημιουργίας του τραγουδιού ,οπότε θα περιμένω να το ακούσω και έπειτα θα το κρίνω.

  5. Αναμένω κάτι σαν το hold me που είχε γράψει ο Κοντόπουλος για το Αζερμπαϊτζάν με λίγο από “not alone” Αρμενίας για να φανεί πιο ψαγμενο συνθετικά…. Ειδικά αν όπως διαβάζω έχει και τρομπόνια στην αρχή και στη γέφυρα τότε μιλάμε για το τραγούδι της δεκαετίας!!!!111εναενα
    Περα από τη πλάκα ο Κοντόπουλος ως συνθέτης έχει κουράσει και συνθετικά πάει μια δεκαετία πίσω,πιο προβλέψιμος και από το ποσο ψηλά θα ψηφίσουν οι επιτροπές και φέτος την Σουηδία… Πάλι ο Φωκάς θα κληθεί να σώσει τη κατάσταση.

    • Ακριβως τον εχουμε βαρεθει, ασε που μονο η Ρωσσια και Αζερμπ τον ψαχνουν που εχουν απο 20 συμμαχους και νομιζει οτι κανει κι επιτυχιες, Σουηδια, Λετονια στελνουν τοσο ψαγμενα ρε φιλε ουτε καν θα επελεγαν τον Κοντοπουλο που περυσι εμεινε εκτος με την σαχλα του Αζερμπαίντζαν και 2017 η Ντεμυ περασε 10η αν ελειπε η Κυπρος απο τον ημιτελικο δε θα περνουσε παλι! να λεμε και τις αποτυχιες τους, και Μολδαβια περυσι τι χαλι σαν πλακαζ απο σπιτι ηταν

  6. Κύπρος
    Ρωσία
    Σουηδία η 3 πιθανές νικήτριες.
    Ιταλια γύρω στην 6η θέση.
    Ισπανία σίγουρα 12αδα

    Για Ελλάδα έχω καλό προαίσθημα!

    Επίσης μην κράζετε την Ρωσία γιατί το 2014 δώσαμε 10 βαθμούς,το 2015 8 βαθμούς και το 2016 12 βαθμούς.Αρα η Ελλάδα ψηφίζει Ρωσία.

  7. Τρεις μήνες για μια μπαλάντα που λογικά θα είναι η κλασική παλιομοδίτικη μπαλάντα Κοντόπουλου??? Ξεκάθαρα δηλώσεις εντυπωσιασμού και αυτό μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ! !!

  8. Να περιμένουμε την Ενάτη του Μπετόβεν δηλαδή…Τρεις μήνες για να τους κατέβει κάποια έμπνευση, φαντάσου…

  9. Κλασικοί Ελληναρες κράζουν το τραγούδι χωρίς να το ξέρουν και στον τελικό θα του δώσουν 10 βαθμούς.Για γέλια και κλάματα μαζί.

    Ας γράψω κάποιες προβλέψεις που κάνουν τα μέλη του Ogae Greece
    Γερμανία 2018: πρόβλεψη 15-18η θέση.Αποτελσμα 4η θέση
    Αυστραλία 2016:Πρόβλεψη 9-10η θέση.Αποτελεσμα 2η θέση
    Κύπρος 2018:Πρόβλεψη 9-12η θέση.Αποτελεσμα
    2η θέση
    Ελλάδα 2013.Προβλεψη 10-15η θέση.Τελικος 6η θέση.
    Νορβηγία 2015: πρόβλεψη 15η θέση.Αποτελεσμα 8η θέση
    Ρωσία 2016 πρόβλεψη 9η θέση.Αποτελεσμα 3η θέση.

    Και άλλες τόσες.Αφου δεν ξέρετε τι πετάτε ότι θέσεις να ναι για να πείτε ότι ξέρετε κάτι από Eurovision.

    Και τώρα έχουμε μια πρόβλεψη από μερικούς εδώ μέσα.Ιταλια 1η θέση.Μαλλον δεν έχετε ακούσει το τραγούδι δεν νίκησε το Grande amore και θα νικήσει αυτό;;;ωραίο τραγούδι άλλο μέχρι 5η θέση(για εμένα)

    Καλή τύχη σε όλα τα τραγούδια!

    • Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο υπερβολικά αυτά που γράφονται χωρίς να έχουμε ακούσει καν το τραγούδι αλλά…. Έχουν κάποια βάση.. Δλδ του Κοντοπουλου κάθε χρόνο για εμένα είναι αν όχι χάλια.. Καθόλου καλά.. Οπότε δεν περιμένουμε και πολλά σαφώς ο καθένας έχει την γνώμη του.. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως έπρεπε να τους αποκλείσει η EBU και αυτούς και την Ουκρανία αλλά let’s enjoy it ❤️❤️??☺️χρμ Γτ σκαρφαλώνουμε στα στοιχήματα και κατεβαίνουν κάποια φουλ overatted κομμάτια.. We will see.. Επίσης η Κύπρος μπορεί να μην νικήσει αλλά θα κάνει πολλά :))

  10. Ρε παιδιά γιατί σας πονάει ο Κοντόπουλος τόσο πολύ ? Μου θυμίζετε οπαδούς μια ομαδας που έχει φάει 5 γκολ Αλλά τους φτάει ο διαιτητής . Άλλο να μην σας αρέσουν τα τραγούδια του αλλά άλλο να τον λέτε αποτυχημένο γιατί δεν είναι και το λένε τα αποτελέσματα . Θα κάνω το βήμα πίσω και θα πω ότι είναι λιγάκι υπερεκτιμημένος αλλά αποτυχημένος δεν είναι με τίποτα . Αντί να είμαστε περήφανοι που μας χώρα μια παγκόσμια δύναμη όπως η Ρωσία διάλεξε το Κοντόπουλο που είναι Έλληνας να της γράψει τραγούδι εσείς τον κράζετε έλεος . Eurovision είναι εμπορικά τραγούδια θα γράψει τι θέλετε να γράψει για να καταλάβω ? Εurovision είμαστε όχι το φεστιβάλ Μπαχ ξυπνήστε. Δηλαδή ο max martin kai ο shellback και η Taylor swift τι τραγούδια γράφουνε ? Φυσικά δεν κάνω σύγκριση αλλά και πάλι ίδιο είδος υπηρετούν αλλά αυτοί επειδή είναι παγκοσμίου φήμης του γλειφετε . Για όλα φταίει ο Κοντόπουλος . Εμπορικό κόμματι δεν θέλετε έντεχνο όπως ο salvador δεν θέλετε γιατί και αυτό τον κραζατε πολλοί . Τι θέλετε ακριβώς ξέρετε ?

    • Εγώ πάντως είμαι πολύ υπερήφανη που βλέπω Έλληνες καλλιτέχνες έχουν ζήτηση στο εξωτερικό, προφανώς τους πονάει που το 17 δεν φέρανε καλή θέση με την Ντέμη. Ατυχίες συμβαίνουν, δεν γίνεται να φέρνουν πάντα καλές θέσεις.Οσο για την Ρωσία μια χαρα θα τα πάει αφού οι Ρώσοι σχεδόν πάντα ρίχνουν λεφτά στον διαγωνισμό πάνε με σχέδιο και είναι οργανωμένοι και στην Γιουροβίζιον αυτό είναι που μετράει

    • Μια χαρά τα είχε πάει ο Ρουβάς 7ος είχε βγει.. ούτε με τα κιάλια τώρα δεν βλέπουμε τέτοιες θέσει ς

      • Αν είσαι ο Ρουβάς και φέρνεις το 2009 την ίδια θέση με τον Λουκα Γιωρκα και λίγο χειρότερη από τους Κοζα μόστρα, τότε ναι υπάρχει θέμα… Άσε που είναι πολύ πιο δύσκολο να φέρεις θέση το 2011 και το 2013 που τη βριζανε παντού την Ελλάδα σε σχέση με τα χαηλίκια και τις υπερπαραγωγές που είχαμε να χρηματοδοτήσουμε το 2009…

        Το κάθε πράγμα κρίνεται στον καιρό του και σχετίζεται και με το τι εμβέλειας performer και σταρ είναι αυτός που τραγουδά και εκτελεί τη συμμετοχή σου.

        Αν πχ ο Λαζάρεφ (που έχει και φωνή και εξωτερική εμφάνιση αλλά και performance συνολικότερο) βγει 7ος είναι αποτυχία, όπως και για το Ρουβά ήταν και μάλιστα τεράστια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ