ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Tα υποψήφια τραγούδια του UMK 2019! [poll]

Την προηγούμενη βδομάδα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κυκλοφορίας των υποψήφιων τραγουδιών του UMK 2019. Ο κρατικός φορέας , YLE, αποφάσισε, για άλλη μια χρονιά, να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη κρατώντας τις διαδικασίες του εθνικού τελικού, UMK (Uuden Musiikin Kilpailu), μόνο για την ανάδειξη του τραγουδιού. Ο Darude ανακοινώθηκε από το κρατικό κανάλι, ότι θα εκπροσωπήσει την χώρα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision. Kάθε βδομάδα κυκλοφορούσε ένα υποψήφιο τραγούδι του Darude. Το Σάββατο, 2 Μαρτίου, με την διεξαγωγή του UMK, θα αναδειχτεί το τραγούδι που θα ακουστεί, τον Μάιο, στο Τελ Αβίβ.

Τα 3 υποψήφια τραγούδια του UMK 2019 είναι τα εξής:

– RELEASE ME

Το πρώτο υποψήφιο τραγούδι του UMK 2019 δημοσιεύθηκε στις 8/2. Κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου κυκλοφορίας , το “Release Me” έλαβε 249.000 προβολές στο Yle Arene και 90.000 στο Spotify. Το τραγούδι είναι μια προσωπική κατάθεση του Darude και μιλάει για την ισορροπία που καλείτε ένας γονέας να κρατήσει ανάμεσα στην οικογένεια του και την καριέρα του.

-SUPERMAN

O Darude κυκλοφόρησε το δεύτερο υποψήφιο τραγούδι με τίτλο “Superman”, την Παρασκευή 15/2. Στο πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας, το μουσικό βίντεο του “Superman” προβλήθηκε στο Yle Areen 149.000 φορές και ακούστηκε στο Spotify 79.000 φορές. Σύμφωνα με τον Darude, το τραγούδι μιλάει για τον ήρωα της καθημερινής ζωής. “Όλοι έχουμε κάποιον ή κάτι που μας ενθαρρύνει. Μπορώ να πετάξω σαν να είμαι ο Superman”.

-LOOK AWAY

Το τρίτο και τελευταίο υποψήφιο τραγούδι του UMK 2019 κυκλοφόρησε στις 22/2. Τα πρώτα δύο τραγούδια του Darude ασχολούνται με προσωπικά θέματα, σε αντίθεση με το “Look Away” που θεματολογικά, ασχολείται με παγκόσμια ζητήματα. Τραγικά πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο. Υπάρχουν φυσικές καταστροφές, ασθένειες, πόλεμοι και πρόσφυγες. Είναι πιο εύκολο να κοιτάξεις αλλού από το να βλέπεις ή να σκεφτείς αυτά τα πράγματα. Το μήνυμα του τραγουδιού είναι ότι πρέπει να δεις και να κάνεις κάτι.

Στα φωνητικά και των τριών υποψήφιων τραγουδιών είναι ο Sebastian Rejman.

Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Φινλανδία στον διαγωνισμό της Eurovision 2019; 

ΨΗΦΙΣΤΕ στο poll του OGAE Greece!

Ποιο τραγούδι θέλετε να εκπροσωπήσει την Φινλανδία στο Τελ Αβίβ;

 

Στο «Uuden Musiikin Kilpailu 2019» θα διαγωνιστούν τρία τραγούδια, ένα εκ των οποίων θα αποτελέσει την επίσημη συμμετοχή της Φινλανδίας στον διαγωνισμό της Eurovision! Ο τελικός του UMK θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου 2019.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Φινλανδίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

πηγή: YLE

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ μέτρια όλα δυστυχώς και επίσης νιώθω ότι μουσικά είμαστε στις αρχές του 2000…Ίσως λίγο καλύτερο το Look Away…

  2. Μου φαίνονται και τα τρία ίδια και τρομακτικά μέτρια. Προχειροδουλειά! Νομίζω τα περυσινα της Αaltoo( και τα τρία) ήταν κλάσεις ανώτερα. Η Φινλανδία μπορεί εύκολα να αποκλειστεί αν αναλογιστούμε ότι αποκλείστηκε με το blackbird και ότι η περυσινη συμμετοχή της Πολωνίας, παρόμοιου στυλ έμεινε στον ημιτελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ