ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Στις 8 Μαρτίου η ανακοίνωση του καλλιτέχνη και του τραγουδιού!

Σιγή ιχθύος επικρατούσε σχετικά με τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision. Η πολυνίκης χώρα κρατούσε τα χαρτιά της κλειστά και μόνο κάποιες φήμες είχαν έρθει στην επιφάνεια για την προσέγγιση ορισμένων καλλιτεχνών από το το RTE, τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής του RTE για την Eurovision, Michael Kealy, ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision έχει ήδη επιλεγεί και το τραγούδι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Το όνομα του καλλιτέχνη και το τραγούδι θα παρουσιαστούν στις 8 Μαρτίου.

Αυτό θα είναι το αποκορύφωμα μιας διαδικασίας κατά την οποία πάνω από 440 τραγούδια υποβλήθηκαν στον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό RTÉ. Από αυτά, ξεχώρισαν σχεδόν 70, τα οποία παρουσιάστηκαν σε διάφορες ομάδες στις αρχές Ιανουαρίου. Ενδέχεται ο καλλιτέχνης όπως επίσης και το τραγούδι να μην βρίσκονται σε αυτά τα εβδομήντα. Αυτό μπορεί να συμβεί, καθώς το RTE διατηρούσε το δικαίωμα ανάθεσης της φετινής συμμετοχής σε κάποιον καταξιωμένο καλλιτέχνη.

Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision. Ποιος πιστεύετε θα είναι ο εκλεκτός;

Για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στον διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com

[Πηγή/Φωτογραφία: wiwibloggs]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γύρευε τι βλακεία θα έχουν στείλει αυτοι φέτος… Γιατί πολλοί καλλιτέχνες αρνήθηκαν να εκπροσωπήσουν την χώρα λογω Ισραήλ..

  2. Η duska ανέβασε ένα teaser 10 δευτερολέπτων από το τραγούδι στο λογαριασμό της στο instagram. Είναι μικρό δείγμα αλλά προμηνύει κάτι πολύ καλό!

    • Ο κάθε άνθρωπος αισθάνεται την πραγματικότητα γύρω του με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι χρειάζονται 7 δευτερόλεπτα για να αισθανθούν κάτι, άλλοι 7 δεκαετίες.

      • Μαριε,
        γιατι επιτιθεσαι αναιτια στο Λιαν; Νοιωθεις σπουδαιος οταν απευθυνεσαι στους αλλους με προσβλητικο τροπο; Η απλα βγαζεις τα νευρα σου στο πληκτρολογιο; Μιλα μας λιγο για τον εαυτο σου. Βγαλτα απο μεσα σου. Πες τα μας να ξαλαφρωσεις. Τι εσωτερικη επιθετικοτητα κρυβει ο λογος σου!

  3. Μόνο το 2015 μου άρεσε πολύ το τραγούδι τους τα τελευταία χρόνια.
    Γενικά τη θεωρώ υπερεκτιμημένη χώρα.
    Από όλες τις νίκες τους μόνο αυτές του 1994 και του 1996 θεωρώ απόλυτα δίκαιες.
    Το τραγούδι τους δε το 2005, το θεωρώ μέσα στα δέκα χειρότερα των τελευταίων 20 ετών στη γιουροβίζιον.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ