ΚΥΠΡΟΣ: Ακούστε απόσπασμα από το «Replay» της Τάμτα!

Στη δημοσιότητα δόθηκε μόλις απόσπασμα από τη συμμετοχή της Κύπρου στη φετινή Eurovision «Replay»!

Το απόσπασμα των 40 δευτερολέπτων αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι της Τάμτα στο YouTube με τη συγκατάθεση του ΡΙΚ ως απάντηση στη διαρροή του demo του κομματιού που διέρρευσε στο διαδίκτυο νωρίτερα σήμερα.

Το κομμάτι που διέρρευσε στο διαδίκτυο σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2019) το απόγευμα ήταν διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών και αποτελεί το αρχικό demo του «Replay» με τη φωνή της Τάμτα. Σε επίσημη τοποθέτησή του, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ένα κείμενο μέσα από το οποίο καθησύχαζε το κοινό πως η διαρροή δεν αφορά το ίδιο το τραγούδι με τη τελική του μορφή αλλά ενός αρχικού demo που είχε ηχογραφήσει “πειραματικά” η Τάμτα. Επιπλέον, επισήμανε πως η διαρροή αυτή δεν επηρεάζει καθόλου την επίσημη κυκλοφορία της συμμετοχής, η οποία έχει προγραμματισθεί για τις 5 Μαρτίου 2019.

https://www.facebook.com/CYBCEurovision/photos/a.1745475742424014/2001920660112853/?type=3&theater

Λίγα λεπτά αργότερα, στην ίδια σελίδα, το ΡΙΚ ενημέρωσε το κοινό πως μέσα από το επίσημο κανάλι της Τάμτα στο YouTube θα αναρτηθεί απόσπασμα από την τελική ηχογράφηση του «Replay».

Μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα στο παρακάτω video!

Υπενθυμίζουμε ότι στη δημιουργική ομάδα του «Replay» ανήκουν οι Teddy SkyViktor Svensson, Albin Nedler και Kristofer Fogelmark (γνωστός ως Bonn) με επικεφαλής φυσικά τον Alex P. (Άλεξ Παπακωνσταντίνου). Τη σκηνική επιμέλεια της Τάμτα και του «Replay» στον διαγωνισμό της Eurovision έχει αναλάβει εξολοκλήρου η Sacha Jean-Baptiste. Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει ψηφιακά μέσα από τη Minos EMI / Universal, δισκογραφική στην οποία ανήκει η Τάμτα.

Η Κύπρος έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2019 (14 Μαΐου 2019) ενώ θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό (Θέσεις 1-9) του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς.

Ποια η γνώμη σας σχετικά με τη πρώτη ακουστική επαφή με το «Replay»; 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2019! 

72 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλύτερο ήταν το demo χαχα. Μην κοροιδευόμαστε η μόνη αναβάθμιση που μπορούσε να γίνει για να μιλήσουμε για ένα καλό τραγούδι ήταν να πάρει το τραγούδι της Maruv.

    • Μάλλον για να μιλήσουμε για ένα κομμάτι της προκοπής στην περίπτωση της Maruv θα έπρεπε να μας πει το “Drunk Groove”…

  2. λυπαμαι για την Κυπρο , που σχεδον έγινε αντιγραφή απο το περσινό τους . Παταει ακριβως στον ιδιο ρυθμο. Ελπιζω σε καποια αλλαγη αν και δεν πιστευω οτι αυτο ειναι ενα “απλο και πρωταρχικό demo. Καλη επιτυχια πραγματικα

  3. 1)Πιστεύω πως η ‘διαρροή έγινε απο τους ίδιους ή για να δουν αντιδράσεις ή για να βρουν λόγο να δημοσιεύσουν απόσπασμα και να ασχοληθούμε με την συμετοχή
    2)Αρκετά διαφορετική η φωνή της Τάμτα..πειραγμένη θα λεγα
    3)Ένα καλό ποπ κομμάτι που χτίστηκε πάνω στο Fuego γ αυτό και πολλοί βλέπουν ομοιότητες
    4)Θα σπρωχτεί αρκετά από τους Σουηδούς
    5)θεωρώ πως είναι μεγάλη παγίδα μετά την νίκη ποπ κομματιού και την 2η θέση της Κύπρου να στέλνουν πάλι sexy pop κομμάτι,γυναίκα και ίδια ομάδα
    Ή θα άλλαζα ομάδα ή θα είχα διαλέξει άντρα..
    6)Θυμίζει αρκετά και το κομμάτι της Maruv το οποίο έχει κυκλοφορήσει εδώ και βδομάδες..
    7)Η Τάμτα στο live έχει πολύ καλή φωνή,το τραγούδι είναι πιασάρικο,θα σπρωχτεί αρκετά απο Σουηδία..θα πάει καλά πιστεύω αλλά ταυτόχρονα χειρότερα απο πέρυσι..αυτό μπορεί να σημαίνει 5-6 θέση..
    Μην ξεχνάμε πως ακόμα περιμένουμε δυνατές χώρες να κυκλοφορήσουν τα τραγούδια τους(Αρμενία,Βέλγιο,Ολλανδία,Αζερμπαϊτζάν,Ρωσία)

    • Η Κυπρος δεν κερδιζει φετος….επεσαν στην παγιδα του περσινου που ητα ομως αυθορμητο και πηγα παρα πολυ καλα!Το τραγουδι ειναι κατω του μετριου

      • Δηλαδή τι θα έπρεπε να της γράψει ο αλεξ? Για πες μας εσύ ο ειδικός. Εντ μεταξύ να μου πεις ότι μοιάζει με το ουκρανικό θα συμφωνήσω αλλά με το fuego δεν μοιάζει καθόλου. Το ένα είναι pop τραγούδι με έθνικ επιρροές και latin style και το replay θυμίζει ένα αμερικανικό ποπ τραγουδι

    • Συμφωνώ απόλυτα με όλες τις επισημάνσεις…και θα συμπλήρωνα πως δεδομένου ότι η Τάμτα είναι πολύ καλύτερη τραγουδίστρια τόσο από τη Φουρέιρα όσο και από τη Maruv (από τα λίγα έστω δείγματά της που είδα), νομίζω πως άξιζε να πάει με κάτι σαφέστερα πιο εμπνευσμένο και όχι με μια συνταγή που θα θυμίσει σε όλους μια από τα ίδια! Ο διαγωνισμός φυσικά είναι και οικονομικός…και είδαμε πέρσι ότι η έλλειψη κατάλληλου σταδίου έγειρε την πλάστιγγα στο Ισραήλ και όχι στην Κύπρο (παρόλο που η ΕΒU ίσως να προτιμούσε τη δέυτερη αρχικά), επομένως ότι και εάν έστελνε η Κύπρος εάν δεν έχεις οργανώσει ως κράτος κάποιο ευρύτερο master plan υποδομών δύσκολα αναλαμβάνεις τη διοργάνωση ενός θεσμού όπως η Eurovision που έχει γιγαντωθεί τόσο. Ίσως εν τέλει να είναι και θετικό για μια μικρή χώρα όπως η Κύπρος το να καταφέρει να μπει στη 10αδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (και αυτό μπορεί να το καταφέρει άνετα το replay & η Τάμτα)

  4. Φετος την θεση της Φουρειρας θα την παρει η Ουκρανια αν φυσικα εχει και την βοηθεια των σουηδων
    Η Ιταλια φερος θα το σηκωσει.

    • Θα το σηκώσει η Ιταλία ? Επειδή μας τρολλαρουν οι bookmakers δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει κιόλας . Στο televoting θα πατωσει η Ιταλία όπως πάτωσε στο σαν Ρέμο . Να ναι καλά οι επιτροπές που του δώσαμε 80 τα εκατό . Ούτε στο bocelli δεν θα δίναμε τόσο άμα πήγαινε lol . Πάλι καλά που δεν δωσανε 100 %

      • Η Ιταλια αν κουνισει λιγο το δαχτυλακι της το σηκωσε.Το 2015 δεν το θελαν το βραβειο.Το τραγουδι ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,κ τα στοιχηματα την ρωσια προωθούν η οποια θα θριαμβευσει στο κοινο (που θα την πονταρουν οπως το 16) αλλα στις επιτροπες θα χαθει.

    • Ναι σιγα μην κερδίσει η Ιταλία με αυτό το μέτριο ‘φτηνο’ τραγούδι. Δεν κέρδισε το αριστούργημα των il volo το grande amore ή ο Φραντσεσκο που ήταν φαβορί από το Φεβρουάριο και θα κερδισει αυτο?? Οι Ιταλοί έστειλαν επιτηδες αυτή τη συμμετοχή, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν να κερδίσουν.

  5. Yποθέτω το έκανε μετά τη διαρροή του demo για να δείξει ότι εν τέλει δεν θα μοιάζει με το Fuego, αλλά τώρα είναι που είναι εντελώς πανομοιότυπο με το Fuego! Και με ολίγον από τα τρομπόνια της Maruv.
    Θα έρθει στομαχικός ίλιγγος στους τηλεθεατές στο Tel Aviv, δεν θα ξέρουν πότε ακούν Κύπρο 2019 και πότε 2018, πότε ακούν Τάμτα και πότε Maruv : D

  6. Τάμτα και Maruv θα κάνουν κακό η μία στην άλλη… Η Τάμτα θα προτιμηθεί από τις επιτροπές και η Maruv από το κοινό…

  7. Ένα απλό-πρωιμο demo ηταν και το δικό μας this is love και εν τέλει ακούσαμε το ίδιο τραγούδι με εκείνο στο demo με τη μόνη διαφορά την αλλαγή στο ρεφρέν…
    Εν ολίγοις θεωρώ ότι αυτό το διλεπτο που διέρρευσε ήταν το τελικό-σχεδον-αποτελεσμα και δε περιμένω να ακούσω κάτι εντελώς διαφορετικό τη 5η Μαρτίου….
    Είμαι λίγο απογοητευμένος, πραγματικά κρίμα γιατί η Τάμτα με κάτι σαν το unloved θα διεκδικούσε πρωτιά, τώρα θεωρώ ότι απλώς θα τερματίσει στη 10αδα. Δυστυχώς η σύγκριση με το fuego και το siren song θα ναι αναπόφευκτη.
    Όπως και να χει καλή επιτυχία στη συμπαθεστατη Τάμτα και τη Κύπρο μας!

  8. Πραγματικα λυπαμαι πολυ για την Ταμτα πρωτισ.ως γιατι με ενα τραγουδι σαν το unloved θα μπορουσε να βγει πρωτη….προκειται για ενα τραγουδι ”λιγο”-κοινοτυπο-βαρετο που αντιγραφει το περσινο……δεν βλεπω ουτε τοπ 5 για την Κυπρο……κριμα..απογοητευση…

    • Είμαι σίγουρος θα αποθεώσουν ντουσκα και θα κραξουνε Τάμτα .όπως πέρυσι που κρατάνε Φουρέιρα και αποθεωνατε Τερζή. Το Μάιο όταν πήγε πρώτη στα στοιχήματα κάνανε μεγαλύτερη κολοτουμπες και από τον Τσίπρα lol

  9. Tελικά οι Έλληνες το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κράζουν και να “λυπούνται”. Ε ρε καρπαζιές που θέλετε όλοι σας εδω μέσα. Καλή επιτυχία Τάμτα. Καλή επιτυχία Κατερινα. Οι ευχές μας μαζί σας.

  10. Μου αρέσει*

    Δροσερό,μοντέρνο,ωραίο,ρυθμικό,σύγχρονο,ραδιοφωνικό,pop dance κομμάτι.♡

    #ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ: Η ΤΑΜΤΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ 10ΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ 5ΑΔΑ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!
    ΤΕΛΟΣ!!!

    #WE LOVE TAMTA♥

    ##ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ♥

  11. Όπως είχα πει και πέρυσι για το Fuego, τραγούδι Melodifestivalen στη δεύτερη ευκαιρία! !! Με τη μόνη διαφορά ότι φέτος υπάρχει και η MARUV και λογικά θα έχει πιο δυναμική παρουσία! !!

  12. Αυτό το τραγούδι με καλή σκηνική παρουσία θα πάει καλά όχι μόνο για πρωτιά . Πάντως ότι θεωρείτε το τραγούδι της maruv ανώτερο με ξεπερνάει .

    • Οι ξένοι Youtubers πέρσι είχαν το Όνειρό μου σταθερά μέσα στα 5 πρώτα! Δεν λέει κάτι αυτό. Έχει αποδειχτεί άπειρες φορές.

  13. Παιδιά μην κλαίτε έτσι κράζατε και πέρυσι τη Φουρέιρα μολις βγήκε το τραγούδι της και αποθεωνατε τη Τερζή και μετά κάνατε όλοι κολοτουμπες . Όλα κρίνονται από το τελικό αποτέλεσμα από ότι φαίνεται . Το τραγούδι με μια καλή σκηνική παρουσία θα είναι χαλαρά στην πεντάδα .μην ξεχνάτε ότι έχουμε και led screen φέτος. Η σκηνική παρουσία της Ουκρανίας και είναι πολύ βαρετή και μου θυμίζει στριπτίζ άδικο.

    • Το ότι το Όνειρο μου αποκλείστηκε και το Fuego έφτασε στην 2η θέση, δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Όνειρο μου ήταν ένα εξαιρετικό τραγούδι και αγαπήθηκε όσο λίγες ελληνικές συμμετοχές. Φαντάζομαι πως όσοι έκραζαν τη Φουρέιρα δεν την αποθέωναν μετά την τεράστια επιτυχία της. αλλά μπορεί απλά να την παραδέχτηκαν. Δεν βρίσκω λάθος σ’αυτό ούτε μου φαίνεται κωλοτούμπα.

      Επίσης οι Έλληνες έχουν αποδείξει πως αν δεν τους αρέσει η συμμετοχή μας θα την κράξουν με λύσσα όπως το 2010, 2011, 2013, 2016, 2017. Που σημαίνει ότι δεν είμαστε κολλημένοι. Έτσι λοιπόν αν το τραγούδι της Ελλάδας με την Ντούσκα αξίζει, θα το υποστηρίξουμε και μπορεί να μας κάνει να ονειρευτούμε υψηλές θέσεις. Αν απογοητεύσει τους φανς, θα φάει κράξιμο. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Απλά πέρσι άρεσε τόσο πολύ το τραγούδι και το βίντεο κλιπ που για πρώτη φορά δεν υπήρχαν γκρίνιες. Πριν τις πρόβες!

    • Έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Το fuego σαν τραγούδι παραμένει μέτριο προς καλούτσικο στην καλύτερη των περιπτώσεων. Παραμένει ένα χιλιοπερπατημένο ποπ έθνικ. Απλά η Ελένη κατάφερε να το αποθεώσει σκηνικά και να το κάνει να φανεί πιο ξεχωριστό και ωραίο. Κατάφερε να μας φέρνει πάντα στο μυαλό αυτή την θεαματική παράσταση που έδωσε κάθε φορά που το ακούμε. Δεν είναι “κωλοτούμπες”, είναι τα δίκια μπράβο που δόθηκαν στην Ελένη και την ομάδα της για αυτό που παρουσίασαν ακόμα και από αυτούς που δεν είχαν σε εκτίμηση το τραγούδι (ή ακόμα και την ίδια). Ακόμα και τα στοιχήματα έβαζαν την Κύπρο κάπου στην 20η θέση μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού και ανέβηκε στην κορυφή μετά την πρώτη πρόβα και φυσικά τον πρώτο ημιτελικό. Το τραγούδι από μόνο του δεν έλεγε τίποτα, σε αντίθεση με την Γιάννα που πήρε τόσο θετικά σχόλια για το τραγούδι που ήταν αντικειμενικά υπέροχο (και το έδειχναν και τα στοιχήματα )αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει αυτή την εικόνα και στο λαιβ. Έτσι και εδώ κρίνουμε το replay σαν τραγούδι. Αυτό που παρουσιάζεται στο snippet δεν είναι τίποτα παρά ένα ακόμη dance χιλιοπαιγμένο κομμάτι που δυστυχώς έχει και το κακό φέτος να μοιάζει με το τραγούδι της Ουκρανίας στο drop του. Το αν θα καταφέρει να μας κάνει να της δώσουμε συγχαρητήρια και να ξεχάσουμε τα αρνητικά του κομματιού θα φανεί τον Μάιο. Ως τότε αρκετά με τις αμπελοφιλοσοφίες και την ευκαιρία για θάψιμο της ελληνικής αποστολής.

  14. Σύγχρονο, μοντέρνο, καλοδουλεμένο, από τα καλύτερα μέχρι στιγμής. Σίγουρα η Τάμτα θα το απογειώσει γιατί είναι πολύ έμπειρη σε αυτό που κάνει και έχει μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα γύρω της,, όσο για το τραγούδι της Ουκρανίας,της Κύπρου είναι πολύ καλυτερο και η τα Τάμτα δεν είναι αφωνη σαν την maruv. , Άμα γίνει σύγκριση θα είναι μειονέκτημα για την Ουκρανία.

  15. Αμαν πια αυτη η απαισιοδοξια σας! Μια χαρα θα τα παει η ταμτα! Εγω πιστευω με μια ξεχωριστη εμφανιση και με την φωνη της χτυπαει τριαδα και γιατι οχι την νίκη! Ειναι φρέσκο και θα σμπρωχτει απο τους σουηδους και επιτροπες λογο φωνης! Αφήστε που θα σμπρωχθει και παρα πολυ απ τους διοργανωτες!

  16. Καλά μιλάμε δεν παίζονται κάποιοι εδώ μέσα. Αρχικά, ενα teaser 40 δευτερολέπτων δημοσιεύτηκε και προφανώς υπάρχει μία μικρή διαφορά στην ενορχήστρωση με το demo που διέρρευσε. Το ότι, πατάει στην ίδια βάση με το Fuego ισχύει αλλά θεωρώ ότι η σύγκριση με το τραγούδι της Maruv είναι εντελώς άστοχη.

    Αρχικά, το τραγούδι αυτό είχε προφανώς γραφτεί πολύ πριν ακούσουμε το τραγούδι της Ουκρανής τραγουδίστριας. Το ότι συμπτωματικά έχουν ένα παρόμοιο beat δε σημαίνει ότι είναι τα ίδια, ούτε θεωρώ ότι τίθεται θέμα σύγκρισης. Εγώ προσωπικά βρίσκω την Τάμτα πολύ πιο ολοκληρωμένη από τη Maruv, τόσο ερμηνευτικά όσο και σκηνικά. Γενικά από χθες διαβάζω πολλά διθυραμβικά σχόλια για τη Maruv και προσπαθώ να καταλάβω προς τι όλος αυτός ο ενθουσιασμός. Πέρα από το πιασάρικο αυτό beat, δεν μπορώ να δω κάτι ιδιαίτερο. Ας μη μιλήσουμε δε για τη σκηνική παρουσία που ήταν άκρως προκλητική (όχι, δεν είμαι πουριτανός αλλά θύμιζε κάτι πολύ δεύτερο το όλο act).

    Προσωπική μου συμβουλή είναι, αντί να τρωγόμαστε μεταξύ μας, να κάτσουμε να απολαύσουμε τα υπόλοιπα τραγούδια που θα επιλεγούν/δημοσιευτούν τις προσεχείς μέρες και να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του ‘Replay’ για να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη. Εξάλλου και το demo δεν ξεπερνά τα 2 λεπτά και δεν ξέρουμε τι γίνεται στο τελευταίο λεπτό του κομματιού (μπορεί για παράδειγμα να υπάρχει κάποια κορύφωση ή κάτι πολύ δυνατό που δεν περιμένουμε).

    Βέβαια αν κρίνω από τα σχόλια που διαβάζω από κάποιους εδώ μέσα, μόνο στη σύγκριση με το Fuego και με τη Maruv θα μείνουν. Περιμένετε να δείτε τι παίζει και στο Τελ Αβίβ. Πέρυσι η Ελένη από το 0 έφτασε να εκτοξεύεται στα στοιχήματα με ένα τραγούδι generic, trash, ανέμπνευστο κλπ. (βάσει κάποιων εδώ μέσα όταν πρωτοκυκλοφόρησε). Η σκηνική παρουσία θα μετρήσει πολύ, όπως κάθε χρόνο, και μπορεί να μας επιφυλάσσουν κάτι πολύ εντυπωσιακό, οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή και ας μην είμαστε τόσο αρνητικοί κάποιοι εδώ μέσα! 🙂

  17. Η Κύπρος καίγεται να παρει την Eurovision στο νησί τραγουδαρα υπαρχει κ 2λεπτο το τραγουδι στονyet καλη επιτυχία

  18. Αρχισαν παλι την κλαψα …..για αρχη αφηστε να ακουσουμε ολο το κομματι οταν βγει,μου βγαλατε ολοι συμπερασμα αμεσως και επισης και περυσι λεγατε ολοι για το fuego εδω μεσα και εν τελει σαρωσε,αφηστε να το ακουσουμε ειδικοι…….Κυπρος μας πηγαινε για τη νικη και θα χαρουμε πολυ να ερθουμε εκει του χρονου.

  19. μ αρεσει αρκετα και θεωρω οτι θα κανει και μια καλη παρουσιαση ….νικητηριο ομως δε νομιζω…. δεν το θεωρω απ αυτα που θα τραβηξουν το μεσο τηλεθεατη…. απο την αλλη μην ξεχναμε τη ρωσσια που νομιζει οτι θα εχει σκυλιασει για νικη…. δεν μπορω να θεωρησω οτι ο σεργκει θα ρισκαρει χωρις να εχει πολλους ασσους στο μανικι του

  20. Στο πρώτο άκουσμα συγκριτικά με το Fuego, μου αρέσει περισσότερο αυτό. Το Fuego το απογείωσε η Φουρέιρα στην σκηνή και το αυτο τα πήγε τόσο καλά. Για το Replay όλα θα κριθούν στην σκηνική παρουσία, μπορεί να τα πάει εκπληκτικά καλά. Πάντως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ορισμένους αρέσει η Ουκρανία…

  21. Απλά τα πράγματα μοιάζει απόλυτα το σημείο αυτό που διέρρευσε με της Ουκρανίας και το έβγαλαν άμεσα για να μην πουν ότι το αντέγραψαν!!! So far Italy my fav.

  22. Θυμάμαι που έλεγαν ότι ίσως υπάρχουν μόνο άντρες χορευτές και πιστεύω ότι όντως ταιριάζει καλύτερα. Γενικά θέλω να βγάζει summer vibes, βέβαια αυτό οφείλεται κυρίως λόγω της νοσταλγίας μου για το καλοκαίρι #sad

    ΥΓ. Προφανώς και είναι fast food song, προφανώς και αυτό δεν το κάνει λιγότερο ωραίο. Θα τα πάει καλά και όταν θα παίζει back2back με το fuego στα κλαμπ θα γίνεται χαμουλης.

  23. Το demo δεν μου φάνηκε demo αλλά κανονική Version! Δεν έχει διαφορά από το επίσημο Teaser. Μου ακούγεται όντως κοντά στο Fuegο αλλά δεν έχει την ίδια δυναμική. Καλό είναι αλλά μου φαίνεται φλατ. Μπορεί όμως στο Live να παρουσιάσουν κάτι πολύ δυνατό. Θεωρώ απίθανο να μπορεί να επαναλάβει η Κύπρος την περσινή επιτυχία, αν και μια θέση στη δεκάδα για την Κύπρο θα είναι επιτυχία. Πάντως έχω περιέργεια αν η Τάμτα εξουδετερώσει τη Μαρούβ, ή η Μαρούβ την Τάμτα! Προσωπικά προτιμώ την Maruv. Η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι άφωνη. Μπορείτε να βρείτε βίντεο της στο youtube. Το τραγούδι της άλλωστε είναι περισσότερο ψίθυροι και στηρίζεται στη μουσική και στην εκρηκτική προκλητική σκηνική παρουσία την οποία βρίσκω ευφάνταστη και εξαιρετική! Εφόσον τελικά δεν πάει η Maruv, τότε η Τάμτα θα έχει μεγάλη τύχη!

    • Το τραγούδι της maruv μπορεί να έχει λίγο καλύτερο ήχο απ’ της ταμτα αλλα Δεν έχει καθόλου κορυφωση και στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του τραγουδιού δεν υπάρχει ούτε καν γέφυρα . Της ταμτα δεν έχουμε ακούσει την γέφυρα του τραγουδιού που λογικά θα έχει για να κρίνουμε. Πιστεύω πάντως ότι η σκηνική παρουσία της ταμτα θα είναι πολύ ανώτερη άμα χρησιμοποιείησει και led screen . Η μαρουβ με τέτοια σκηνική παρουσία δύσκολο να γοητεύσει επιτροπές ακόμα και τον κόσμο θα έλεγα . Βέβαια στο televoting η Ουκρανία έχει τεράστια δύναμη παραδοσιακά ακόμα και όταν έστελνε μέτρια τραγούδια βλέπε 2011 και 2014 . Και τα 2 είχανε πάρει καλή θέση εάν και ήταν μέτρια. Αυτό είναι και τό μεγάλο αβαντάζ έναντι της Κύπρου θα έλεγα για την Ουκρανία.

  24. Στο στυλάκι του fuego είναι, όχι οτι μοιάζει με το fuego προς θεού, αλλά είναι της ίδιας φιλοσοφίας, το πάνε για catchy. Η Ιστορία έχει αποδείξει όμως ότι στη Eurovision δεν “διπλώνει” ποτέ το καλό ακόμη κι αν φτιάξεις δίπλες που λένε και στα μέρη μου. χα χα. Επίσης έχει αποδειχτεί ότι στη Eurovision δεν υπαρχουν νόρμες. Κάθε χρονιά είναι εντελώς ξεχωριστή, για να μην πω κουφή.

  25. Με αρέσει που κράζετε τη Τάμτα όπως κράζατε τη Φουρέϊρα πέρσι πριν τον διαγωνισμό και είδατε τι έγινε.Πιστεύω η Κύπρος με αυτό το τραγούδι θα μπει χαλαρά στο Top10 του τελικού.Όσο για την “Amy” από τα Lidl-γελάει ο κόσμος,τη Κατερίνα Ντούσκα να αναμένετε έναν ακόμη αποκλεισμό,εδώ θα είμαστε.Τα λέγαμε πέρσι με τη Γιάννα Τερζή και δικαιωθήκαμε πανηγηρικά.Δεν άλλαξε τίποτε φέτος,η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ έκανε θαύματα πάλι.Πολλοί εδώ μέσα θα κάνουν κολοτούμπα…

    • Εισαι κακντρεχης…….την Κατερινα μη την ανακατευεις…..εμεις ακουσαμε το replay και τι κρινουμε….εσυ ακουσες το τραγουδι της Ντουσκα?Ακου το πρωτα και μετα μιλα

  26. Επίσης, η Μαρούβ δεν ξέρουμε αν θα πάει, είδατε τι είπε η Κυβέρνηση της Ουκρανίας για την τραγουδίστρια… Τα τραγούδια ναι, μοιάζουν μεταξύ τους, συμφωνώ κι ότι το Replay πατά στη συνταγή του Fuego και αυτό δεν είναι καλό, αλλά άμα είναι ίδιος ο συνθέτης αυτά είναι αναπόφευκτα. Αλλά, κι εγώ πιστεύω ότι φέτος θα το πάρει επιτέλους η Ιταλία, οπότε τζάμπα συζητάμε. Επίσης, να σας πω ότι η Κύπρος (που έχει καλομάθει σε μια θέση μεταξύ 20-22), το να μπει δεκάδα είναι πέραν κάθε προσδοκίας. Δεν μπορείς να στοχεύεις νίκη μετά από μία 2η θέση. Ποιες οι πιθανότητες; Ειδικά για μια χώρα λίγο μεγαλύτερη από τη Μάλτα. Βγήκε 2η το 2005, τι βγήκε το 2006;

  27. Καλά μην χαίρεστε εδώ ότι θα νικήσει η Ιταλία ούτε οι Ιταλοί δεν το θέλουν αυτό το τραγούδι(13% στο Televoting San remo)

    Κύπρος και Ισπανία μέχρι τώρα τα καλύτερα για εμένα.Ελα ρε ντουσκα η ευκαιρία φέτος για 5αδα.
    Όλη η Γερμανία θα ψηφίσει Ελλάδα (όπως έκανε μέχρι το 2013) αν η Ντουσκα έχει πολύ ωραίο τραγούδι!

    Μένω Μοναχο για αυτό την ανάφερες σαν χώρα.

  28. Μόλις τώρα άκουσα το τραγούδι της Ουκρανίας. Τα αυτιά μου ακόμα αιμορραγούν. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να αρέσει αυτό το πράγμα. Ακόμα και στα πιο φτηνιάρικα στριπτιτζάδικα υπάρχει περισσότερη αισθητική. Στα δικά μας τώρα. Η Τάμτα είναι κλάσεις ανώτερη από τη Maruv σε όλα. Κι αυτό θα φανεί στη σκηνή. Τη δεκάδα την έχει σίγουρη.Όσο για τη δική μας συμμετοχή, καλύτερα μερικοί να προσέχουν τα λογάκια τους, μην είναι αυτοί τελικά που κάνουν τις κωλοτούμπες. Γιατί ναι μεν είμαστε outsider, αλλά τα outsiders κάνουν πάντα τη μεγαλύτερη ζημιά.

  29. Κάποιες σκέψεις. Το τραγουδι παταει πανω στη δομη του Fuego ενω εχει και το ιδιο στοιχειο με τα πνευστα που εχει το κομματι της Maruv.

    Η Ταμτα ειναι καλυτερη τραγουδιστρια και απο Φουρειρα και απο Maruv. Δεν εχει την σκηνικη παρουσια των αλλων 2 αλλά πρωτον θεωρω οτι θα την στησουν πανω στις δυνατοτητες της και δεν θα φανει κατι και δευτερον αν η Maruv παρουσιασει την ιδια σκηνικη παρουσια με τον Ουκρανικο τελικο δεν θα εχει ελπιδες. Βεβαια η Ουκρανια επενδυει και παρουσιαζει παντα καλες σκηνικες παρουσιες στην Γιουροβιζιον οποτε περιμενουμε.

    Το REPLAY ως τραγουδι είναι καλύτερο απο το Fuego και απο το Siren Song.

    Η Ταμτα και η Κυπρος κρίνονται ως υποψήφιοι για βραβείο και εκει εστιαζεται η δική μου κριτική γιατί εκεί τοποθετήθηκε ο πήχης. Δύσκολη την βλεπω την πρωτια. Αν δεν είχε προηγηθει το Fuego με την Φουρειρα μολις περυσι θα μιλουσαμε με αλλα δεδομενα. Δυσκολα όμως επαναλαμβανεται επιτυχια, από την ίδια χωρα, με back to back παρόμοια συμμετοχή και όταν υπαρχει παρομοιος ανταγωνιστης την ίδια χρονια (Ουκρανία).

    Το τραγούδι θα είναι άνετα δεκάδα βάσει του τι εχει επιλεγει μεχρι στιγμης και ισως παιξει και για 5αδα αν δεν υπαρξουν πολλες δυνατες συμμετοχες απο τις χωρες που περιμενουμε να τις ανακοινωσουν. Σαφως και θα είναι τεραστια επιτυχια για την Κυπρο αλλα νομιζω επιθυμουν νικη που δεν βλεπω να ερχεται φετος.

    Ηθελα κατι καλύτερο για την Ταμτα γιατι μπορει να υποστηριξει καλυτερες συμμετοχες αλλα δεν ειναι μια κακη συμμετοχη. Με ωραιο στησιμο και καλα φωνητικα θα τα παει σουπερ. Απλα ηθελα να την δω να κερδιζει ή στην χιρότερη να ειναι 2η.

    Αν η Maruv δεν συμμετασχει θα είναι δώρο για την Ταμτα. Δεν εχει να κανει απαραιτητα με την ομοιοτητα ή οχι των συμμετοχων αλλα εκπροσωπουν το ίδιο στυλ και ειναι και οι δυο δημοφιλεις. Ακόμα κι αν συμμετάσχει θεωρω η Ταμτα θα ειναι πιο πανω αλλα σιγουρα θα χαθουν καποιες ψηφοι.

    Οι αποψεις αυτες δεν εχουν ουτε ζηλεια, ουτε κακια, ουτε εχω κατι με την Κυπρο (ισα ισα) ουτε με την Ταμτα που εκτιμω, ουτε με την Φουρειρα, ουτε με την Ντουσκα. Είναι η αποψη μου που μπορει να επαληθεφθει ή οχι και τελικα η Ταμτα να το σηκωσει. Πολλες φορες αλλα περιμενα και αλλα εγιναν στον θεσμο. Υποθεσεις κανουμε σ΄ αυτη την φαση του διαγωνισμου. Οταν θα εχουν βγει ολες οι συμμετοχες και κυριως οταν θα δουμε τι εχει ετοιμασει η καθε συμμετοχη ως παρουσιαση στο Ισραηλ και πως αποδιδουν λαιβ τις συμμετοχες οι διαγωνιζομενοι, θα μιλαμε με αλλη βαση. Καλη επιτυχια σε Ελλαδα και Κυπρο. Εξαλλου νικητης καθε φορα ειναι μονο ενας και οχι παντοτε με κριτηρια αμιγως καλλιτεχνικα. Σημασια εχουν οι καλες συμμετοχες ακομα κι αν τυχει να καταληξουν χαμηλα. Εκτός αν εσεις θεωρειται καλες συμμετοχες και ακουτε μετα το περας των διαγωνισμων μόνο όσες συμμετοχες τερματισαν 5αδα ή 10αδα.

  30. Προσωπικά αυτό το λίγο που άκουσα δεν μου άρεσε, το τραγούδι ναι φέρνει λίγο Fuego και δεν είναι στο στυλ της Ταμτα, είναι πιο πολύ για Φουρέιρα. Βιάστηκε η Τάμτα και η Κύπρος να την στείλει(έπρεπε να κάνουν μια παύση φέτος με κάτι μέτριο και να χουν χρόνο να της δώσουν κάτι πολύ καλό) και όπως είχα πει όταν ανακοίνωσαν την συμμετοχή της, δεν έπρεπε να πάει φέτος ώστε να ξεχαστεί λίγο η Ελένη. Οι φανς ακόμη δεν την έχουν ξεπεράσει και η σύγκριση είναι σίγουρη ότι και να κάνει επί σκηνήςη Τάμτα. Ξαναλέω η Κύπρος θα πάθει ότι και η Βουλγαρία πέρσι μετά τη 2η θέση. Δύσκολα λοιπόν τα πράγματα.
    Δεν έπρεπε να ”καεί” με μια τέτοια συμμετοχή η Τάμτα, της άξιζε καλύτερο τραγούδι στο στυλ της τύπου Unloved.
    Όπως και να χει Καλή Επιτυχία και εύχομαι να τα πάει!

  31. Γιατί σε πόνεσε η αλήθεια μαν;Αυτά δε κάνατε πέρσι με τη Τερζή και τη Φουρέϊρα;Είδατε τι έγινε;Όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ μη περιμένετε τίποτα,δεν έχει φράγκα.Ότι δίνεις,παίρνεις.Γιατί η EBU επικοινώνησε μια μέρα ΠΡΙΝ τον τελικό πέρσι με Ισραήλ και Κύπρο για το αν υπάρχει στάδιο κ.λ.π.;Είδατε που πήγε ο διαγωνισμός;Στα περισσότερα χρήματα που είχε το Ισραήλ από τη Κύπρο.Ο διαγωνισμός δεν είναι ΜΟΥΣΙΚΟΣ αλλά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ με βάση τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.Έχασε τη παλιά καλή αίγλη του ο διαγωνισμός.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

    • To οτι ηξεραν βλεποντας τα αποτελεσματα του Ημιτελικου οτι θα παιχτει σε αυτες τις 2 και πηραν τηλ για να δουν αν ειναι ετοιμοι το αποκλειουμαι ε?

  32. Το ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός σκηνοθετεί και Ισπανία φέτος το ξέρετε? Μόλις το είδα. Προσωπικά μ αρέσει πολύ το τραγούδι είναι πολύ κεφάτο και με όμορφο Ισπανό. Θα είναι Τοπ10 φέτος μη πω Τοπ5.

    • Τι λες μωρέ ? Για τα καρναβάλια είναι το τραγούδι του ισπανου. Μου θυμίζει τα τραγούδια που βάζουνε όταν παίρνανε οι άμαξες στο καρναβάλι . Έλλη μην πιανεσαι κορόιδο . Απο 15 έως 24 να υπολογίσεις την Ισπανία

  33. Αυτό που όλοι εδώ μέσα είναι ειδικοί και είδη απαξιώνουν το τραγούδι και την Τάμτα…
    Βγάζουν είδη συμπεράσματα μέχρι και για την θέση από τώρα!
    Επίσης την συγκρίνουν με την maruv Όλα τα σχόλια!
    Ότι πιο τρελό θα διαβάσεις εδώ πέρα από τους ειδήμονες…
    Εγώ το μόνο που θα πω είναι καλή επιτυχία στην Κύπρο μας μακάρι να το σηκώσει..περιμένουμε να ακούσουμε και ολόκληρο το τραγούδι…αλλά και το τραγούδι της Ελλάδας
    Και κάτι άλλο..μην φανατιζεστε και αναλύεται τα πάντα σε αυτό τον διαγωνισμό…όπου θέλουν τον πάνε τον διαγωνισμό..όπου έχει οικονομική δυνατότητα η χώρα αλλά και ότι μας παρουσιάζουν “διαφορετικο”
    Αυτοί από τώρα ξέρουν που θέλουν να τον πάνε τον διαγωνισμό…
    Επίσης προβλέπω μια πολύ καλή χρονιά φέτος..γτ Πολλά τραγούδια είναι κάτω του μετρίου..

  34. Υπεροχο τραγουδι, ποπ, δροσερο, κατσι στιχος και μελωδια! εαν κανουνε και καλη παρουσιαση στη σκηνη παει και για πρωτια. Αξιζει στη Κυπρο φετος να το σηκωσει οπως της αξιζε και περυσι. Πρεπει επιτελους να κερδισει η Κυπρος! Ταμτα με τη Νικη!!! Μην ξεχνατε οτι πισω απο την Κυπριακη αποστολη ειναι ολοι οι Σουηδοι και οι διοργανωτες της eurovision. H Kυπρος ριχνει χρημα και εχει λυσσαξει να κερδισει. Η ΕBU ηδη ξερει που θελει να παει ο διαγωνισμος το 2020

  35. Προσωπικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό μουσικά με αυτή την ομάδα. Από αυτό το απόσπασμα βλέπουμε τίποτα άλλο παρά ένα συνηθισμένο dance κομμάτι με ένα drop που θα συγκριθεί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Σίγουρα όμως θα το φτιάξουν σκηνικά και αυτό είναι που με χαροποιεί γιατί θέλω πολύ να δω την Κύπρο σε μια καλή θέση!

  36. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσει τόσο πολύ η Ουκρανία… Πιστεύω είναι πολύ υπερεκτημιμενο τραγούδι

  37. Tις ίδιες γκρινιες κάνατε και πέρσι, για αδιάφορο, μέτριο, απογοητευτικο κτλ, για το fuego και δεν λάβατε καν υπόψιν σας ότι όλα κρίνονται στην σκηνή!

    Και έτσι έσκισε η Φουρειρα! Το ίδιο θα γίνει και φέτος γιατί η Ταμτα το έχει, σκηνικά θα το τερματίσει, καλύτερη φωνή απο την Φουρ εχει και το τραγουδι εχει αποδοχη θετικη ηδη εξω απο το μικρο απόσπασμα του! Το τραγούδι ακούγεται μια χαρά! Για την ώρα απο τα καλύτερα του διαγωνισμού, απο όσα έχουμε ακουσει…

    Και πολλά likes εχει και θετικότατα σχολια! Και ακόμα δεν εχουμε δει και ακουσει τίποτε! Η Ταμτα θα σκίσει φέτος!

  38. Προκαλωωωωωωω που λεει και μια ψυχη να πατε να δειτε τι λεγατε περσι για τη φουρειρα στο ιδιο σαιτ και να το κανετε copy-paste αντε γιατι σας βαρεθηκα ολους εδω μεσα μπαινετε για να βγαλετε χολη

  39. Eιχα την την χαρα και τυχη σημερα να το ακουσω ολο το τραγουδι,ολο το 3λεπτο!!
    Ειναι απλα υπεροχο και ξερουμε απο τωρα οτι η ταμτα θα κανει παπαδες πανω στη σκηνη!οπως το ξεραμε και για την φουρειρα η οποια εκανε το fuego το χιτ του καλοκαιριου,διοτι ενω ηταν ενα μετριο ποπ τραγουδι,ολοι μολις το ακουγαμε ανατριχιαζαμε και θυμομασταν την ιστορικη εμφανιση που εκανε πανω στη σκηνη.Φετος εχω ενα τραγουδι πιο καλο απο το fuego και ισως ενα λεβελ πιο πανω,θελω να πω οτι ηδη οι πιο πολλοι γραφουν οτι τους αρεσει και που να το ακουσε στις πεντε μαρτιου ολοκληρο!!!θα το αγαπησετε!!Η ταμτα δεν θα κανει τοσο χορευτικο οσο η φουρειρα αλλα σαφως θα τα δωσει ολα στη μαγικη γεφυρα που εχει το τραγουδι,η Ταμτα εχει καλυτερη φωνη απο την Ελενη !!!Η κυπρος παει με μεγαλο αερα φετος και ολοι περιμενουν να δουν κατι καλο ,ειναι πλεον μια χωρα φαβορι οπως η σουδια!!!!
    Κατι αλλο,αφηστε τα πολιτικα σχολια εδω μεσα του στυλ με ΕΡΤ συριζα δεν παμε πουθενα,ειδαμε και με την demy τι εγινε και με τους freaky και με την νικητρια του voice!
    Δηλαδη το περσινο τραγουδι δεν ηταν ωραιο???απλα τα εκαναν σκατα οταν πηγαν εκει,δεν ειναι θεμα κυβερνησης ειναι οτι ΕΡΤ σαν καναλι πρεπει να το παρει σοβαρα διοτι οι ελληνες βλεπουν το διαγωνισμο και θα τον βλεπουν και νομιζω οτι η ΕΡΤ φετος το εχει παρει χαμπαρι ,η Ελλαδα θα παει πολυ καλα φετος,για αρχη θα επιστρεψει στον τελικο!!!!!Εγω περιμενω με αγωνια το ελληνικο τραγουδι και περιμενω πως και πως να δω την ταμτα να το σηκωνει και του χρονου να παμε ολοι μας κυπρο να το ζησουμε απο κοντα ολο αυτο!!! hate και ολοκληρωμενες αποψεις για ενα τραγουδι που δεν εχετε ακουσει,δε γινεται…Αυτα!!!

  40. Το τραγούδι δεν μοιάζει ούτε με το Fuego, ούτε με το ουκρανικό. Δυναμική μελωδία έχει αλλά είναι διαφορετικά από αυτή που έχουν τα προαναφερόμενα τραγούδια. Πολύ autotune έχει και δεν ξέρω πως θα το διαχειριστούν αργότερα όταν θα το τραγουδήσει live. Θα ήθελα να τη δω στη σκηνή με το κοντό αυτό ξανθό καρέ και ένα κοντό φόρεμα. Ελπίζω να μη βάλει αυτά τα περίεργα flashy κορμάκια που δεν είναι για το δικό της σωματότυπο. Θέλα να τη δώ έτσι όπως είχε βγει στο voice of greece https://youtu.be/uF-t3q85_dA Το στυλ της ήταν τέλειο εκεί

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ