ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Με τον Joci Pápai στο Τελ Αβίβ!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Ουγγαρία ο τελικός του “A Dal 2019“. Νικητής αναδείχθηκε ο  με το  ο οποίος θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την χώρα του στο Τελ Αβίβ τον Μάιο.

Το show ξεκίνησε στις 19:30 CET και μεταδόθηκε από το MTVA. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν για ακόμη μία φορά ο Freddiee (HUN 2016) και η Bogi Dallos. Την 4μελή κριτική επιτροπή που  καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα απάρτιζαν οι Miklós Both,  Misi MezőFeró Nagy και Lilla Vincze. 

Το Show

Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε άμεσα με την παρουσίαση των 8 τραγουδιών live επί σκηνής.

Η Ψηφοφορία

Η επιλογή του φετινού εκπροσώπου της Ουγγαρίας έγινε σε δύο φάσεις. Αρχικά, η 4μελής επιτροπή βαθμολόγησε τα υποψήφια τραγούδια με τη βαθμολογική κλίμακα 4-6-8-10! Το κάθε μέλος ψήφισε μόνο τα τέσσερα αγαπημένα του τραγούδια και η ψηφοφορία άρχισε αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι εμφανίσεις.  Τα τέσσερα τραγούδια τα οποία συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και προκρίθηκαν στο SuperFinal είναι:

Εν συνεχεία, οι τέσσερις υποψήφιοι δόθηκαν στην δικαιοδοσία του κοινού, το οποίο αποφάσισε και τον τελικό νικητή!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το σημερινό show.

Πως σας φαίνεται η επιλογή της Ουγγαρίας για τη Eurovision 2019; Θα καταφέρει ένα ανάλογο αποτέλεσμα με το περσινό, χειρότερο ή καλύτερο;

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της συμμετοχής της Ουγγαρίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή – Φωτογραφία: MTVA]

 

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν θα πάει καθόλου καλά.
    Αρχίζουν και μαζεύονται πολλές μετριότατες- αδιάφορες συμμετοχές φέτος…

  2. Δεν είναι κακό αλλά σίγουρα πολύ υποδεέστερο του θρυλικού origo. αν οι επιτροπές χαντακωσαν το origo δε βρίσκω τον λόγο να τιμήσουν αυτό. Σε μια μέτρια (για την ώρα) χρονιά νομίζω θα μπορούσε να πλασαριστεί στη δεκαπενταδα.Καλη επιτυχία!

  3. Πολύ υποδεέστερο σε σχέση με το οrigo μπορεί να τα πάει καλά γιατί έχει μια ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση και λόγω της προηγούμενης συμμετοχής του joci στο διαγωνισμό η οποία ήταν επιτυχημένη

  4. Κι εκεί που νόμιζα ότι είχαμε ξεμπερδέψει μαζί του να σου πάλι… Ένας τραγουδιστής που η φωνή του δεν με συγκινεί καθόλου και θεωρώ το origo ένα από τα χειρότερα τραγούδια στην ιστορία τπυ θεσμού. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο έιναι πολύ ανώτερο αν και παραμένει ένα απλό τραγούδι χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Τουλάχιστον το origo ή το λάτρευες ή το μισούσες, σίγουρα πάντως σου έμενε στο μυαλό

  5. Μόνο εμένα δεν μου αρέσει καθόλου ούτε αυτό ούτε του 2017; Αυτό το τσιγγάνικο κάπως μου τη σπάει…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ