ΣΟΥΗΔΙΑ: Τα αποτελέσματα του τέταρτου ημιτελικού του Melodifestivalen!

Η πρώτη φάση του Melodifestivalen 2019 ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, με τη διεξαγωγή του τέταρτου ημιτελικού στην πόλη Λίντσεπινγκ. Έτσι, το «Too Late For Love» του John Lundvik και το «On My Own» του Bishara προκρίθηκαν στον τελικό (09/03, Στοκχόλμη). Το «Torn» της Lisa Ajax και το «I Do» των Arvingarna θα συνεχίσουν στον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας (02/03, Νίσεπινγκ).

Στη σκηνή του Sparbanken Lidköping Arena διαγωνίσθηκαν επτά τραγούδια. Τα δύο με τις περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινού θα προκρίθηκαν απευθείας στον τελικό (09/03, Στοκχόλμη), ενώ τα άλλα δύο θα διαγωνιστούν και στον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας (02/03, Νίσεπινγκ).

Τα επτά τραγούδια:
(με σειρά εμφάνισης)

1.  Pagan Fury – Stormbringer
2.  Anton Hagman – Känner dig
3. Lisa Ajax – Torn
4. Arvingarna – I Do
5. Bishara – On My Own
6. Ann-Louise Hansson – Kärleken finns kvar
7. John Lundvik – Too Late For Love

Στο διάλειμμα του ημιτελικού η Sarah Dawn Finer και ο Eric Saade ερμήνευσαν το τραγούδι «Ljuset», το οποίο περιγράφει το ταξίδι του Melodifestivalen σε όλη τη Σουηδία, και θα ενισχύσει φιλανθρωπικό σκοπό.

Το επόμενο Σάββατο, 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο γύρος της Δεύτερης Ευκαιρίας, στον οποίο θα συμμετάσχουν τα τραγούδια που κατέλαβαν την τρίτη και την τέταρτη θέση σε κάθε έναν από τους τέσσερις ημιτελικός. Το σόου θα φιλοξενηθεί στην πόλη Νίσεπινγκ.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
[Φωτογραφίες: SVT]

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Torn είναι η καλύτερη φετινή μπαλάντα στο MF, αλλά δεν το βοηθάει η τραγουδίστρια. Όχι ότι τραγούδησε άσχημα, ήταν απολύτως σωστή, αλλά μάλλον αταίριαστη για αυτό το τραγούδι που θέλει μία πιο έμπειρη ηλικιακά και συναισθηματικά ερμηνεύτρια.
    Νομίζω ότι ο Liamοo με την Hanna Ferm θα πρέπει να κερδίσουν φέτος.

  2. Η μόνη συμμετοχή που μου έβγαλε winner vibes ήταν του John Lundvik!!!Πιστεύω ότι σε περίπτωση που τον επιλέξουν, θα βγει πολύ άνετα πρώτος στη ψηφοφορία των επιτροπών! !!

  3. Μόνο σε μένα φάνηκαν περίεργα τα αποτελέσματα στο melodifestivalen για ακόμα μια φορά φέτος? Νομίζω ο περιορισμός στα παιδιά πιο πολύ έβλαψε παρά διόρθωσε την κατάσταση.

    • Για μένα θα έπρεπε να απαγορευτεί εντελώς η ψήφος στις ηλικίες 10 μέχρι 18 και ακόμα καλύτερα να απαγορευτεί να αγοράζουν και cd αυτές οι ηλικίες. Μόνο έτσι η μουσική μπορεί κάπως να φτιάξει και να απαλλαγούμε από one direction και Justin Bieber και όλες τις απομιμήσεις τους . O Benjamin ingrosso πως κέρδισε πέρυσι ? Lol

      • Ωραία δεκτό το κομμάτι για τα “χαζά” τραγούδια που βγαίνουν ,όμως το να λες πως άτομα κάτω τον 18 δεν πρέπει να ψηφίζουν τα τραγούδια και να τα υποστηρίζουν ,είναι υπερβολικό .Υπάρχουν νέα παιδιά που δεν ακούν τα mainstream/χαζά τραγούδια που λες και έχουν ένα γούστο στη μουσική που μεγαλύτεροι τους δεν θα αποκτήσουν ποτέ . Ελπίζω το ψευδώνυμο να είναι ειρωνικό αλλιώς no comment για την γνώμη σου στα τραγούδια.

      • @ROZflamingo δεν είναι καθόλου ειρωνικό το ψευδώνυμο! Το συγκεκριμένο άτομο ακούει τα πιο βασικά κομμάτια της eurovision και έπειτα κρίνει τους υπόλοιπους ότι ακούνε mainstream τραγούδια… ΤΡΑΤΖΙΚ!

  4. Έχοντας ακούσει όλα τα τραγούδια του Melodifestivalen θεωρώ ότι η νίκη θα παιχτεί ανάμεσα σε Wiktoria (επιτροπές) και Liamoo & Hanna Ferm (κοινό). Σίγουρα όμως θα ήθελα να δω ψηλά τον Jon Henrik Fjallgren και τον Bishara.

    Όσο για τα παραπάνω σχόλια εγώ λέω να επιτρέπεται να ψηφίζουν μόνο οι ηλικίες από 90 και πάνω… LOL!

  5. Ξεκαθαρα θα παιχτει σε Wiktoria και liamoo & hanna
    Πιο πιθανο βεβαια ειναι να κερδισουν οι liamoo & hanna εκτος αν και η Wiktoria ειναι και πολυ ψηλα και στο κοινο πραγμα που δεν το αποκλειω (ωραια μπαλαντα, η πιο αψογη φωνητικα και με μια σκηνικη παρουσια που νομιζω θα εκτιμησουν και οι επιτροπες και ο κοσμος)

  6. Για μένα ο καλυτερος μακράν φέτος είναι ο Mohombi. Ο μόνος με star quality και αέρα διεθνούς καριέρας. Μακάρι να νικήσει θα το χαρώ πολύ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ