Επιστροφή της Katerine Duska στην Αθήνα!  

H φετινή εκπρόσωπός μας στη Eurovision, Katerine Duska, κατέφθασε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα, από το Λονδίνο στο οποίο βρισκόταν εδώ και κάποιες εβδομάδες για την ολοκλήρωση της ηχογράφησης και της παραγωγής του «Better Love». Ως γνωστόν, με το συγκεκριμένο κομμάτι η Ελλάδα και η ΕΡΤ θα λάβουν μέρος στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον ερχόμενο Μάη στο Τελ Αβίβ.

Ο OGAE Greece βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί μαζί με τους δημοσιογράφους την απίστευτα γλυκιά εκπρόσωπό μας.

Ιδιαίτερα προσιτή και ευδιάθετη, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δηλώνοντας πως η ίδια δεν νιώθει μεγάλο άγχος για τη συμμετοχή της μέχρι στιγμής και για αυτό οφείλεται κυρίως η σιγουριά που της εκπέμπει το ίδιο το τραγούδι και η παραγωγή του.  Σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης τόνισε πως είναι αρκετά αισιόδοξη ενώ ανέφερε πως τα γυρίσματα για το video clip του «Better Love» θα ξεκινήσουν την επόμενη βδομάδα και πως θα πραγματοποιηθούν σε εσωτερικό χώρο (studio).

Σχετικά με την παρουσία της στη σκηνή του διαγωνισμού, η ίδια δεν ήθελε να προβεί σε αποκαλύψεις αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες ενώ σε ερωτήσεις σχετικά με το «Better Love», το οποίο η ίδια χαρακτήρισε ως αμιγώς pop άκουσμα τονίζοντας ότι δεν είναι μπαλάντα, δήλωσε πως ανυπομονεί να το μοιραστεί με τον κόσμο περιμένοντας παράλληλα και όλη την στήριξη των Ελλήνων.

Τέλος, η Katerine Duska μεταφέροντας το δικό της μήνυμα στα μέλη του OGAE Greece αλλά και στους αναγνώστες του www.ogaegreece.com δήλωσε πανευτυχής και ιδιαίτερα ευγνώμων για την όλη στήριξη που έχει λάβει μέχρι τώρα και πως τα καλύτερα έρχονται!

Η επιστροφή της στην Αθήνα σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του «Better Love» το οποίο υπογράφουν μελωδικά οι Katerine Duska, Leon of Athens και David Sneddon ενώ οι στίχοι αποτελούν έμπνευση των Katerine Duska και David Sneddon . Τη παραγωγή του κομματιού ανέλαβε ο Phil Cook.

Η πρώτη μετάδοση του «Better Love» έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΕΡΤ) ενώ ταυτόχρονα το επίσημο video clip της συμμετοχής θα κυκλοφορήσει και στο YouTube. Ψηφιακά, η Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2019 θα κυκλοφορήσει μέσα από την δισκογραφική εταιρία στην οποία ανήκει η Katerine Duska, Minos EMI / Universal.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα έχει κληρωθεί να εμφανισθεί στο δεύτερο μισό του Πρώτου Ημιτελικού της Eurovision 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019!

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή Επιτυχία Κατερίνα!!!! Να πούμε ότι ο David Sneddon έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως η Lana Del Rey, και ο Phil Cook με επίσης μεγάλα ονόματα όπως Dua Lipa!!

  2. Μπραβο ogae για την εγκαιρη ενημερωση!Πραγματικα φαινεται μια γλυκια κοπελα και νομιζω πως μας ετοιμαζουν κατι πολυ καλο..επισης να πουμε οτι ο ενας εκ των συνθετων του τραγουδιου,ο David Sneddon έχει γράψει τραγουδια για παγκοσμιου φημης τραγουδιστες οπως η Lana Del Rey και εχει χτυπησει πολλες φορες τα βρετανικα και αμερικανικα charts…..νομιζω πως φετος στη γιουροβιζιον η Ελλαδα θα κανει μεγαλη εντυπωση!Καλη επιτυχια Κατερινα,καλη επιτυχια Ελλαδα!!!!!

  3. Τα ονόματα το συντελεστών με αφήνουν πραγματικά άφωνο (θετικά εννοω).
    Ανυπομονώ για την 6η Μαρτίου και ευελπιστώ κάτι καλό, μέχρι τότε όμως κάνω θετικές σκέψεις κρατώντας παράλληλα μικρό καλάθι.Οπως και να χει καλή επιτυχία στη Κατερίνα και στην Ελλάδα μας!

  4. Πολύ γλυκειά και φαίνεται και σεμνή κοπέλα! Μέχρις στιγμής όλα φαίνονται τόσο θετικά!! Ελπίζω με αυτούς τους συντελεστές να είναι ένα πολύ δυνατό τραγούδι! Μας πτοδιαθέτουν τουλάχιστον.. απόψε το βρλαδυ στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 θα μιλήσει η ίδια για το τραγούδι!! Ακόμα και στο δελτίο της δίνει χώρο φέτος για το διαγωνισμό η ερτ σημάδι ότι όντως το πιστεύουν, ασχολούνται και το προσπαθούν.. χρόνια πριν θυμάμαι την ερτ να ασχολείται υόσο με την προβολή της συμμετοχής μας στο διαγωνισμό! Όλα φέτος είναι πολύ καλύτερα!! Κατερίνα είμαστε όλοι μαζί σου! Έχεις φωνάρα, είσαι κουκλάρα, οι συνεργάτες σου στο τραγούδι είναι αστέρια, πάμε δυνατά! Καλή μας επιτυχία!

      • Έβγαλε ανακοίνωση η ΕΡΤ στη σελίδα Eurovision ERT: Απόψε στο Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 η Katerine Duska μιλά για το #BetterLove” και τις εκπλήξεις που κρύβει η παραγωγή της ελληνικής συμμετοχής!

      • νομίζω σε κάλυψε έγκαιρα ο συντάκτης του άρθρου χαχαχαχαχα! σε όλα έγκυροι και έγκαιροι! όντως στη σελίδα της ερτ το είδα πριν λίγη ώρα..

  5. Προς κ.Γιώργο Φλίγκο

    Ανακαλώ όσα είπα λίγες μέρες πριν για τις ενέργειες σας σχετικά με τον τίτλο του άρθρου για την γειτονική χώρα. Η αλήθεια είναι ότι έμαθα για τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να έχει το site σας (και όχι μόνο). Αν και η πιθανότητα να υπάρχουν συνέπειες-κυρώσεις είναι ελάχιστες, καταλαβαίνω ότι εφ όσον είναι υπαρκτές, δεν μπορείτε (αν και θα θέλατε όπως έχετε πει) να κάνετε αλλιώς.

    Όσο για το σβήσιμο του σχολιου μου σε απάντηση ενος άλλου χρήστη, θα θελα να σας πω ότι δεν έχω πρόθεση να μαλλιοτραβηχτώ με κανέναν, ούτε να δώσω μεγάλη έκταση σε λόγια κάποιου που καλά-καλά δεν ξέρω… Απλά έδωσα μια απάντηση στο ίδιο ύφος με το δικό του. Μου είπατε ότι σβήσατε το δικό μου επειδή ανταπάντησε και θέλατε να με προστατέψετε. Σας ευχαριστώ για την πρόθεση, αλλά θα παρακαλούσα εφόσον κάποιο σχόλιο μου δεν είναι-θεωρείται ακραίο, να μην ξανασβηστεί. Θεωρώ ότι μπορώ να προστατέψω τον εαυτό μου σε ένα site χωρίς κάποια υποστήριξη…

    Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
    Καλή συνέχεια!

  6. Μακάρι όλα να είναι τέλεια και μετά το άκουσμα του τραγουδιού να συμμεριστούμε την χαρά και την αισιοδοξία όλων των εμπλεκομένων της φετινής συμμετοχής μας!
    Καλή επιτυχία να χουμε!

  7. Καλή επιτυχία Katerine!
    Πεθαίνω γι αυτό το λάγνο βλέμμα της! Το τραγούδι θα είναι πολύ ωραίο, το πιστεύω!

  8. Δε βλέπω την ώρα να ακούσω το τραγούδι ,το έχω ξαναπεί έχω πολύ καλό προαίσθημα ,τώρα για όσους γκρινιάζουν …Eurovision χωρίς γκρίνια δε γίνεται ☺️?
    Καλή μας επιτυχία ,είμαστε κοντά στην Ελληνική αποστολή ☘️☘️☘️

  9. Εύχομαι πραγματικά να έχει κάτι καλό και δυνατό διότι έχει εξαιρετική φωνή και παρουσία. Η περσινή μας συμμετοχή ήταν τόσο όμορφη αλλά τόσο αδύναμη σκηνικά και φωνητικά που κόστισε ακόμα και τον τελικό. Ελπίζω φέτος όλα να κυλήσουν όμορφα! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  10. Η Ελλαδα ή θα επιλεξει την ταυτιση με το κλαμπ της βορειο-ανατολικης Ευρωπης (Γερμανοφωνοι, σκανδιναβια και σλαβικη ευρωπη) με εκπροσωπηση σε αγγλικο στιχο, ή να παραδειγματιστει απ τις λατινοφωνες χωρες (Ιταλια, Γαλλια, Ισπανια, Πορτογαλια) οι οποιες διαχρονικα στελνουν τραγουδια στη δικη τους γλωσσα. Να κατεβει δηλ η Ελλαδα με τραγουδι σε Ελληνικο στιχο. Αυτο θα σημαινε πολιτισμικη ισχυ, περιφανεια, και αρνηση ενταξης στο – πλειοψηφικο μεν – ρευμα των ουραγων της Ευρωπης .Οπως και να χει καλή επιτυχία στη Κατερίνα Ντουσκα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ