ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Με τις S!sters στο Τελ Αβίβ!

Ολοκληρώθηκε και η επιλογή της τελευταίας χώρας από τις Big 5, που θα διαγωνιστεί στη Eurovision 2019 στον Μεγάλο Τελικό στις 18 Μαΐου. Εκπρόσωπος της Γερμανίας αναδείχτηκε το ντουέτο S!sters με το τραγούδι «Sister».

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι: Laurell Barker, Marine Kaltenbacher, Tom Oehler, Thomas Stengaard

Η ομολογουμένως εξαιρετική διοργάνωση μεταδόθηκε από το Βερολίνο και την παρουσίασαν η Barbara Schöneberger και η ελληνικής καταγωγής Linda Zervakis με μπόλικο χιούμορ και πολύ κέφι! Η σκηνή που είδαμε ήταν προϊόν σχεδιασμού του Florian Wieder, ο δημιουργός της σκηνής που θα δούμε και στη Eurovision στο Τελ Αβίβ!

Τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν ήταν με σειρά εμφάνισης τα εξής:

  1. Gregor Hägele – Let Me Go
  2. Aly Ryan – Wear Your Love
  3. Makeda – The Day I Loved You Most
  4. BB Thomaz – Demons
  5. Lilly Among Clouds – Surprise
  6. Linus Bruhn – Our City
  7. S!sters – Sister

Η βαθμολογία

Με ψήφους: 12, 10, 8, 7, 6, 5 και 4 η βαθμολογία καθορίστηκε:

▶ κατά από ειδική διεθνή επιτροπή αποτελούμενη από 20 άτομα με πείρα στην επιλογή τραγουδιού για τη Eurovision στη χώρα τους (μεταξύ τους από την Ελλάδα ο συνθέτης Τζικ Νακασιάν). Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν:

Βαθμολογία που μετατράπηκε σε κλίμακα από 12 ως 4:

▶ κατά από 100μελή επιτροπή της Eurovision. Η βαθμολογία μετά την ψήφο τους ήταν:

▶ κατά από τους τηλεθεατές της γερμανικής τηλεόρασης, τα αποτελέσματα των οποίων ανακοίνωσε ο Jon Ola Sand. Τα τελικά αποτελέσματα μετά και αυτή την ψηφοφορία ήταν:

Δείτε εδώ την εμφάνισή τους:

Ποιες είναι οι S!sters

Οι S!sters αποτελούνται από την Carlotta Truman και την Laurita.

Η Carlotta Truman κατάγεται από το Αννόβερο. Στα 12 χρόνια της κέρδισε το Γερμανικό Βραβείο Ποπ & Ροκ σε 5 κατηγορίες. Το 2014 κατάφερε να φτάσει στον τελικό του «The Voice Kids» και έχει κάνει εμφανίσεις με το ροκ συγκρότημα Revolverheld.

Η Laurita κατάγεται από Königsau στο δυτικό μέρος της Γερμανίας και κατοικεί στο Wiesbaden. Έχει κάνει φωνητικά στο «The Voice of Germany», και αυτόν τον καιρό στη Lena (2010).

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πολλοστή απόδειξη ότι η καλύτερη live εμφάνιση μπορεί να αλλάξει τα πάντα, ακόμα και αν το τραγούδι δεν είναι το πρώτο φαβορί. Προσωπικά ήταν στα 3 που είχα ξεχωρίσει, σε έναν τελικό με καλά τραγούδια, αλλά με μέτριες ερμηνείες στη σκηνή.

  2. Τι τραγουδαρα το surprise με αυτό η Γερμανία θα είχε σοβαρή υποψηφιότητα να κερδίσει την Eurovision . Με αυτό που βγήκε δεν την βλέπω ούτε 20αδα να μπαίνει. Δεν ξέρω τι παίζει φέτος με αυτά που βλέπουμε στο Τελ ος θα κερδίσει κανένα σαν Μαρίνο . Όποιος στοιχημάτιζε να αουτσάιντερ φέτος να κερδίσουν στους τελικούς βλέπε Ιταλία Ρουμανία Γερμανία θα έβγαζε καλό χρήμα

  3. Ούτε δεύτερο δεν βγήκε το surprise γελάνε και οι πέτρες . Η Γερμανία είχε απόδοση 15 να κερδίσει τώρα έφτασε 100 . Ντουσκα σήκωσε το το τιμημένο δεν μπορώ να περιμένω . P.s τόσο απρόβλεπτη που είναι η Eurovision βλέπω και τον Sergey κάτι αναπάντεχο να γίνει και να ακυρώσει την συμμετοχή του lol . Φέτος θα κερδίσει η ντουσκα η το σαν Μαρίνο μην το γελάτε καθόλου

  4. Δεν ξερω τι πάει λαθος φέτος με την Eurovision. Μέχρι τωρα δεν εχουμε μια συμμετοχή της προκοπής. Το νικητήριο της Γερμανίας μου φερνει λιγο σε Eurovision 2002. Νομίζω θα επιστρέψουν σε αποτελέσματα προ 2018.
    Σε κάθε περίπτωση, καλή επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ