Η στάση της ΕΡΤ για τη φετινή συμμετοχή

Συνάντηση με τα σωματεία που καλύπτουν τον θεσμό της Eurovision είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Ιωάννης Δρόσος, και τόνισε πως είναι αισιόδοξος για τη φετινή συμμετοχή, που στοχεύει ακόμα και στη νίκη.

Το τραγούδι της Katerine Duska, κατά τον κ. Δρόσο, είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, το οποίο -αν και ο ίδιος δεν είναι μουσικός- πιστεύει ότι θα κάνει αίσθηση στο ευρωπαϊκό κοινό.

Η ελληνική συμμετοχή θα αποκαλυφθεί, στις 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου ανανεωμένου προγράμματος της ΕΡΤ και, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τιτλοφορείται «Better Love». Το τραγούδι, που φέρει την υπογραφή της Katerine Duska και του Leon Of Athens θα δημοσιοποιηθεί επίσημα στο διαδίκτυο την επομένη.

Ως προς την προώθηση της ελληνικής συμμετοχής θα αξιοποιηθούν κυρίως τα social media, αλλά και οι πρεσβείες και τα προξενεία στις συμμετέχουσες χώρες για κινητοποίηση της Ομογένειας.

Η ΕΡΤ, επίσης, προγραμματίζει στα μέσα του επόμενου μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία τη 19η Μαρτίου, τη διεξαγωγή ενός μεγάλου πάρτι για την ελληνική συμμετοχή.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
[Φωτογραφίες: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO]

O OGAE Greece, όπως πάντα, θα είναι δίπλα στην ελληνική συμμετοχή και την εκπρόσωπό μας στη Eurovision 2019!

Μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της ελληνικής συμμετοχής!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group. Ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το χω πει απ την αρχή, η Katerine παίζει να μας φέρει το βραβείο φέτος! Και η ΕΡΤ το θέλει και μπορεί να διοργανώσει το διαγωνισμό!
    Καλή μας επιτυχία με Better Love!

    • ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΕΛΛΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!Η ΕΡΤ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΦΕΤΟΣ,ΜΕΓΑΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΠΑΡΤΙ ΚΛΠ! ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ!ΜΠΡΑΒΟ!

  2. Για κάποιο λόγο είμαι αισιόδοξος φέτος. Ελπίζω να αξίζει και να μην είναι μια απογοήτευση. Πρώτη φορά στέλνουμε μια καλλιτέχνιδα που αντιπροσωπεύει ένα άλλο στυλ, όσο να ‘ναι σίγουρα οι Ευρωπαίοι δεν το περίμεναν αυτό από την Ελλάδα. Και ας το δούμε, τόσα χρόνια έχουμε κουράσει. Οψόμεθα.

  3. ευχομαι καποια στιγμη να καταλαβουν ποσο μεγαλη διαφήμιση ειναι για μια χωρα μια τετοια διοργανωση που την παρακολουθουν 5 ηπειροι.

  4. Ουσιαστικά…η ΕΡΤ στοχεύει στη νίκη; Το ζήσαμε και αυτό!
    Πραγματικά είναι πολύ θετικό ότι η ΕΡΤ αντιμετωπίζει (με τη νέα σύνθεση της ομάδας για τη Eurovision) το διαγωνισμό στα σοβαρά μετά από αρκετά χρόνια αδιαφορίας! Τι Μέγαρα μουσικής τι πρεσβείες τι πάρτι για την ελληνική συμμετοχή!!! Μωρέ μπράβο!
    Η επιλογή της Ντουσκα και η ανάμιξη του leon of Athens με προδιαθέτει θετικά από τη πρώτη στιγμή! Τα σχόλια από όσους έχουν ακούσει το κομμάτι (μουσικούς και μη φίλους του διαγωνισμού πχ Πουλόπουλος και μη) γεννούν ελπίδες σε όλους μας που ελπίζω να μην κατεδαφιστούν με ένα μέτριο κομμάτι! Καλή μας επιτυχία! Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μέχρι την ακρόαση του κομματιού στις 6 Μαρτίου και ελπίζω σε κάτι δυνατό και όμορφο. Οψομεθα….

      • Σίγουρα δεν τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, κανένα εξάλλου αν δεν ακούσω το τραγούδι ο ίδιος για να σχηματίσω γνώμη αλλά για την ώρα σε όσα έχει πει έχει πέσει μέσα σχετικά με τη φετινή συμμετοχή μας. Δεν τον θεοποιω απλώς θα ενδιαφερθω περισσότερο για το τι θα πει εκείνος παρά πχ για ένα πάνελ από άτομα που δεν έχουνε μεγάλη επαφή με το διαγωνισμό σαν εκείνο της Καινουριου.

  5. Μπράβο στον τρόπο αντιμετώπισης της ΕΡΤ. Προσωπικά όμως βρίσκω λάθος την ημερομηνία που θα δωθεί το τραγούδι στην δημοσιότητα. Μια μέρα μετά της Τάμτα…η σύγκριση είναι αναπόφευκτη και αυτή η χρονική σύμπτωση θα την διογκώσει αρκετά.

  6. Συνονόματε εγώ έχω προαίσθημα ότι θα πάμε καλά ,υπομονή λίγες μέρες μείνανε και θα το ακούσουμε το τραγούδι ,όσο για την Κατερίνα Ντούσκο δεν έχω λόγια ….φωνάρα αλλά δεν αρκεί είναι διαγωνισμός τραγουδιού ,οψόμεθα .

  7. Eγώ δεν θυμάμαι τα περασμένα χρόνια να γίνεται τέτοιου είδους ενημέρωση, ούτε δηλώσεις περί νίκης, ούτε δηλώσεις για την οικονομική στήριξη του τραγουδιού από την ερτ ούτε για παρακίνηση της διασποράς μέσω πρεσβειών και προξενείων.. εμένα όλο αυτό μόνο θετικά συναισθήματα μου γεννα και προσδοκίες για κάτι πραγματικά αξιοπρεπές.. δείχνει ότι κάτι άλλαξε πραγματικά στον τρόπο που η ερτ αντιμετωπίζει το προιόν eurovision.. και όταν προσπαθείς και το θέλεις τότε κάποια στιγμή το αποτέλεσμα θα έρθει.. περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία το τραγούδι.. είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.. εύχομαι την καλύτερη επιτυχία για τη χώρα μας! η Ντούσκα είναι φωνάρα ο leon of athens είναι δύναμη, του έχω εμπιστοσύνη ότι κάτι πραγματικά καλό ετοιμάζουν.. ας δούμε! η 6η Μάρτη δεν είναι μακριά!

  8. Θέλει η ΕΡΤ τη νίκη Το ακούσαμε και αυτό
    Απλά από ένα τηλεοπτικό σταθμό που δηλώνει έναρξη ανανεωμένου προγράμματος το Μάρτιο δε χωράει περαιτέρω σχολιασμό

  9. Καλά τα ακούω για την ώρα, αλλά κρατώ και μικρο καλάθι. Πάντα!

    Γιατί κανένας φορέας δεν θα πει κακά για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό! Καλά θα πει.

    Οπότε αναμένω το τραγούδι και εύχομαι να είναι πολύ καλύτερο των προσδοκιών μου άλλα και της ΕΡΤ!

    • Εχεις δίκιο. Και γω αυτό σκέφτηκα. Οτι και τοτε με τους Argo, ελεγε ο Τσακνής περιμένετε να το ακούσετε και θα δείτε (σσ…τι ωραίο είναι). Καταλαβαινεις λοιπον ότι δεν πρεπει να εμπιστευεσαι τα παχια τα λόγια. Βεβαια τότε ήτανε η ΤΟΤΕ ΕΡΤ. Τώρα ολοι λέμε ότι το χει παρει σοβαρά. Είδομεν.

  10. Πιο πιθανό είναι να χιονίσει στην Αφρική παρά να κερδίσει η Ελλάδα την Eurovision φετος

    • Ε ναι γιατί αν κρίνουμε και από το ψευδωνυμο σου φέτος είναι 100% σίγουρο από τωρα ότι την πρώτη θέση θα πάρει η Ρωσία με τον αγαπημένο μας Sergey, θα σκίσει ????(#ΚΑΨΙΜΟ)

  11. ποσα κουφά θα ακουσουμε κ φέτος απο αυτους!μου φαινεται θα το τερματισουν!δν φτανει που εκαναν αναθεση σε μια εντελως αγνωστη πιστευουν οτι θα κινητοποιηθει η ομογένεια συμπασα για να στειλει την ντουσκα στην κορυφή!το αλλο με το τοτο το ξερει κανέις..λυπηθητε μας πια!

    • και είχαμε μια σκασίλα τι θα κάνει η ομογένεια. Σκοπός είναι να υπάρχει ένα ωραίο τραγούδι που θα αρέσει στο σύνολο των τηλεθεατών, τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση και χωρίς καμία ουσιαστική αξία.

  12. Τον Μαρτιο του 2019 θα παρουσιασει η ΕΡΤ το ανανεωμενο προγραμμα της! Μαλιστα… απο την αλλη προβάλει ηδη μια απο τις πιο καλες ακριβες ελληνικες παραγωγες … αλλα τον Μαρτιο θα κανει επισημη παρουσιαση του νεου προγραμματος!!! Μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα??

    Τελος παντων, μιας και θα κανουν την φιεστα (τους) της παρουσιασης του νεου προγραμματος της ΕΡΤ, ειπαν να βαλουν και την Κατερινα . Απλα το λεω γιατι μερικοι ενθουσιαστηκαν επειδη γραφηκε οτι θα παρουσιαστει στο Μεγαρο. Δεν το κανουν για τον διαγωνισμό ολη αυτη την φιεστα στο Μεγαρο, απλά έτυχε και την εβαλαν ! παλι καλα με δαυτους ολα να τα περιμενει κανεις!

  13. Σταματήστε πια να γκρινιάζετε έλεος
    Περιμένετε πρώτα να ακούσουμε τραγούδι και μετά κρίνετε…
    Προσωπικά έχω καλές προσδοκίες μ φαίνεται μας περιμένει κάτι καλό και συγχαρητήρια στην ΕΡΤ που θα το παρουσιάσει στο Μέγαρο..δείχνει κάπως ότι το έχει πάρει πιο σοβαρα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ