EUROVISION 2019: Εδώ θα διεξαχθεί η τελετή του Red Carpet!

Η πλατεία Habima (Wikipedia)

Ηπόλη του Τελ Αβίβ ζει σε ρυθμούς ταχύτατης προετοιμασίας μαζί με τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό KAN στα πλαίσια του 64ου Διαγωνσιμού Τραγουδιού της Eurovision. Σήμερα αποκαλύφθηκε ο χώρος, όπου θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης καθ το Red Carpet.

Την Κυριακή 12 Μαΐου, λοιπόν, στις 19:00 ώρα Ελλάδας και Ισραήλ θα ξεκινήσει η τελετή έναρξης και το Red Carpet. Τόπος διεξαγωγής θα είναι η πλατεία Habima.

Η πλατεία Habima

Βρίσκεται στην καρδιά του Τελ Αβίβ, ανάμεσα στη λεωφόρο Ben Tsiyon και την οδό Dizengoff. Είναι γνωστή και ως Opera Square και φιλοξενεί το Θέατρο Habima, την Αίθουσα Charles Bronfman και το Helena Rubinstein Pavilion Σύγχρονης Τέχνης.

Η πλατεία κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1930 και ανακαινίστηκε το 2010-2011.

Μπορείτε να δείτε εικόνα της πλατείας μέσω Instantstreetview:

Τι θα γίνει στο Red Capret

Στο Red Carpet οι οπαδοί που διαγωνισμού και ο τύπος θα μπορέσουν να συναντηθούν με τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019. Στην τελετή έναρξης, ο Δήμαρχος του Τελ Αβίβ, Ron Huldai, οι υπεύθυνοι του KAN, της EBU, καθώς και οι επίσημοι του Τελ Αβίβ και του Ισραήλ θα καλωσορίσουν τις συμμετέχουσες χώρες με τις αποστολές και τους καλλιτέχνες τους.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ