ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Στις 2 Μαρτίου ο τελικός του «O Melodie Pentru Europa»!

Μετά την ολοκλήρωση του προκριματικού γύρου του εθνικού τελικού της Μολδαβίας «O Melodie Pentru Europa» και την πρόκριση 10 από τις 26 συμμετοχών (δείτε εδώ), είχαμε σήμερα την ανακοίνωση της αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού τελικού της Μολδαβίας «O Melodie Pentru Europa» είναι το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Οι δέκα φιναλίστ του τελικού είναι:

  1. Anna Odobescu – Stay
  2. Aurel Chirtoacă – La cinema (At the cinema)
  3. Tinna Gi – Virus
  4. Diana Brescan – Lies
  5. Siaj – Olimp (Olympus)
  6. Limonique – GravitTy
  7. Maxim Zavidia – I will not surrender
  8. Marcela Scripcaru – Meteor
  9. Che MD – Sub Pămînt
  10. Vera Țurcanu – Cold

Με χαρά, στη λίστα των φιναλίστ συναντάμε τη συμμετοχή «Cold» με ερμηνεύτρια την Vera Țurcanu και στιχουργό, τον δικό μας Νίκο Σοφή (διαβάστε εδώ) αλλά και τη συμμετοχή «Stay» με ερμηνεύτρια την Anna Odobescu και συνθέτη τον επίσης δικό μας Γεώργιο Καλπακίδη. Δυστυχώς, στους τελικούς δέκα δεν κατάφερε να προκριθεί η υποψήφια Pelageya Stefoglo, η οποία συμμετείχε με το κομμάτι «Mi amor» πίσω από το οποίο βρίσκονται επίσης δύο Έλληνες: ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης και ο Σάκης Γραβάνης.

Η τελευταία συμμετοχή της Μολδαβίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ήταν το 2018 με τη σύνθεση «My Lucky Day» των DoReDoS!

Mείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις διαδικασίες του εθνικού τελικού της Μολδαβίας για τη Eurovision 2019! 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ