ΙΣΡΑΗΛ: Σχεδόν 200 τραγούδια υπεβλήθησαν για τον Kobi!

Πριν από περίπου μία εβδομάδα το Ισραήλ βρήκε τον διάδοχο της Netta, στο πρόσωπο του Kobi Marimi. Ο Kobi αν και μπήκε από το ”παράθυρο” στο τελικό, κατάφερε να μαγέψει το κοινό του Ισραήλ που τον ανέδειξε νικητή στο “Rising star”.
Και ενώ η αναζήτηση του καλλιτέχνη ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει εντός έδρας, ακόμη αγνοείται. Ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας KAN δεχόταν τα υποψήφια τραγούδια μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου, στις 14:00 Μία ειδική επιτροπή (Preselection committee) που έχει συσταθεί, με σκοπό την επιλογή του τραγουδιού, συναντήθηκε σήμερα για να ακούσει τα τραγούδια. Σχεδόν 200 τραγούδια έχουν κατατεθεί, ενώ ανάμεσα στους δημιουργούς υπάρχουν και τα ονόματα των Keren Peles και Shiri Maimon (ISR2005). H επιτροπή, δεν έχει ακόμη καταλήξει στο τραγούδι που θα αποτελέσει την φετινή συμμετοχή της χώρας, και έτσι θα ξανά συνεδριάση αύριο, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ισραηλινής HayomΗ επιτροπή αποτελείται από τους Aviad Zingboym (πρόεδρος), Yuval Ganor, Naama Hadassi και Michal Asulin, ενώ για λογαριασμό της Teddy Productions  παρευρίσκονται οι Yoav Tzafir και Tamira Yardeni.
Η αποκάλυψη του τραγουδιού θα θα γίνει στις 10 Μαρτίου στα Ισραηλινά Βραβεία Τηλεοπτικής Ακαδημίας.

Ποιος είναι ο Kobi Merimi

27 χρονών και λένε ότι μοιάζει με τον Freddie Mercury. Σπούδασε στο Στούντιο Ηθοποιίας Nisan Nativ του Τελ Αβίβ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έπαιξε στον Καυκασιανό κύκλο με την κιμωλία, καθώς και στο The IllusionPrayer κ.ά. Μετά την αποφοίτησή του έπαιξε σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις με πιο σημαντική στιγμή τον ρόλο του Natan στο έργο Messiah Now, για τον οποίο κέρδισε το 2017 το Βραβείο Υποσχόμενου Ηθοποιού. Αυτό ήταν και το ντεμπούτο του στην ισραηλινή όπερα.

Η πρώτη κιθάρα που του είχαν αγοράσει οι γονείς του, ποτέ δεν φαντάζονταν ότι θα μπορούσε να τον φτάσει τόσο ψηλά.

Σε συνέντευξή του δήλωσε ότι πάσχει από κοινωνικό άγχος, κάτι όμως που δεν φάνηκε καθόλου στις εμφανίσεις του στη διάρκεια του σόου.

Ο Kobi είχε εντυπωσιαστεί πολύ από την εμφάνιση της Chiara το 2005. Λόγω του ότι τότε είχε κάποια παραπάνω κιλά, δεν τολμούσε να ονειρευτεί τη στιγμή που θα στεκόταν μπροστά στο μεγαλύτερο κοινό του κόσμου.

[Πηγή: esckaz]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • τουλάχιστον αυτος ψηφιστηκε απο επιτροπες κ κοινό δν του εκαναν απευθειας αναθεση σαν τα καθ ημας..απο την ντουσκα παντως πιο ψηλα θα ειναι!

  1. Βρε λέτε να το ξαναπάρει το Ισραήλ ? Άμα αγοράσει ψήφους σαν πέρυσι γιατί οχι

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ