ΙΣΠΑΝΙΑ: Σε vintage market της Βαρκελώνης το video clip του “La Venda”!

Ετοιμάζεται αυτή τη περίοδο το επίσημο video clip του τραγουδιού “La Venda”, που αποτελεί την συμμετοχή της Ισπανίας στη φετινή Eurovision. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκαναν ο σκηνοθέτης του video clip αλλά και ο ίδιος ο… πρωταγωνιστής, Miki, στο επίσημο κρατικό φορέα της Ισπανίας, TVE, το video clip σκοπεύει να μεταφέρει στον κόσμο το κλίμα της γιορτής και της θετικής ενέργειας.

“Το video clip είναι τόσο…ΕΓΩ!” 

Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια του 23χρονου Miki Núñez στη συνέντευξη που παραχώρησε στο TVE. Ο νεαρός νικητής του “Gala Eurovisión 2019” και 6ος φιναλίστ του “Operación Triunfo 2018” δηλώνει τρομερά ενθουσιασμένος με την εξέλιξη των γεγονότων και ανυπομονεί να βρεθεί στη μεγάλη σκηνή της Eurovision σκορπώντας το θετικότερο συναίσθημα για γιορτή σε όλο το κοινό.

“Το “La Venda” κρύβει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους στίχους του ενώ η ska μουσική του σε παρασέρνει για διασκέδαση, χορό και ξεγνοιασιά. Μέσω του video clip, που περιέχει όλα τα παραπάνω στοιχεία καθώς και πολύ χρώμα, θέλουμε να περάσουμε ένα σημαντικό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη!” δηλώνει μεταξύ άλλων ο Miki. “Θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε περισσότερο και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Κάθε μέρα δεν είναι γιορτή, το γνωρίζω, όμως θα πρέπει να τα βλέπουμε όλα πιο θετικά και να βρίσκουμε τη δύναμη να συνεχίζουμε παρά τις όποιες δυσκολίες…” 

Τα γυρίσματα του video clip του “La Venda” πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο San Cugat της Βαρκελώνης υπό τη καθοδήγηση των Adrià Pujol και Fèlix Cortés (Nebraska Produccions). Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή είναι η πρώτη εμπειρία γυρισμάτων ενός video clip για τον Miki Núñez.

 

“Θα πρέπει να σπάσουμε τα δεσμά!” 

Αυτό είναι το μήνυμα που κρύβουν οι στίχοι του “La Venda” και το βασικό concept και του video clip του τραγουδιού, δηλώνουν οι σκηνοθέτες Adrià Pujol και Fèlix Cortés.

Adrià Pujol

“Σπάζοντας τα δεσμά, διασκεδάζεις περισσότερο και με μεγαλύτερη ειλικρίνεια προς τον εαυτό σου πρωτίστως. Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι η ζωή είναι όμορφη και ότι δεν πρέπει να φυλακιζόμαστε σε ψευδαισθήσεις!” τονίζει ο Pujol, συνεχίζοντας τις δηλώσεις του για τον χώρο που γίνονται τα γυρίσματα“Τα γυρίσματα γίνονται στον υπέροχο χώρο του υπαίθριου market “Mercantic” ο οποίος προσφέρει στο σκηνικό πολλά έντονα χρώματα και τρομερή θετική ενέργεια που δένει απόλυτα με το κομμάτι. Υπάρχει αρκετός κόσμος που συμμετέχει χορεύοντας και τραγουδώντας αλλά ο Miki οφείλει να είναι ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης!”

Ο Pujol ρωτήθηκε φυσικά και για τη συνεργασία του με τον Miki μέχρι στιγμής! “Είναι πολύ ωραία η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Είναι εύκολος, καταλαβαίνει γρήγορα τι ακριβώς του ζητάμε και μας έχει κάνει εντύπωση που συμμετέχει και ο ίδιος με ιδέες και προτάσεις οι οποίες έχουν βάση. Έτσι νιώθουμε και οι δύο πλευρές πολύ άνετα κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Υπάρχει τρομερή χημεία.” 

To video clip του “La Venda” αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο YouTube τις επόμενες μέρες. 

Περιοδεία ανά την…Ευρώπη! 

Στο πρόγραμμα του Miki έχουν ήδη σημειωθεί τρεις Ευρωπαϊκοί σταθμοί, στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής “La Venda”!

Πρώτος σταθμός θα είναι η Σουηδία, όπου ο Miki θα εμφανισθεί στη Στοκχόλμη, στις 8 Μαρτίου σε ένα party διοργανωμένο από τον OGAE Σουηδίας.

Επόμενος σταθμός, το Άμστερνταμ καθώς ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στη φετινή Eurovision θα βρεθεί στη σκηνή του “Eurovision in Concert” στις 6 Απριλίου 2019, μαζί με τους Paenda (Austria), Bilal Hassani (Frnacia), Jonida Maliqi (Albania) or Eliot Vassamillet (Belgium) που ήδη έχουν επιβεβαιώσει τις συμμετοχές τους.

Τρίτος και τελευταίος μέχρι στιγμής σταθμός, η Μαδρίτη και φυσικά η εμφάνιση του Miki στο 3ο κατά σειρά “ES Pre-Party” στις 19 και 20 Απριλίου 2019. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ο Miki όχι μόνο θα εμφανισθεί στο party τραγουδώντας το “La Venda” για το κοινό, αλλά θα εκτελέσει και χρέη… παρουσιαστή της μεγάλης Ισπανικής γιορτής!

Υπενθυμίζουμε πως το “La Venda” αποτελεί δημιουργία του Adrià Salas (μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος La Pegatina) σε παραγωγή του Oriol Padrós. Το κομμάτι κυκλοφορεί σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες από την Universal Music Spain, επισήμως από τις 18 Ιανουαρίου 2019.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU, η Ισπανία ανήκει στις BIG 5 χώρες οι οποίες διαγωνίζονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision, κάθε χρόνο. Φέτος, η Ισπανική τηλεόραση έχει βάλει στόχο η συμμετοχή να τερματίσει βαθμολογικά στην αριστερή πλευρά του πίνακα. Για να δούμε, θα καταφέρει το “La Venda” να ξεχωρίσει ανάμεσα στις συμμετοχές του Μεγάλου Τελικού του φετινού διαγωνισμού;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2019!

Πηγή: RTVE, TVE 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ