ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η Monika επιθυμεί να συμμετάσχει στον τελικό του «Eurovizijos 2019» με το “Light On”!

Λίγες μόνο μέρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό του «Eurovizijos 2019», το Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου, το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την εκπροσώπηση της Λιθουανίας στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ, Monika Marija, δήλωσε πως επιθυμεί να λάβει μέρος στον Μεγάλο Τελικό που θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου μόνο με το τραγούδι της «Light On».

Η Monika Marija, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στο τελικό με το τραγούδι της «Light On», κατακτώντας την πρώτη θέση στον πρώτο ημιτελικό (δείτε αναλυτικά εδώ), διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου με το τραγούδι της «Criminal». Αρχικά, η Monika αναμενόταν να λάβει μέρος στο «Eurovizijos 2019» μόνο με το «Criminal» και μάλιστα είχε δηλώσει για την αλλαγή στην απόφασή της αυτή «αρχικά η καρδιά της έγειρε προς το «Criminal» αλλά είναι τόση η αναμονή του κόσμου να ακούσουν το «Light On» που δεν μπορούσε να τους το στερήσει.»

Θα ήμουν ευγνώμων προς την κριτική επιτροπή , αν δεν μου έδιναν καθόλου πόντους στον δεύτερο ημιτελικό και ζητάω από το κοινό να μην ξοδέψει τα λεφτά ψηφίζοντας το τραγούδι μου «Criminal».Είμαι πολύ χαρούμενη που η δουλεία δέχτηκε τέτοια ανταπόκριση και προσοχή. Αυτό το Σάββατο θα τραγουδήσω το «Criminal» με όλη μου την καρδιά! Και με το «Light On» θα τα πούμε στον τελικό.

Προφανώς, με αυτό τον τρόπο, η Monika θέλει να εξασφαλίσει ότι στον τελικό του «Eurovizijos 2019» οι ψήφοι των υποστηρικτών της δεν θα μοιραστούν ανάμεσα στα δύο τραγούδια της.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο τρίτο προκριματικό show του «Eurovizijos 2019», η Monika Marija είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση με το τραγούδι της «Criminal» (δείτε αναλυτικά εδώ).

Ποια από τις δύο συμμετοχές της Monika Marija σας αρέσει περισσότερο;

Πιστεύετε ότι πήρε τη σωστή απόφαση επιλέγοντας να διαγωνιστεί μόνο με το «Light On»;

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Λιθουανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Φωτογραφία: LRT]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “criminal” επιλογή Monika μου…
    Πραγματικά το “light on” το θεωρώ πολύ υποδεέστερο από το “criminal”.Για την ακρίβεια το “criminal” είναι στο τοπ5 μου των φετινών εθνικών τελικών ανά την Ευρώπη.
    Κατά τη γνώμη μου λάθος επιλογή έκανε,αν και θα φανεί σε 3 μήνες.Επρεπε να ακούσει την καρδιά της και το που αυτή έγειρε…

    • Ένα-ένα εξαφανίζονται τα καλά τραγούδια φέτος, ενώ υπάρχουν και θα μπορούσαν να λάμψουν στο Tel Aviv. Διαδοχικές λανθασμένες επιλογές είτε από αστοχία, είτε από περίεργες αποφάσεις επιτροπών, είτε από φανατισμένους οπαδούς καλλιτεχνών που ψηφίζουν υστερικά στο televoting.

  2. Προτιμώ το light on, ξεκάθαρα. Συγνώμη, ποιος της κόλλησε αυτή τη διασταύρωση ιστού αράχνης και ανεμιστήρα πάνω στο κεφάλι?? Έλα Παναγια μου..! Τι ν’ αυτό???

  3. Το Criminal είναι σαφώς ανώτερο τραγούδι, για εμένα στα 2-3 καλύτερα όλων των φετινών επιλογών. Παρόλα αυτά, ο κόσμος εκεί δεν φαίνεται να συμφωνεί, δεν του έδωσε καν τη νίκη στη προκριματική του σειρά, κάτι που κάνει συνεχώς με το Light On. Aπό τη μία θα επιθυμούσα να επιμείνει στην αρχική επιλογή της, από την άλλη τι νόημα θα είχε αν ήταν ήδη σαφές ότι τελικά δεν θα επιλεγεί.

    Υ.Γ. Γιατί απλώς δεν αποσύρεται από τον β’ ημιτελικό; Το απαγορεύει κάποιος κανονισμός;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ