ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Η σειρά εμφάνισης του τελικού!

Ο Μεγάλος Τελικός του Selectia Nationala, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Βουκουρέστι, σε μια εκπομπή που θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το TVR. Από τον τελικό του Selectia Nationala 2019, θα μάθουμε ποιος θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία, στον διαγωνισμό της Eurovision, στο Τελ Αβίβ.

Μετά από 2 ημιτελικούς, έχουμε τους 12 υποψήφιους για τον τελικό. Σήμερα το TVR πραγματοποίησε κλήρωση για την σειρά εμφάνισης των τραγουδιών. Οι υποψήφιοι θα εμφανιστούν στον τελικό του Selectia Nationala, με την εξής σειρά:

  1. Linda Teodosiu – Renegades
  2. Olivier Kaye – Right Now
  3. Laura Bretan – Dear Father
  4. Teodora Dinu – Skyscraper
  5. Claudiu Mirea – We Are The Ones
  6. ALDO BLAGA – Your Journey
  7. Ester Peony – On A Sunday
  8. Letitia Moisescu Elena & Sensibil Balkan – D A I N A
  9. Bella Santiago – Army Of Love
  10. Trooper – Destin
  11. Dya & Lucian Colareza – Without You (Sin Ti)
  12. Vaida – Underground

Τα τραγούδια του τελικού θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή και το νικητήριο τραγούδι θα βγει μετά από την ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής.

Μπορείτε να δείτε την κλήρωση εδώ:

https://www.facebook.com/eurovision.romania/videos/293287931360804/

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Ρουμανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

πηγή: TVR

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1.dear father
    2.On a Sunday
    ———————-
    3.Daina
    4.Army of Love
    Αλλά μόνο τα πρώτα δύο μου αρέσουν αρκετά τα άλλα δύο μέτρια τα υπόλοιπα αδιάφορα έως κακές επιλογές.

  2. Mόνο το Dear Father έχει προοπτικές για κάτι πολύ καλό στο Tel Aviv, και εξ’ αιτίας αυτού η Ρουμανία είναι ήδη τόσο ψηλά στα στοιχήματα.

    • Εγώ τα στοιχήματα πάντως όσο ήταν ανοιχτό για την ρουμανία έδειχνε πρώτη τν bella
      Οπότε δεν νομίζω να ισχύει..

      • 1oν. Τα στοιχήματα για τον τελικό της Ρουμανίας έδειχναν πρώτη τη Laura τις τελευταίες ημέρες. Μόνο για ένα μικρό διάστημα η Bella βρέθηκε στην πρώτη θέση.
        2ον. Αυτοί που παίζουν στοιχήματα για τον εσωτερικό τελικό της Ρουμανίας δεν είναι σώνει και καλά αυτοί που στοιχηματίζουν για το ποια χώρα θα κερδίσει στη Eurovision για να αλληλοσχετίζονται αυτά τα δύο.

  3. Αν στειλουν το DAINA και το στησουν καλα επι σκηνης τον Μαιο τοτε εχουν θεωρω ενα πολυ μεγαλο chance για καλο πλασαρισμα!!
    Αλλιώς Army of love!

  4. Κάποια ανησυχητικά γεγονότα ισχύουν για τον τελικό της Ρουμανίας, που δημιουργούν εύλογες αμφιβολίες για το αδιάβλητο και αξιοκρατικό της διαδικασίας, σε μία χώρα που έχει ούτως ή άλλως μακράν ιστορία διαφθοράς και διαπλοκής.

    1ον. Η ψήφος της επιτροπής θα μετράει για το 86% του αποτελέσματος και το televoting για το 14% (σοβαρολογείτε, κύριοι?). Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πόσο εύκολα μπορεί να στηθεί το αποτέλεσμα αν έστω και κάποιοι κριτές πάρουν κατεύθυνση για τη ψήφο τους.

    2ον. Οι δύο συντάκτες του wiwiblogg έχουν ανοιχτά τοποθετηθεί και εκφραστεί για τα τραγούδια καιρό τώρα. Πώς ξέρουμε ότι δεν επελέγησαν ακριβώς γιατί είναι γνωστό ότι προτιμούν κάποιο ή κάποια από αυτά;

    3ον. Διαβάζω ότι ο ένας από του κριτές, ο Șerban Cazan, ήταν ο συνθέτης του πρώτου single της Bella. Πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι η γνώμη του όταν είχε άμεση σχέση με την τραγουδίστρια;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ