ΙΣΡΑΗΛ: Στις 10 Μαρτίου το τραγούδι!

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2019, Kobi Marimi, θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 10 Μαρτίου και θα είναι αποτέλεσμα εσωτερικής επιλογής, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα επιλεγόταν μέσα από 3 ειδικές εκπομπές.

Υποβολή τραγουδιών

Ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας KAN δέχεται υποβολή υποψήφιων τραγουδιών μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου, στις 14:00. Οι δημιουργοί των τραγουδιών θα πρέπει να είναι Ισραηλινοί πολίτες και μέλη της Κοινότητας Στιχουργών, Συνθετών και Μουσικών Εκδοτών (ACUM) του Ισραήλ.

Τα τραγούδια δεν θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και μπορούν να είναι σε οποιοδήποτε γλώσσα. Οι υποβολή των τραγουδιών και όλων των σχετικών πληροφοριών θα γίνεται ηλεκτρονικά στο:

eurosong@kan.org.il

Το τραγούδι θα επιλεγεί στις 24 Φεβρουαρίου εσωτερικά από μία επιτροπή που θα αποτελείται από 6 άτομα με εμπειρία στη μουσική και τη Eurovision. 4 άτομα θα εκπροσωπήσουν τον KAN και 2 την Teddy Productions. Η αποκάλυψη θα γίνει στις 10 Μαρτίου στα Ισραηλινά Βραβεία Τηλεοπτικής Ακαδημίας.

πηγή: eurovoix

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ