ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Περισσότερες πληροφορίες για το ΕΜΑ 2019! [poll]

Ο φετινός 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ στις 14, 16 και 18 Μαΐου, και η Σλοβενία κληρώθηκε να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του α’ ημιτελικού, την Τρίτη 14 Μαΐου. Η επιλογή της Σλοβενίας θα γίνει και φέτος μέσω του Εθνικού τελικού της χώρας ΕΜΑ!  Η διαδικασία αποτελείται από ένα μόνο show, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 21:00 ώρα Ελλάδος και δέκα καλλιτέχνες φιλοδοξούν να εκπροσωπήσουν φέτος την χώρα τους στο Τελ Αβίβ . 

Οι 10 συμμετοχές του EMA 2019 είναι οι εξής (κάνοντας κλικ μπορείτε να ακούσετε τα snippets):

  1. Kim – «Rhythm Back To You»
  2. Renata Mohorič – «Three Bridges»
  3. René – «Ne Poveš»
  4. Fed Horses – «Ti Ne Poznaš Konjev»
  5. Ula Ložar – «Fridays»
  6. Lumberjack – «Lepote Dna»
  7. Okustični – «Metulji Plešejo»
  8. Inmate – «Atma»
  9. Zala Kralj & Gašper Šantl – «Sebi»
  10. Raiven – «Kaos»

Παρουσιάστρια του EMA 2019 θα είναι η δημοφιλής ηθοποιός Adja Smrekar ενώ η ραδιοφωνική περιγραφή θα γίνει από τον Maj ValerijΚατά τη διάρκεια του EMA, θα μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μια εναλλακτική εκπομπή στο rtvslo.si, το οποίο θα φιλοξενηθεί από την stand-up comedian και οικοδεσπότη του EMA 2017, την Tanja Kocman, και τον κωμικό Rok Bohinc. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα μέσω του RTV 4D και μέσω του rtvslo.si, καθώς και στο Facebook. Κατά την διάρκεια του τελικού θα εμφανιστεί η νικήτρια του ΕΜΑ 2018 και εκπρόσωπος της χώρας στη Λισαβόνα Lea Sirk, όπως και οι  InoT και Smaal Tokk.

Μία εκ των δέκα υποψηφίων, η εκκεντρική Raiven, παραχώρησε πριν λίγο καιρό αποκλειστική συνέντευξη στον OGAE Greece, την οποία και μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ! 

Πως σας φαίνονται οι συμμετοχές του EMA 2019; Ξεχωρίζετε κάποια προς το παρόν; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Επίσης, μπορείτε να ψηφίσετε στο OGAE Greece poll για το ποιο τραγούδι σας αρέσει περισσότερο!

Which one of EMA 2019 entries do you like most?

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Σλοβενίας στη Eurovision 2019!

[Πηγή: Val 202 / Youtube – Φωτογραφία: RTV.SLO]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ