ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Ακούστε το δεύτερο υποψήφιο τραγούδι του UMK!

Για άλλη μια χρονιά, το κρατικό κανάλι,  αποφάσισε να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη κρατώντας τις διαδικασίες του εθνικού τελικού, UMK (Uuden Musiikin Kilpailu), μόνο για την ανάδειξη του τραγουδιού. Έτσι πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Darude, θα είναι ο εκπρόσωπος της χώρας. To πρώτο υποψήφιο τραγούδι έχει ήδη κυκλοφορήσει και πριν λίγο το κρατικό κανάλι της Φινλανδίας,  YLE, έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο τραγούδι που θα διαγωνιστεί στον εθνικό τελικό.

Στο «Uuden Musiikin Kilpailu 2019» θα διαγωνιστούν τρία τραγούδια, ένα εκ των οποίων θα αποτελέσει την επίσημη συμμετοχή της Φινλανδίας στον διαγωνισμό της Eurovision! Το τρίτο και τελευταίο υποψήφιο τραγούδι θα δημοσιευθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2019. Ο εθνικός τελικός της Φινλανδίας, UMK, θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου.

Πως σας φαίνεται το δεύτερο υποψήφιο τραγούδι του UMK 2019; Μπορεί άραγε το «Superman” να αποτελέσει την ιδανική εκπροσώπηση για τη Φινλανδία για τον 64ο διαγωνισμό της Eurovision;

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Φινλανδίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι ότι περίμενα τίποτα της προκοπής από τον συγκεκριμένο dj, ποτέ δεν το είχε κάνει, αλλά εδώ πάει από το κακό στο χειρότερο.

  2. Saara Aalto vol2…
    Μετριότητα και το 2ο, ελπίζω το τρίτο να είναι καλύτερο γιατί πιστεύω οτι με ένα μέτριο τραγούδι και κακό λάιβ(βλ.πολωνια 2018) η Φινλανδία μπορεί άνετα να αποκλειστεί.

  3. Έλα ρε παιδιά… είναι όμως γνωστός… και κατά τη λογική κάποιων εφόσον έχει όνομα, εχει και την επιτυχία στο τσεπακι (εν αντιθεσει με “παγκοσμίως άγνωστες που δεν έχουν ούτε 10εκ views στο youtube”…) Τι.. όχι?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ