ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Απόψε ο τελικός του «Selecţia Naţională 2019»!

Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Βουκουρέστι, σε μια εκπομπή που θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το TVR. Από τον τελικό του Selectia Nationala 2019, θα μάθουμε ποιος θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία, στον διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο. Μετά από δυο ημιτελικούς, 12 τραγούδια διεκδικούν το χρυσό εισιτήριο για το Τελ Αβίβ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο ο νικητής θα βγει μετά από την βαθμολογία της διεθνής κριτικής επιτροπής και να ψηφοφορία του κοινού.

Τα 12 υποψήφια τραγούδια του τελικού είναι:

  1. Olivier Kaye – Right Now
  2. Letitia Moisescu Elena & Sensibil Balkan – D A I N A
  3. Laura Bretan – Dear Father
  4. Ester Peony – On A Sunday
  5.  Linda Teodosiu – Renegades
  6. ALDO BLAGA – Your Journey
  7. Trooper – Destin
  8. Teodora Dinu – Skyscraper
  9. Dya & Lucian Colareza – Without You (Sin Ti)
  10. Claudiu Mirea – We Are The Ones
  11. Bella Santiago – Army Of Love
  12. Vaida – Underground

Παρουσιαστές του Selecţia Naţională 2019 θα είναι ο Aurelian Temişan και η Ilinca Avram.

Καλεσμένες της βραδιάς είναι η Netta, η Emmelie de Forest και η Inis Neziri που θα τραγουδήσουν Live στον τελικό του Selecţia Naţională 2019!

Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το TVR1, TVR MOLDOVA, TVR International, TVR HD και online εδώ (2ο link part1, 3o link part 2, 4o link part 3) στις 20.30 ώρα Ελλάδος.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Ρουμανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1.dear father
    2.On a Sunday
    3.Daina
    4.Army of love.
    Βασικά μόνο με το dear father η Ρουμανία έχει ελπίδες για κάτι καλό αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα-εκπληξη-μαγειρεμα.

  2. Η Ρουμανία είναι αρκετά ψηλά στα “στοιχήματα” λογικά λόγω του Dear Father, το οποίο οκ αλλά είναι λίγο βαρετό και συνηθισμένο στη σκηνή της Eurovision. Η μικρή έχει ταλέντο αλλά… Μέχρι τώρα μόνο μετριότητες. Πάλι καλά που υπάρχει η Ισπανία και η Ιταλία και ελπίζω σε Κύπρο, Σουηδία και Βέλγιο.

  3. Όταν βλέπεις ότι η επιτροπή καθορίζει το αποτέλεσμα κατά 86% και ο κόσμος κατά 14%, ειδικά σε χώρες όπως η Ρουμανία, καταλαβαίνεις ότι προς στημένο αποτέλεσμα πάει το πράγμα. Θα ήταν πολύ πιο τίμιο το 100% επιτροπή, παρά να εξαπατά τον κόσμο με μια ψευδαίσθηση συναπόφασης που στην πραγματικότητα δεν έχει.
    Λυπάμαι που άνθρωποι που έχουν ιστοσελίδες σχετικές με τον διαγωνισμό (και που έχουν ήδη ανοιχτά τοποθετηθεί για τα τραγούδια) δέχονται να συμμετέχουν σε τέτοιες επιτροπές νομιμοποιώντας την ενδεχόμενη απάτη. Έτσι δεν στηρίζεις τον διαγωνισμό, τον καταστρέφεις.

  4. Αν η Ρουμανία δεν επιλέξει απόψε το Dear father, θα είναι η μεγαλύτερη γκάφα της στη Eurovision. H μικρή είναι σε τροχιά νίκης, όχι μόνο απόψε, αλλά και στο Τελ Αβίβ.

  5. Πολύ αδύναμος τελικός για άλλη μια φορά από τη Ρουμανία.
    Θα προτιμούσα (λέμε τώρα) ένα εκ των: 1, 2, 10.
    Δε θα ήθελα με τίποτα να δω στη γιουροβίζιον: 3, 6, 7, 9, 11 :/

    Τα μόνα τραγούδια της Ρουμανίας που μου άρεσαν από τότε που συμμετέχει ήταν το 2015 και το 2018.

    Μέχρι στιγμής:
    Σλοβενία <3
    Αλβανία <3
    Τσεχία
    Λετονία
    Ισπανία !!!
    Ιταλία
    Εσθονία
    Ηνωμένο Βασίλειο
    Γαλλία
    Αυστραλία
    Μαυροβούνιο
    Κροατία (το μόνο τραγούδι που πραγματικά απεχθάνομαι μέχρι στιγμής)

  6. Έγω λατρεύω το army of love
    Ας έχουμε ποπ-dance κομμάτια..διαφορατικά αν έχουμε μόνο 2-3 pop-dance(όπως φαίνεται ως τώρα) θα κάνουν περίπατο
    Το dear father-δεν το θεωρώ ικανό για πρωτιά,τουλάχιστον δεν είναι στα δικά μου γούστα

    Η επιτροπη νομίζω θα βγάλει νικήτρια τν bella(ο ένας τς είχε γράψει τραγούδι στο παρελθόν,ενώ ο κύριος απ το wiwi την έχει θεά

    • Και οι δύο συντάκτες του Wiwibloggs είπαν ότι το Dear Father μπορεί να κερδίσει όλη τη Eurovision. Παρόλα αυτά είναι απαράδεκτο να επιλέγεις ως κριτές ανθρώπους που έχουν εκφράσει δημόσια τη γνώμη τους για όλα τα τραγούδια, επομένως γνωρίζεις εκ των προτέρων τι πιθανότατα θα ψηφίσουν.

    • Όντως με βάση τα τραγούδια που έχουν ήδη βγει από άλλες χώρες το army on love έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεχωρίσει (όχι ότι πετάω και την σκούφια μου κιόλας) ως από τα λίγα dance κομμάτια του φετινού διαγωνισμού . Καλό το dear father και ταλαντούχο το κορίτσι αλλά οκ μονότονο μόνο στο τελευταίο λεπτό ξεχωρίζει, αλλά νομίζω θα έχουμε αρκετά τέτοια τραγούδια φέτος.

  7. Για άλλη μια χρονιά η Ρουμανία βαδίζει σε εμπορικά μονοπάτια χωρίς ίχνος ποιότητας άρα για άλλη μια φορά δεν έχει καμιά ελπίδα να κερδίσει.

  8. Αδύναμος τελικός από μία χώρα που καθόρισε την dance μουσική παγκοσμίως. Κρίμας. Μόνο το dear father ξεχωρίζει, καθαρά για τις φωνητικές δυνατότητες της μικρής.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ