ΙΣΡΑΗΛ: Shefita και Kobi Marimi πήραν το εισιτήριο για τον τελικό!

Προβλήθηκε σήμερα το 34ο επεισόδιο του HaKokhav HaBa, στο οποίο κονταροχτυπήθηκαν 4 καλλιτέχνες: ο Kobi Marimi, η Shefita, ο Avraham de Carvalho και ο Daniel Barzilai. Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Kobi Merimi προκρίθηκε για το σημερινό σόου, έχοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει την εκπροσώπηση του Ισραήλ στη Eurovision.

Πρώτος γύρος

Στον 1ο γύρο του σόου διεξήχθησαν 2 μονομαχίες και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

  • Shefita – Crazy (74%) εναντίον Avraham de CarvalhoBelieve (81%)
  • Daniel Barzilai – Im haita ro’eh (58%) εναντίον Kobi MarimiRussian Roulette (78%)

Δεύτερος γύρος

Στη συνέχεια οι κριτές επέλεξαν ανάμεσα στους 2 ηττημένους των μονομαχιών τη Shefita, που διαγωνίστηκε μαζί με τους 2 νικητές των μονομαχιών. Σ’ αυτόν τον γύρο οι κριτές ψήφισαν τους διαγωνιζόμενους με 8, 10 και 12 και στη βαθμολογία τους προστέθηκαν και οι βαθμοί του κοινού. Τα τελικά αποτελέσματα ήταν:

  • Avraham de Carvalho – Stay with me — 70 βαθμοί
  • Shefita – Feeling good82 βαθμοί
  • Kobi Marimi – Hallelujah88 βαθμοί

Συνεπώς έχουμε 4 φιναλίστ: Maya Buskila, Kitriya, Shefita και Kobi Marimi που θα διαγωνιστούν στον τελικό του HaKokhav HaBa την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για την επιλογή του/της διαδόχου της Netta Barzilai!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ