ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Οι πρώτοι τέσσερις φιναλίστ του A Dal 2019!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη ημιτελική βραδιά του A Dal 2019, του εθνικού τελικού της Ουγγαρίας. Εννέα υποψήφια τραγούδια διαγωνίστηκαν σήμερα και τέσσερα από αυτά κατάφεραν να πάρουν τα εισιτήρια για να βρεθούν στον Τελικό του A Dal.

Οικοδεσπότες και της σημερινής βραδιάς ήταν ο Freddiee (HUN 2016) και η Bogi Dallos. Tην 4μελή κριτική επιτροπή που  καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα αποτελούν οι Miklós Both,  Misi MezőFeró Nagy και Lilla Vincze. 

Στην πρώτη φάση, τα τρία τραγούδια με την υψηλότερη βαθμολογία από το συνδυασμό της ψηφοφορίας κοινού και επιτροπής πήραν τα εισιτήρια για την ημιτελική βραδιά. Από τα υπόλοιπα έξι, το τραγούδι με τις περισσότερες ψήφους από το κοινό πήρε  το τελευταίο εισιτήριο από αυτό τον ημιτελικό!

Οι 3 καλλιτέχνες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από τον συνδυασμό επιτροπής και κοινού είναι:

Τις περισσότερες ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού και το 4ο εισιτήριο πήραν οι 

To δεύτερο ημιτελικό show του A Dal 2019, θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (16/2), όπου θα διαγωνιστούν τα υπόλοιπα εννέα τραγούδια.

Ποιο από τα τέσσερα αυτά τραγούδια που πήρε σήμερα το εισιτήριο για τον τελικό είναι το αγαπημένο σας; Συμφωνείτε με τα αποτελέσματα;

Για όλα τα νέα της Eurovision και τη συμμετοχή της Ουγγαρίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ