ΠΟΛΩΝΙΑ: Αναβολή της ανακοίνωσης του εκπροσώπου!

Και ενώ σήμερα περιμέναμε την ανακοίνωση του εκπροσώπου της Πολωνίας αλλά και την κυκλοφορία του τραγουδιού, φαίνεται ότι θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη!

Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τους αρμόδιους του TVP, μας ενημέρωσαν ότι η προγραμματισμένη για σήμερα ανακοίνωση του εκπρόσωπου της Πολωνίας, στην φετινή Eurovision, αναβάλλεται για τις 15 Φεβρουαρίου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πολωνός εκπρόσωπος για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019, στο Τελ Αβίβ, θα επιλέγει εσωτερικά, από μια ειδική επιτροπή που έχει δημιουργηθεί από την Πολωνική τηλεόραση. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός δέχτηκε υποψηφιότητες από την ηλεκτρονική πλατφόρμα που ήταν ανοικτή για αιτήσεις μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου. Δεν υπήρξαν περιορισμοί της εθνικότητας στους συνθέτες ή τους καλλιτέχνες.

Το 2018 οι Gromee και Lukas Meijer πήραν το εισιτήριο για την Λισαβόνα, μέσω εθνικού τελικού, ανάμεσα σε 10 τραγούδια. Το τελικό αποτέλεσμα, στον εθνικό τελικό, κρίθηκε μεταξύ τηλεοπτικού κοινού (televoting) και κριτικής επιτροπής, υπό το ποσοστό 50/50. Τον Μάιο διαγωνίστηκαν στον 2ο ημιτελικό της Eurovision, αλλά δεν είχαν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, καθώς τερμάτισαν στην 14η θέση στον ημιτελικό τους.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Πολωνίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Και στο ρωσικο καναλι υπηρξε αναβολη αν θυμασαι… Και αυτο ερτ ειναι;;;!!! Απλα συμβαινουν αυτα τα πραγματα!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ