ΣΟΥΗΔΙΑ: Δείτε αποσπάσματα των προβών για τον β’ ημιτελικό του Melodifestivalen!

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Σουηδίας (SVT) έδωσε στη δημοσιότητα, σήμερα το απόγευμα (07/02), αποσπάσματα από τις πρόβες των επτά συμμετοχών που θα διαγωνισθούν στον β’ ημιτελικό του Melodifestivalen. Νωρίτερα, πήραμε μία γεύση κι από τα τραγούδια.

Δείτε τις πρόβες κάνοντας κλικ στον τίτλο του τραγουδιού:

  1. Andreas Johnson – Army Of Us
  2. Malou Prytz – I Do Me
  3. Oscar Enestad – I Love It
  4. Jan Malmsjö – Leva livet
  5. Vlad Reiser – Nakna i regnet
  6. Hanna Ferm & LIAMOO – Hold You
  7. Margaret – Tempo

Υπενθυμίζεται ότι από κάθε ημιτελικό, από τα επτά διαγωνιζόμενα τραγούδια, τα τρία με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα μένουν εκτός, τα δύο επόμενα θα προκρίνονται στον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας ενώ τα δύο πρώτα σε βαθμολογία θα προκρίνονται απευθείας στον γύρο του Τελικού.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
[Φωτογραφίες: SVT]

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ χειρότερος ημιτελικός κατά την άποψή μου. Μόνο της Margaret και του Liamoo κάτι λένε αλλά επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Μέχρι στιγμής νομίζω το ντουέτο του Liamoo και η Wictoria είναι τα φαβορί αλλά με το ζόρι μπαίνουν 5άδα και με τίποτα δεν κερδίζουν κατά την άποψή μου

  2. Το Melodifestivalen έχει διακυμάνσεις από χρονιά σε χρονιά και από ημιτελικό σε ημιτελικό. Όμως ειναι η 1η φορά που δεν μου αρέσει ΚΑΝΕΝΑ κομμάτι σε ημιτελικό. Βέβαια δεν εχουμε δει ολοκληρα τα κομμάτια και την σκηνική παρουσία αλλά κάποια πράγματα φαίνονται. Χρειαζόταν κανείς παραπάνω από 1 λέπτό για να καταλάβει ότι το Euphoria ήταν έπος;; Δεν νομίζω. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει όχι το νεο Euphoria, ούτε καν το νεο Dance You Off! Άσχημα τα πράγματα! Ξεχώρισα λίγο τα τραγούδια του Jonhson (αν και δεν ξέρω γιατί τέτοιος ντόρος, το Living To Die το θεωρώ έτη φωτός καλύτερο και τερμάτισε τελευταίο το ’15), του Enestad (αν και οι στίχοι μου “χτυπάνε” λίγο άσχημα, και εχει και μια essence από Dance You Off που δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα) καθώς και των Ferm & Liamoo αν και μου φαίνεται κάπως άδειο στην σκηνή.
    Αυτά ίσως αλλάξουν στο live, αλλά για την ώρα νομίζω το καλύτερο των 2 ημιτελικών είναι το Not With Me της Wiktoria, το οποίο δεν το θεωρώ δυνατό κομμάτι per se, αλλά απογειώνεται στο live.
    Eιλικρινά ελπίζω στους επόμενους ημιτελικούς να έχουν καλύτερα κομμάτια, αλλιώς μιλάμε για επίπεδο 2013 ( από τα χειρότερα Melfest κατ εμε).
    Για να δούμε….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ