EUROVISION 2019: Μόνο 2.250 εισιτήρια για τους Ευρωπαίους επισκέπτες!

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Israel Hayom αναφέρει ότι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα φτάσει τις 7.500.

Πιο αναλυτικά, 2.500 θα είναι διαθέσιμα για τους Ισραηλινούς, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το γεγονός. Περίπου το 30% των εισιτηρίων, δηλαδή 2.250, θα είναι προς πώληση για τους Ευρωπαίους επισκέπτες και τα υπόλοιπα θα είναι αποκλειστικά για τις αποστολές και τους σπόνσορες.

Η ημερομηνία πώλησης

Ακόμη δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία που θα μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να αγοράσουν τα εισιτήρια. Ο λόγος είναι ότι δεν είναι ακόμη γνωστό πόσες θέσεις ακριβώς θα χωρέσουν μέσα στην αρένα. Αρχικά υπήρχαν σχέδια για τις 15 Φεβρουαρίου, αλλά αναβλήθηκε και πάλι, και τώρα υπολογίζεται ότι η πώληση θα γίνει σε περίπου 2 εβδομάδες.

Η οργανωτική ομάδα του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision εργάζεται δυναμικά για να μεγιστοποιήσει τον αριθμό των εισιτηρίων για τα 9 σόου και σύντομα θα ξεκινήσει η πώληση μέσω της ιστοσελίδας Leaan.

πηγή: israelhayom

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. προβλέπω τις τιμές σε δυσθέώρατα ύψη για τον τελικό, εάν συνυπολογιστεί και η παρουσία της Μάντυ

  2. Μάλιστα… ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αφήνουν τις χώρες να διοργανώσουν τελικούς αφού δεν έχουν εγκαταστάσεις… Φαίνεται άσχημο να υπάρχουν από κάτω 5.000 φανς ενώ υπάρχουν αρένες που χωρούν τον τριπλάσιο αριθμό

  3. Αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ με τα εισιτήρια φέτος είναι “καλό”, για να κοπή η καραμέλα που πιπιλάνε κάποιοι φανς, ότι αν μία χώρα δεν έχει μεγάλο συναυλιακό χώρο τότε είναι δύσκολο η EBU να “δώσει” την νίκη σε μια τέτοια χώρα.

    Προφανώς (φέτος) αυτό είναι μόνον η αρχή…
    Τα “καλύτερα” έρχονται…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ