ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του Eurovision: You Decide

Μόλις πριν από λίγο, το BBC προχώρησε στην ανακοίνωση των ονομάτων που θα απαρτίσουν την επιτροπή που θα κρίνει τα τραγούδια του Eurovision: You Decide.

Οι 3 κριτές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην όλη διαδικασία, καθώς θα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι 3 καλλιτέχνες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση του τελικού αλλά και ποια version του κάθε τραγουδιού θα εκπροσωπήσουν. Στη συνέχεια, τη “σκυτάλη” θα αναλάβει η ψηφοφορία του κοινού όπου θα αναδείξει και τον τελικό νικητή.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως υπάρχουν 6 καλλιτέχνες οι οποίοι αρχικά θα ερμηνεύσουν την δίκη τους έκδοση ανάμεσα σε 3 διαφορετικά τραγούδια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ. 

Τα μέλη, λοιπόν, της κριτικής επιτροπής είναι τα εξής:

  • Rylan – Παρουσιαστής και εκφωνητής, για λογαριασμό του BBC, των δύο ημιτελικών της Eurovision 2018.
  • Marvin Humes – DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός που επίσης είναι γνωστός ως μέλος του boy-band JLS
  • Mollie King – Γνωστή ως μέλος του girl-band The Saturdays, επίσης έχει διαγωνιστεί στη Βρετανική version του Dancing With The Stars

Σε δηλώσεις του ο Rylan μίλησε για τον ρόλο του στο Eurovision:You Decide, αναφέροντας τα εξής:

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στο ρόλο της κριτικής επιτροπής για το Eurovision:You Decide όπως και στην οικογένεια της Eurovision! Είμαι πολύ καιρό φαν όποτε αποτελεί πραγματική τιμή για εμένα  να βοηθήσω το κοινό να αποφασίσει ποιον θα επιλέξει για να μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως διαφορετικοί καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν διαφορετικές εκτελέσεις των τραγουδιών.

Ο Marvin Humes, με τη σειρά του, πρόσθεσε τα εξής:

Έχω τόσο πολλές υπέροχες εμπειρίες από τη Eurovision απ’όταν ήμουν μικρός, οπότε το να βοηθήσω στην επιλογή της συμμετοχής για το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ συναρπαστικό.

Τέλος, η Mollie King δήλωσε τα παρακάτω:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος της κριτικής επιτροπής. Η Eurovision είναι ένα τεράστιο μουσικό γεγονός και είναι τιμή μου που η γνώμη μου, μαζί με τον Marvin και τον Rylan, θα βοηθήσει στην επιλογή της συμμετοχής της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία και ας νικήσει ο καλύτερος.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece, ενόψει του Eurovision:You Decide αυτή τη Παρασκευή!

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ