EUROVISION 2019: 1,25 εκατομμύριο δολάρια για την εμφάνιση της Madonna!

Φωτογραφία: Carl Timpone/BFA/REX/Shutterstock

ΟΕβραίος δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams θα αναλάβει τη χρηματοδότηση της Madonna για την εμφάνισή της στο διάλειμμα του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2019. Η συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με συνεργάτη του Adams.

Ποιος είναι ο Sylvan Adams

Πρόκειται για Εβραιο-Καναδό δισεκατομμυριούχο, που επαναπατρίστηκε στο Ισραήλ και ανήκει στους μεγαλύτερους φιλανθρωπιστές και δωρητές. Πέρυσι χρηματοδότησε τη μεταφορά του Giro d’Italia στο Ισραήλ, που έχει γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Εργάζεται επίσης στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας με στόχο να φέρει μεγάλους καλλιτέχνες στο Ισραήλ για να προωθήσουν το κύρος της χώρας παγκοσμίως.

Το πράσινο φως για τη Madonna

Ο Adams συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την εμφάνιση της Madonna τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, μετά από την εκδήλωση του σχετικού ενδιαφέροντος από τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα, KAN. Το ύψος του ποσού υπολογίζεται σε περισσότερο από 1 εκατομμύρια δολάρια!

Η υπογραφή αναμένεται τις επόμενες ημέρες· υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Ο Sylvan Adams πιστεύει ότι η συμμετοχή μια καλλιτέχνιδας όπως η Madonna θα αυξήσει σημαντικά την προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και των εκδηλώσεων που τη συνοδεύουν. Μέσα από την επίσκεψη της Madonna στο Ισραήλ, εκατομμύρια τηλεθεατές θα δουν τους υπέροχους ανθρώπους και την ομορφιά του κράτους του Ισραήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σελίδα MadonnaNation.com, η Madonna θα ερμηνεύσει 2 τραγούδια.

https://www.facebook.com/OfficialMadonnanation/videos/636776296787529/
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλύτερα να τα εδινε για 2-3 νέους ανερχόμενους τραγουδιστες της Αμερικής αν θέλει να διαφημίσει τον διαγωνισμό. Κανείς νέος δεν ασχολείται με την Μαντόνα εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον

    • Άσε μας κουκλίτσα μου με τους νέους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους …Γι ´ αυτούς μπορεί να είναι καλό αλλά για τους τηλεθεατές δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον…..Αντίθετα η Madonna έχει γράψει ιστορία τη χρυσή δεκαετία του ’80 κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα…..

  2. 1.000.000 και κάτι ψιλά για μια ξεπεσμένη σταρ…. ΜΑΛΙΣΤΑ…. Πόσο αξιολύπητο… Χίλιες φορές θα προτιμούσα Lady Gaga, Ariana Grande, Taylor Swift, Cardi B αυτές είναι οι τέσσερις γυναίκες που γράφουν ιστορία στην ποπ μουσική ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ… Όχι η κυρά Μαντόνα που σε λίγο καιρό θα ανεβαίνει στην σκηνή με πι… Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεται που μετά από καμιά δεκαριά χρονιά θα την παρακολουθούσε τόσος κόσμος και όχι να ζητάει λαγούς με πετραχήλια… Πραγματικά δεν την θέλω στην Eurovision.. Εν πάση περιπτώσει, χαρούμενο το 2004!!

  3. Σιγά “κουκλίτσα” εσύ… η maddy μπορεί όντως να έγραψε ιστορία στα 80s και στα 90s, πλέον όμως έχει καταντήσει μια γραφική καρικατουρα και το αποδεικνύουν οι τελευταίες της εμφανίσεις. Μόνο οι φανατικοί οπαδοί της δεν το βλέπουν πλέον (ή μάλλον το βλέπουν αλλά “καθαγιαζουν” κι αυτό) Εγώ έχω να πω, κρίμα γενικά για τόσα χρήματα. Σιγά τη διαφήμιση που θα κάνει στη Γιουροβιζιον… δηλ τι θέλετε να μου πείτε? Ότι μετά τον Τιμπερλεικ το 16, εκτοξευτηκε η δημοτικότητα του θεσμού? Για μια εμφάνιση στο break..? Ας είμαστε λίγο σοβαροί.. Όποιος και αν ερχοταν, κρίμα τα λεφτά..

  4. Ένα έχω να πω.
    Madonna και Michael Jackson ήταν και θα είναι οι κορυφαίοι όλων των εποχών για την ποπ βιομηχανία της μουσικής.

    Για μουσική μιλάμε. Και η μουσική δεν γνωρίζει ηλικία και σύνορα, ούτε σβήνει όταν ο καλλιτέχνης φύγει από αυτή τη ζωή. Όσο για τα λεφτά που λέγεται ότι θα πάρει, είναι ανάλογα με το μέγεθός της στη μουσική και των show που έχει στο ενεργητικό της!

    • Όσο για το αν είναι γνωστή η EV ανα τον κόσμο, δεν είναι ανάγκη να έρθει κανείς για να την διαφημίσει. Είναι είδη γνωστή παντού. Απλά τέτοιες κινήσεις (όπως και το 2016) δίνουν μια αίγλη και λάμψη παραπάνω!

      • Δεν είναι όσο γνωστή νομίζουμε όλοι. Για να γίνει γνωστή θα πρέπει τουλάχιστον το νικητήριο τραγούδι να συγκεντρώνει πάνω από 500 εκατομμύρια views και όχι 100 και 50 εκατομμύρια. Εντ μεταξύ τα άλλα τραγούδια που βγαίνουν κάτω από την Πέμπτη θέση συγκεντρώνουν λιγότερα views και από ένα διάσημο ελληνικό τραγούδι. Η Eurovision Πρέπει να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο και αυτό θα γίνει εάν αναμειχθεί και η Αμερική

    • Δεν αξιολογώ την πορεία της Μαντόνα διαχρονικά στο μουσικό στερέωμα. Άλλο λέω. Πως αφενός, δεν έχει αυτή τη στιγμή το γκελ που θα “δικαιολογούσε” τα χρήματά αυτά (μην ξεχνάμε πως το κασε είναι και όνομα αλλά και η δημοφιλία κατά το συγκεκριμένο διάστημα – κάποτε έσκιζαν και τα spice girls , να τα φέρουμε και αυτά;), αφετέρου, πρακτικά -κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα- το “αποτέλεσμα” (ενίσχυση της δημοτικότητας του θεσμού στις ΗΠΑ ή αλλού) θα ναι μηδαμινό. Δεν παρακολουθεί κάποιος έναν διαγωνισμό επειδή εμφανίστηκε εκεί ένας καλλιτέχνης. Βλέπει τη συγκεκριμένη παρουσίαση (το πολύ) στο youtube ή στο instagram και εκεί τελειώνει το θέμα. Κοντολογίς, πολύς χαμός (και ακόμα περισσότερο χρήμα) για το τίποτα (αλλά άμα δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, τα σκορπάς αφειδώς όπου να’ναι)

  5. Δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να γελά η να λυπάται με τα αρνητικά σχόλια που γράφουν κάποιοι για τη Μadonna ,σέβομαι το να μην αρέσει η μουσική της σε όλους αλλά όταν είναι το μοναδικό όνομα πρώτης γραμμής εδώ και πάνω από 30 χρόνια αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει είτε μας αρέσει κάποιος είτε όχι , θα συμβούλευα λοιπόν κάποιον από όλους αυτούς να παρακολουθήσει μια συναυλία της Madonna και μετά ας έχει άποψη ,τώρα αν κάποιοι νομίζουν πως με 5 χρόνια επιτυχίας κάποιος έχει γράψει ιστορία μάλλον δεν γνωρίζουν τι είναι ιστορία .Με πολύ σεβασμό σε όλους όσους δεν τους αρέσει η Madonna .

  6. Και πολύ της πέφτει της Εurovision ένα όνομα σαν της Μadonna!

    Που όλες μαζί τύπου Σπριες, Γκακγκες, Ακγιλερες, Ριανες, Μπιγιονσουδες, Περες, Σουιφτες, Λοπεζες κ.α πάτησαν πάνω της. εμπνεύστηκαν και αντέγραψαν την μοναδική Madonna, που εφηύρε την ποπ κουλτούρα , τα shows και ανανέωσε την μουσική όσο καμιά άλλη ή άλλος καλλιτέχνης! Να μην πω για τα shows, τα δεκάδες τοπ 10 τραγούδια και τα νούμερο 1, που όλες μαζί οι παραπάνω δεν τα ξεπερνούν! Μια χαρά τα νέα κορίτσια, και ταλαντούχα, και φωνάρες( κάποιες) αλλά σαν την Μadonna καμιά! Καμιά!

    Και ας μην πουλάει όπως πούλαγε και έχει όντως πέσει…Αλλα με μια καριέρα που ξεκινά το 1982 και ακόμα κράτα ( ετοιμάζει νέο δίσκο και περιοδεία μέσα στο 2019) η γυναικά είναι θρύλος και μοναδική στο είδος της! Πολυ της πέφτει της ΕV λοιπόν!

    Λογικό να μην αρέσει σε νεαρότερα παιδιά 20, 25, άντε και 30 χρόνων, αλλά ούτε έζησαν τις επιτυχίες της, ούτε τα μεγέθη της, και ούτε θα τα ζήσουν με καμιά άλλη ενεργή νεότερη τραγουδιστρια! Σαν την Μadonna καμιά!

  7. Η Μαντόνα πίνει ρακόμελο απο την Κρήτη γι αυτό έχει τέτοιο σώμα και τέτοια φωνή!
    Την ζηλέψανε ολοι οι γιουροφάν, γι αυτό …
    “‘Ενα ρακόμελο ζεστό μαζι με την Μαντόνα, ήντα άλλο θέλει ο γιουροφάν για να περνά την ώρα”

  8. Κοίτα πολύ καλά το ξεκίνησες γιατί όντως η Μαντόνα ενέπνευσε όλες τις σημερινές σταρ και έγραψε ιστορία στην μουσική όσο καμιά άλλη γυναίκα (προς το παρών τουλάχιστον) αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Η Ριάννα που κοροϊδευτικά ανέφερες όχι μόνο έχει περισσότερα νούμερο 1 τραγούδια (14 σε σχέση με τα 12 της Μαντόνα) αλλά τα έχει πάρει και σε λιγότερο χρόνο από ότι τα πήρε η Μαντόνα (14 χρόνια vs 30+). Πολύ καλά τα λέτε όλοι, είναι όντως ένας θρύλος της μουσικής αλλά μην υποβιβάζετε τις υπόλοιπες και ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!
    Αυτά 🙂

    • Ax…επειδή βαριέμαι και το θεωρώ βλακωδώς παιδαριώδες το μάθημα περί στατιστικών, και το ύφος των χιλίων καρδινάλιων ότι τώρα κάτι μου(μας) είπες και μου έκανες και μάθημα, (τρομάρα σου), θα σου πω οτι καταρχήν εκτιμώ και ΟΛΕΣ όσες ανάφερα, άλλα και την Ριανα, που την παρακολουθώ από το 2005, που εμφανίστηκε όταν εσύ προφανώς πήγαινες σχολείο! Παρακάτω λοιπόν, να σου το ότι τα στατιστικά σου μιλούν μόνο για την Αμερική όπου η Ριανα έχει 14 #1 και η Μαντόνα 12! Και μεχρι εκεί!

      Γιατί η Μαντόνα έχει 13 # 1 σε Αγγλία, ενω η Ριρι 9, και 63!!! τοπ τεν ενώ η ριρι 30 στη Αγγλία. Στην Αμερική δε η Μαντι έχει 38 τοπ τεν και η Ριρι 30! Δεν βάζω τα τοπ 40 και τοπ 100 της Μαντόνα σε Αμερική και Αγγλία, γιατί χαθηκαμε!

      Τα δε #1 σε Ευρώπη, Ασία, κτλ τα τοπ τεν κτλ δεν μετριούνται και δεν συγκρίνονται με καμία εν ενεργεία τραγουδιστρια που έχει συγκεντρωτικα η Μαντόνα στην ιστορία της Μουσικής! Οπότε…μην μου μιλάς για στατιστικά και για γνώσεις, γιατί δεν ξερεις…τίποτε! Και κοίτα να μαθαίνεις από εμάς, που ξέρουμε 5 πράγματα παραπάνω!

      Απλα εγώ ανάφερα οτι είναι η #1 τραγουδιστρια όλων των εποχών, στην ιστορία της μουσικής με τα ρεκόρ που έχει σε πάρα πολλούς τομείς! ( Πωλήσεις, συναυλίες, βίντεο κλιπ, μάρκετινγκ, # 1 τοπ τεν, τοπ 40, εξώφυλλα, χρήματα, κτλ) Όχι οτι μπορεί να είναι και η καλύτερη τραγουδιστρια απαρατήρητα, αλλά είναι κιόλας για πολλούς και διάφορους λόγους! Και λογικά κάποια μπορεί και να την ξεπεράσει…αλλά για την ώρα χλωμό!

      Όλες, αυτήν αντιγράφουν και θα αντιγράφουν! Και οι άνθρωποι από το Ισραήλ την θέλουν όχι γιατί είναι τώρα η πιο δημοφιλής (γιατί δεν είναι εδώ και χρόνια) αλλά γιατί η γυναίκα είναι θρύλος από μόνη της, και τέτοιοι θρύλοι δεν υπάρχουν! Οι άλλες είναι άπλα…οδοντόκρεμες! Και τις εκτιμώ και όλες πρέπει να πω…ΚΑΜΙΑ δεν υποτίμησα ουτε και υποβίβασα! Συνεπώς…ξέρουμε(ξέρω) πολύ καλά τι λέω και τι έγραψα!

      Και πάλι λέω, ότι πολύ της πέφτει η Μαντόνα της ΕV!

      • Εγώ να δεις πως βαριέμαι να διαβάζω όλα αυτά. Κοίτα, δεν με ξες για να λες τι ξέρω και τι όχι από στατιστικά οπότε καλύτερα άστο αυτό το θέμα, εγώ ξεκάθαρα είπα αν δεν ξέρετε μην μιλάτε γιατί έλεγες αερολογίες… σχόλια του κοίτα να μαθαίνεις από εμάς τα βρίσκω απλά αστεία. Ξέρω πολύ καλά και για την Αγγλία και για όλες τις χώρες απλά 1ον) τα αμερικάνικα θεωρούνται τα πιο μεγάλα και πιο σημαντικά τσαρτς του κόσμου, 2ον) ακόμα και σε άλλες χώρες η Ρι έρχεται πάρα πολύ κοντά (σε μερικές την περνάει κιόλας) στην Μαντι και μάλιστα σε πολύ λιγότερα χρόνια στον χώρο…
        Και ναι υποτίμησες, όταν λες οι Ριάννες, Σουίφτες κτλ τότε υποτιμάς. Ο πληθυντικός αυτός δηλώνει ότι είναι καλλιτέχνες του σωρού, μην μας το παίζεις τώρα ότι τα είπες όλα με αγάπη. Και εκεί στηρίχτηκε το όλο μου σχόλιο. Όπως σου είπα πολύ καλά τα έλεγες αλλά μην φτάνεις στο σημείο να λες ότι όλες μαζί δεν φτάνουν τα στατιστικά της, γιατί όχι απλά τα φτάνουν τα τριπλασιάζουν (και χρησιμοποίησα την Ρι γιατί είναι αυτή που έρχεται δεύτερη σε στατιστικά μετά την Μαντόνα)
        Το σαιτ αυτό δεν είναι για να μαλώνουμε για άσχετα θέματα και το πρώτο μου σχόλιο δεν είχε καν επιθετική διάθεση, απλά όλοι στα σχόλια είστε ή του ύψους ή του βάθους. Οι μισοί την έχετε βγάλει ότι είναι άχρηστη πλέον και οι άλλοι ότι αυτή και όλες οι άλλες να πνιγούν. Έλεος κάπου..

      • Ελα ντε. που; Σε όλον τον κόσμο! Διάβασε για αυτήν, αν δεν ξερεις και δες και τις πωλήσεις albums και singles της ΣΥΝΟΛΙΚΑ να μάθεις, γιατί είναι η #1 τραγουδιστρια!!

      • Νούμερο ένα τραγούδια σε όλο τον κόσμο, εγώ χρησιμοποίησα τα αμερικάνικα που είναι τα μεγαλύτερα. Τώρα για πωλήσεις δίσκων δεν μπορούμε να μιλάμε με τόση μεγάλη διαφορά ετών μεταξύ τους, ελπίζω να καταλαβαίνεις τον λόγο…

  9. Κρίμα να δώσουν τόσα χρήματα που οι περισσότεροι νέοι δεν την ξέρουν,και που έχει να κάνει επιτυχία χρόνια
    1000 φορές να φέρνανε καμια Swift,Grande,Lovato,Gaga..

  10. Πολύ σωστά όλοι αναρωτιούνται γιατί την Maddona και όχι πχ την Lady Gaga που πουλάει…???
    Γιατί όχι την JLO που θα απογειώσει τη σκηνή?
    Γιατί όχι έναν συνδυασμό Bruno Mars, Kate Perry, Ariana Grande, Niki Minaj, Maroon 5 κι όλους μαζί αυτούς με τα μισά λεφτά απ όσα θα δώσουν και που θα φέρουν και ένα μεγάλο νεανικό κοινό που λείπει από την Eurovision?

    Οκ.. είναι το απόλυτο γυναικείο Pop είδωλο.. είναι φαινόμενο.. φτάνει όμως αυτό?
    Δεν είναι εμφανής η εμμονή του Ισραήλ προς την Maddona??

    Δεν είναι τυχαίο όλο αυτό..

    Η επιλογή της Madonna έγινε για τον λόγω ότι πριν 20 χρόνια ασπάστηκε την Καμπάλα (εβραϊκό κίνημα) και διέδωσε πολύ σύντομα τη συγκεκριμένη θρησκεία που μέχρι τότε ήταν ψιλό άγνωστη.
    Η θρησκεία αυτή διαδόθηκε πολύ σύντομα στο Hollywood που πολλά μεγάλα ονόματα άρχισαν να την ασπάζονται ( Aston Kutcher, Demi Moore, Linsday Lohan, Britney Spears κτλ) και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Madonna να χαίρει υψηλής εκτίμησης και σεβασμού από το Ισραήλ.
    Πέρα απ όλο αυτό, την τελευταία δεκαετία επισκέπτεται πολύ συχνά το Ισραήλ για διαλογισμό και πνευματική καθοδήγηση.
    Επίσης, ή προσπάθησε να αγοράσει και ναυάγησε ή είναι υπό κατασκευή ένα σπίτι στο Τελ Αβίβ.
    Έχει εντάξει το 2005 το κομμάτι Isaac στο τότε άλμπουμ της μιλώντας για το Ισραήλ.
    Το 2012 ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο MDNA από το Τελ Αβίβ.

    Γενικότερα είναι η Maddona είναι μία “πρέσβειρα” του Ισραήλ και μία διαφημιστική καμπάνια από μόνη της γι αυτή τη χώρα!

    Έχουν κάθε λόγο να την επιλέξουν χωρίς να αναιρείται η σπουδαιότητά της και η διαχρονική της αξία ωστόσο.

  11. Μεγάλη τιμή για την Eurovision να εμφανισθεί η Madonna. Η no 1 καλλιτέχνης γυναίκα όλων των εποχών!!! Οι νεότερες που αναφέρθηκαν από άλλους απλά την έχουν ως πρότυπο και εμπνεύστηκαν από αυτήν! Σίγουρα τα πιτσιρίκια δεν την έχουν σε εκτίμηση μιας και δεν την έζησαν στις δόξες της αλλά και τώρα μια χαρά sold out εμφανίσεις κάνει και μάλιστα με ρεκόρ. Ήμουν ένας από τους 80.000 τυχερούς που την απόλαυσαν στο ΟΑΚΑ το 2008 με εξάντληση εισιτηρίων σε τρεις μέρες, ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα! Και με πωλήσεις δίσκων πάνω από 300.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως. Επομένως respect! Αυτά για την ιστορία…

    • Hμουν εκεί μέσα το 2008…απίστευτη εμπειρία!!!! + οτι όντως τα πιτσιρίκια την αγνοούν και τώρα την βλέπουν σαν βαμπίρ!

    • O Elvis Presley πούλησε 600 εκατ., ας κάνουν εκταφή και περιφορά του λειψάνου του στη σκηνή του Τελ Αβίβ. Πιό φθηνά να βγεί.

  12. Οποιος εχει χρονο ας διαβασει για την εβραικη αιρεση καμπαλα (kabbalah) και θα καταλαβει γιατι η Μαντονα στη Eurovision.

  13. Οτι ακουω συγκρισεις με κατι γελοιες του τυπου Cardi B με ξεπερνα…
    Τουλαχιστον να γραφατε για καμια Σιακιρα η Γκακα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ