ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Με νέο τραγούδι επιθυμεί να λάβει μέρος στον εθνικό τελικό η Maruv!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, μετά την αποχώρηση της Tayanna από το Vidbir 2019 κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, οι διοργανωτές την αντικατέστησαν με την Maruv ώστε να διατηρηθεί ο αριθμός των καλλιτεχνών που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό σε 16.

H Maruv (πραγματικό όνομα Anna Korsun / γεννημένη στο Pavlograd της Ουκρανίας στις 15/2/1992) είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός με ενεργή και επιτυχημένη δισκογραφία.

Το τραγούδι με το οποίο πρόκειται να διαγωνιστεί στον Α’ ημιτελικό του Vidbir 2019 στις 9 Φεβρουαρίου είναι το «For you».

Σε αποκλειστική συνέντευξη όμως που παραχώρησε η Maruv στον OGAE Ukraine εξέφρασε την επιθυμία να λάβει μέρος στην εθνική επιλογή με διαφορετικό τραγούδι. Το τραγούδι που φημολογείται να έχει ετοιμάσει για το Vidbir 2019 ονομάζεται «Bang!» και ένα βίντεο-teaser 16 δευτερολέπτων του τραγουδιού έχει κυκλοφορήσει ήδη στο YouTube.

Πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της τραγουδιού ή όντως η Maruv θέλει να ρισκάρει και να αλλάξει την ήδη δημοφιλή της συμμετοχή «For you» με το καινούργιο τραγούδι; Δε μένει παρά να δούμε αν η παραγωγή του Vidbir 2019 θα εκπληρώσει την επιθυμία της ή αν θα της επιτραπεί να λάβει μέρος μόνο με το ήδη υπάρχον «For you”!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Vidbir 2019.

[Πηγή: OGAE Ukraine]

Written by 

Related posts

One Thought to “ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Με νέο τραγούδι επιθυμεί να λάβει μέρος στον εθνικό τελικό η Maruv!”

  1. […] σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, η Maruv επιθυμούσε να αντικαταστήσει το τραγούδι […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ