ΓΕΩΡΓΙΑ: Πάνω από 200 υποψήφια τραγούδια για το “Georgian Idol”!

Και ενώ η αναζήτηση για τον εκπρόσωπο της Γεωργίας, μπαίνει στην τελική ευθεία, η αναζήτηση για το υποψήφιο τραγούδι συνεχίζεται! Ο κρατικός φορέας της Γεωργίας ξεκίνησε την αναζήτηση, για το τραγούδι που θα εκπροσωπεί τη χώρα στο 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στα μέσα Δεκεμβρίου. Οι υποβολές των τραγουδιών μπορούσαν να γίνουν στο GPB, μέχρι και σήμερα.

Πριν από λίγο, έγινε γνωστός ο αριθμός των υποψηφίων τραγουδιών που κατατέθηκαν στο GPB. Περισσότερα από 200 τραγούδια λοιπόν (από Γεωργιανούς αλλά και ξένους συνθέτες), βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα χέρια των υπευθύνων, οι οποίοι μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να είναι από όλη την διαδικασία. Η αξιολόγηση των τραγουδιών θα γίνει από μία ειδική επιτροπή, η οποιά θα έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού από το σύνολο των τραγουδιών θα πρέπει να επιλέξει μόνο τέσσερα! Τα μέλη της επιτροπής θα γίνουν γνωστά σε δεύτερο χρόνο και κατά την διάρκεια της αξιολόγησης, δεν θα γνωρίζουν τα ονόματα των συνθετών των τραγουδιών!

Στον τελικό της 2ας Μαρτίου, οι τέσσερις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι που θα έχει επιλεχθεί από την επιτροπή. Την βραδιά του τελικού, το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει τόσο για τον εκπρόσωπο αλλά και για το τραγούδι που θα ταξιδέψει τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνεται όλα τα νέα σχετικά με τον επιλογή εκπροσώπου της Γεωργίας για την Eurovision 2019!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ