ΑΥΣΤΡΙΑ: Πώς θα είναι το τραγούδι «Limits»!

HPÆNDA θα είναι η εκπρόσωπος της Αυστρίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019, όπως αποκαλύφθηκε χθες το πρωί. Το τραγούδι της θα έχει τον τίτλο Limits και σήμερα αποκαλύφθηκε επίσης τι είδους τραγούδι θα είναι.

Ατμοσφαιρική μπαλάντα

Το τραγούδι Limits θα είναι μία «ατμοσφαιρική ηλεκτρονική μπαλάντα» και θα διαγωνιστεί στο 1ο μισό του 2ου Ημιτελικού της Eurovision στις 14 Μαΐου.

Με την PÆNDA, βάζουμε σημάδι στο Τελ Αβίβ για τη μοντέρνα και δυναμική μουσική χώρα της Αυστρίας. Η PÆNDA είναι μία τρομερά πολυτάλαντη καλλιτέχνης και γυναίκα, η οποία όχι μόνο συνθέτει και γράφει τα τραγούδια που ερμηνεύει με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά κάνει και παραγωγές – που σημαίνει ότι η τέχνη της ζει 100 τοις εκατό. Αυτό που θα εκφράσει θα είναι τα συναισθήματα, οι εμπειρίες και η ψυχή της και μ’ αυτά θα μαγέψει το κοινό.

Kathrin Zechner, Διευθύντρια Προγράμματος ORF

Τα κίνητρα της PÆNDA

Μόνο αν εσύ ο ίδιος διευρύνεις τα προσωπικά σου όρια και βάλεις τα δικά σου όρια, μόνο τότε είσαι τελικά ελεύθερο άτομο! Στη διαδρομή μου να γίνω καλλιτέχνης κινητοποίησα τις επιθυμίες μου! Όπως κάθε άνθρωπος στη ζωή του, μπορεί από κάμπια να γίνει κουκούλι και μετά πεταλούδα.

Είμαι αποφασιστική, ανοιχτή και θέλω να αλλάξω τον κόσμο προς το καλύτερο. Γι’ αυτό θέλω να πηγαίνω στους ανθρώπους – και ως ανεξάρτητο πρόσωπο. Η ισότητα και η δικαιοσύνη πάντα ξεκινούν από εμάς τους ίδιους. Σταματήστε να επιθυμείτε – ξεκινήστε να πραγματοποιείτε! Είναι καλύτερο να κάνεις κάτι από το να το επιθυμείς!

πηγή: eurovoix.com
φωτογραφία: wohin.vol.at

Related posts

2 Thoughts to “ΑΥΣΤΡΙΑ: Πώς θα είναι το τραγούδι «Limits»!”

  1. spyros83

    άμα είναι σαν τη δυναμική μπαλάντα με την οποία – σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση – θα διαγωνιστει η Ολλανδία.. απογοήτευση!

  2. stelios

    k allh mpalanta????
    κ μην ξεχναμε την επικ μπαλαντα απο Ρωσία!!!!
    ω ρε υπνος φετος!!!!!

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ