ΑΥΣΤΡΙΑ: Πώς θα είναι το τραγούδι «Limits»!

HPÆNDA θα είναι η εκπρόσωπος της Αυστρίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019, όπως αποκαλύφθηκε χθες το πρωί. Το τραγούδι της θα έχει τον τίτλο Limits και σήμερα αποκαλύφθηκε επίσης τι είδους τραγούδι θα είναι.

Ατμοσφαιρική μπαλάντα

Το τραγούδι Limits θα είναι μία «ατμοσφαιρική ηλεκτρονική μπαλάντα» και θα διαγωνιστεί στο 1ο μισό του 2ου Ημιτελικού της Eurovision στις 14 Μαΐου.

Με την PÆNDA, βάζουμε σημάδι στο Τελ Αβίβ για τη μοντέρνα και δυναμική μουσική χώρα της Αυστρίας. Η PÆNDA είναι μία τρομερά πολυτάλαντη καλλιτέχνης και γυναίκα, η οποία όχι μόνο συνθέτει και γράφει τα τραγούδια που ερμηνεύει με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά κάνει και παραγωγές – που σημαίνει ότι η τέχνη της ζει 100 τοις εκατό. Αυτό που θα εκφράσει θα είναι τα συναισθήματα, οι εμπειρίες και η ψυχή της και μ’ αυτά θα μαγέψει το κοινό.

Kathrin Zechner, Διευθύντρια Προγράμματος ORF

Τα κίνητρα της PÆNDA

Μόνο αν εσύ ο ίδιος διευρύνεις τα προσωπικά σου όρια και βάλεις τα δικά σου όρια, μόνο τότε είσαι τελικά ελεύθερο άτομο! Στη διαδρομή μου να γίνω καλλιτέχνης κινητοποίησα τις επιθυμίες μου! Όπως κάθε άνθρωπος στη ζωή του, μπορεί από κάμπια να γίνει κουκούλι και μετά πεταλούδα.

Είμαι αποφασιστική, ανοιχτή και θέλω να αλλάξω τον κόσμο προς το καλύτερο. Γι’ αυτό θέλω να πηγαίνω στους ανθρώπους – και ως ανεξάρτητο πρόσωπο. Η ισότητα και η δικαιοσύνη πάντα ξεκινούν από εμάς τους ίδιους. Σταματήστε να επιθυμείτε – ξεκινήστε να πραγματοποιείτε! Είναι καλύτερο να κάνεις κάτι από το να το επιθυμείς!

πηγή: eurovoix.com
φωτογραφία: wohin.vol.at

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. άμα είναι σαν τη δυναμική μπαλάντα με την οποία – σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση – θα διαγωνιστει η Ολλανδία.. απογοήτευση!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ