ΠΓΔΜ: Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της!

Μετά την ανακοίνωση ότι η Tamara Todevska θα είναι η εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ, έρχονται σήμερα νέες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή της. Σε τηλεοπτική συνέντευξή της σε πρωινή εκπομπή της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στο κανάλι BN N1, η Tamara μίλησε για τα σχέδιά της, καθώς και για τις προηγούμενες εμπειρίες της στη Eurovision.

Πότε θα ακούσουμε το τραγούδι

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της ΠΓΔΜ, MRTV, πριν την επιλογή της Tamara Todevska, είχε κάνει πρόσκληση για τραγούδια με καταληκτική ημερομηνία στις 5 Φεβρουαρίου.

Η Tamara λαμβάνει καθημερινά demo τραγουδιών και τα ακούει όλα ένα προς ένα. Σε ερώτηση για το πότε θα αποκαλυφθεί το τραγούδι, απάντησε πως η προσωπική της καταληκτική ημερομηνία είναι περίπου στις 15 Φεβρουαρίου. Φυσικά, τον τελευταίο λόγο έχει το MRTV, οπότε δεν είναι σίγουρο το πότε θα δημοσιευτεί το τραγούδι της.

Το παρελθόν

Η Tamara θυμάται ευχάριστα τις προηγούμενες εμπειρίες της στον διαγωνισμό, αλλά περιμένει με αγωνία τη φετινή συμμετοχή της, που θα είναι η πρώτη της φορά ως σόλο τραγουδίστρια.

Χρειαζόμουν αυτή την ευκαιρία. Μια ευκαιρία να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό και να παρουσιάσω ό,τι έμαθα όλα αυτά τα χρόνια από τη μουσική σκηνή. Η συμμετοχή μου στη Eurovision ξανά ως σόλο τραγουδίστρια ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες μου.

Στήριξη από την οικογένεια

Η αδερφή της Tamara και εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ το 2014, Tijana Dapčević (γενν. Todevska), δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για της συμμετοχή της.

Η αδερφή μου θα είναι εκεί. Την Tijana δεν την ενδιαφέρει με ποιον τρόπο. Ακόμη κι αν είναι στα φωνητικά, βοηθός ή προσφέρει ηθική υποστήριξη σ’ όλη αυτή την εμπειρία.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΓΔΜ θα εμφανιστεί στο 2ο μισό του 2ου Ημιτελικού της Eurovision, στις 16 Μαΐου.

πηγή & φωτογραφία: escxtra.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γνωρίζει κάποιος αν θα την γράψουν FYR Macedonia ή North Macedonia ;
    Είναι η μόνη “χώρα”, που δεν θέλω να περάσει ποτέ στον τελικό!

  2. Μονο κ μονο για τον όρο ΠΓΔΜ που χρησιμοποιείται δείχνει ποσό σοβαρή δουλειά κάνετε!!! Keep going ogaegreece!!!!!!

  3. Μπράβο μπράβο! έτσι στο πνεύμα της Eurovision βλέπω οι ελληνιάρηδες, μες το μίσος και την κακία, σα δε ντρέπεστε λέω εγώ…αυτά τα σχόλια βλέπουν οι ξένοι φανς και στα βίντεο των χωρών που ανεβαίνουν τα τραγούδια γι αυτό δεν μας ψηφίζουν.
    Συνέλθετε βούρλα του πέρα Τουρκομαχαλά.

    • Αγαπητή Έλλη, θα εκτιμούσαμε δεόντως αν αφήνατε τις κρίσεις και επιτρεπατε στον καθένα να εκφραστεί όπως εκείνος επιθυμεί, χωρίς να τον λογοκρινετε. Όσο για το ποιος είναι βουρλο, αφήστε την ιστορία να το κρίνει. Αυτή μάλλον ξέρει καλύτερα από σας.

    • Ναι…χΕ$%$*καν οι ξένοι για το τι γράφουν(με) για τα Σκοπια!
      Ποσώς τους ενδιαφέρει, πως λέγονται η όχι, αν αλληλοβριζομαστε κτλ! ! Και κανενα ρολο δεν παίζει ο λογος αυτος για το αν μας ψηφιζουν η οχι! Και τους αλλους δεν ψηφιζουν!
      Μην ξεχνάς πως υμνούσαν πριν π.χ το Dance Alone, πως το ψήφιζαν οι OGAE, και αποκλείστηκε, μένοντας στην 15 η θεση!

      Αν τους ενδιέφεραν σε τέτοιο βαθμό τα πολιτικά κτλ, τότε η Τουρκιά δεν θα κέρδιζε πότε, που έχει κατεχόμενη την Κύπρο, η Ρωσία με την Ουκρανία, ή η Αρμενία με το Αζερμπαϊτζάν που σφάζονται χρόνια δεν θα έβλεπαν ούτε νίκη ούτε τελικό!

      .Οποτε…καλύτερα να συνέλθεις εσύ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ