ΔΑΝΙΑ: Οι 10 συμμετοχές του εθνικού τελικού DMGP’19!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, DR, πραγματοποίησε πριν από λίγο μια εδική συνέντευξη τύπου στο Concert Hall της Κοπεγχάγης, κατά την οποία ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 10 υποψηφίων του φετινού εθνικού τελικού της χώρας Dansk Melodi Grand Prix (DMGP)!

Οι 10 συμμετοχές του DMGP’19 είναι:

1.Simone Emilie – “Anywhere

2.Jasmin Gabay – “A Kiss like this

3.Rasmus Fortoft – “Hold my breath

4.Maria Isabel – “Dancing with my heart

5.Sigmund – “Say my name

6.Humørekspressen – “Dronning af baren” (Queen of the Bar)

7.Julie & Nina – “League of light

8.Theis Samsø (Teit) – “Step it up

9.Leonora – “Love is forever

10.Leeloo – “That Vibe

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ, ο Johannes Nymark και ο Kristian Gintberg θα παρουσιάσουν τον εθνικό τελικό της χώρας.  Ο Nymark θα τον παρουσιάσει για τρίτη φορά, ενώ ο Gintberg θα κάνει το ντεμπούτο του στο ρόλο του παρουσιαστή.

Το DMGP’19 θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου στο Boxen Arena του Herning, το οποίο θα μεταδοθεί στις 21:00 ώρα Ελλάδας, ζωντανά από το DR1.

Μείνετε μαζί με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με την επιλογή εκπροσώπου της Δανίας για τη Eurovision 2019!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς, τίποτα. Είτε χιλιοακουσμένα τυπικά δανέζικα ποπάκια, είτε κάτι απόπειρες διαφοροποίησης της πλάκας.

    • διαφωνω απολυτα μαζι σου. Τα περισσοτερα ειναι αρκετα ραδιοφωνικα και αρκετα alternative με ωραια παραγωγη. Νομιζω οτι ουτε ποπακια απλα θεωρουνται… ουτε χιλιοακουσμενα. Για eurovision μιλαμε, αν εσυ ακους μονο τετοιο ειδος μουσικης προφανως και ολα τα τραγουδια παντα θα σου θυμιζουν κατι. Εμεις που ακουμε πολλα ειδη θα ελεγα οτι ειναι ολα ενδιαφεροντα με βαση το τομεα Eurovision

  2. Πολύ αδύναμος εθνικός τελικός….
    Νομίζω κανένα δε μπορεί να οδηγήσει τη Δανία στο τελικό,πόσο μάλλον σε ένα φαινομενικά πιο δύσκολο ημιτελικό. Ίσως το “καλύτερο” είναι το “hold my breath” αλλά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος.

  3. Κι όμως, εγώ διακρίνω ένα κομμάτι με εξαιρετικό potential, και να το θυμηθείτε, αν επιλεχτεί θα χτυπήσει δεκάδα στον τελικό, ίσως και παραπάνω ανάλογα το staging. Ακριβή παραγωγή, μοντέρνος ήχος, και σκανδιναβική χώρα. Αναφέρομαι στο ”Kiss like this”, θα ξεσηκώσει το Τελ-Αβίβ…αν και παραδέχομαι ότι έχει πολλές ομοιότητες με άλλες pop επιτυχίες της τελευταίας 5ετίας…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ