ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Ακούστε τα νέα snippets των συμμετοχών του EMA 2019!

Την περασμένη Κυριακή το κρατικό κανάλι της Σλοβενίας RTV.SLO έδωσε στην δημοσιότητα μόλις 30 δευτερόλεπτα από κάθε υποψήφιο τραγούδι του εθνικού τελικού της χώρας ΕΜΑ 2019.

Σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός της Σλοβενίας Val 202, κυκλοφόρησε νέα snippets των δέκα υποψήφιων τραγουδιών, μεγαλύτερης διάρκειας (1:47) αυτή τη φορά, που περιλαμβάνουν και δηλώσεις των υποψηφίων.

Οι 10 συμμετοχές του EMA 2019 είναι οι εξής (κάνοντας κλικ μπορείτε να ακούσετε τα snippets):

 1. Kim – «Rhythm Back To You»
 2. Renata Mohorič – «Three Bridges»
 3. René – «Ne Poveš»
 4. Fed Horses – «Ti Ne Poznaš Konjev»
 5. Ula Ložar – «Fridays»
 6. Lumberjack – «Lepote Dna»
 7. Okustični – «Metulji Plešejo»
 8. Inmate – «Atma»
 9. Zala Kralj & Gašper Šantl – «Sebi»
 10. Raiven – «Kaos»

Η κυκλοφορία των ολοκληρωμένων τραγουδιών αναμένεται να γίνει επίσημα τις προσεχείς ημέρες.

Φέτος, οι διοργανωτές του ΕΜΑ, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην διεξαγωγή ενός μόνο show στο οποίο θα διαγωνισθούν οι 10 συμμετοχές. Η επιλογή θα γίνει σε δύο φάσεις: αρχικά, μία επιτροπή θα επιλέξει ανάμεσα από τα 10 τραγούδια της βραδιάς τα 2 επικρατέστερα. Τα 2 αυτά τραγούδια θα δοθούν στην δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού το οποίο θα έχει και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή (100% televoting).

Ο εθνικός τελικός της Σλοβενίας, EMA 2019, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι το Studio 1 της κρατικής τηλεόρασης, RTV SLO.  Παρουσιάστρια του EMA 2019 θα είναι η δημοφιλής ηθοποιός Adja Smrekar.

Πως σας φαίνονται οι συμμετοχές του EMA 2019; Ξεχωρίζετε κάποια προς το παρόν; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Σλοβενίας στη Eurovision 2019!

[Πηγή: Val 202 / Youtube – Φωτογραφία: RTV.SLO]

Written by 

Related posts

3 Thoughts to “ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Ακούστε τα νέα snippets των συμμετοχών του EMA 2019!”

 1. stelios

  KAOS!!!!!!

  Μην αυτοκνονήσεις πάλι γλυκιά μου Σλοβενια!!!

 2. spyros83

  Διαβάζω παντού για το kaos και έβαλα να το ακούσω θετικά προκατειλημμενος. Ομολογώ ωστόσο πως αιφνιδιαστηκα αρνητικά. Το βρίσκω εντελώς ασυνδετο. Σα ν’ ακούω δύο τραγούδια σε ένα. Χώρια που δεν έχει καμία μουσικοτητα. Προσωπικά ξεχώρισα το ne poves, το atma και το sebi. Όχι ότι πάνε για μεγάλα πράγματα αλλά είναι αξιοπρεπή.

 3. Giorgos

  Εντάξει, αυτό το Kaos που έχει ενθουσιάσει τους πάντες για μένα είναι ένα χάος άναρχο, άρρυθμο. Άσε που hip hop ακούσαμε και πέρσι από τη Σλοβενία. Το ότι έχει πετάξει experimental στοιχεία μέσα το καθιστά απλά ένα hip hop ψαγμένο. Αυτό. Νομίζω μόνο το Sebi είναι ικανό να δώσει καλό πλασάρισμα στη Σλοβενία.

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ