ΙΣΡΑΗΛ: Ο Kobi Marimi αποχώρησε – Κάλεσμα για υποβολή τραγουδιών!

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο διαγωνίστηκαν δύο ακόμη υποψήφιοι, οι Shalva Band και ο Avraham de Carvalho. Και οι δύο πέτυχαν ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό του Kobi Marimi. Ο τελευταίος αποχαιρέτησε οριστικά το σόου και συνεχίζουν οι 8. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Shalva Band – 91%
  • Avraham de Carvalho – 56%

Οι Shalva Band επίσης σκέφτονται να αποχωρήσουν, βλ. το σχετικό άρθρο μας. Η παραγωγή του HaKokhav HaBa δήλωσε επ’ αυτού:

Είμαστε περήφανοι για τη συμμετοχή των Shalva Band στο πρόγραμμα και ελπίζουμε ότι το πρόβλημα θα λυθεί.

Το κάλεσμα για υποβολή τραγουδιών

Ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας, KAN, καλεί συνθέτες να υποβάλουν τραγούδια για την εκπροσώπηση του Ισραήλ στη Eurovision 2019. Καταληκτική ημερομηνία η 17 Φεβρουαρίου, ώρα 14:00.

Οι όροι

  • Οι δημιουργοί θα πρέπει να είναι Ισραηλινοί πολίτες ή μέλη της Κοινότητας ACUM Συνθετών, Στιχουργών και Εκδοτών Μουσικής του Ισραήλ (Society of Authors, Composers and Music Publishers in Israel).
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στη γλώσσα.
  • Τα τραγούδια δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν.
  • Θα πρέπει να κατατεθεί φάκελος που θα περιλαμβάνει demo σε μορφή mp3, φωνητικά, στίχους και πληροφορίες για τους δημιουργούς σε ξεχωριστό αρχείο.
  • Οι κανόνες για την επιλογή του τραγουδιού υπογεγραμμένες από όλους τους δημιουργούς.
  • Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν ηλεκτρονικά στο e-mail: eurosong@kan.org.il.

Θα συσταθεί επιτροπή επιλογής, αποτελούμενη από 6 μέλη με ειδίκευση στον χώρο της μουσικής και τη Eurovision. Οι 4 θα εκπροσωπούν τον KAN και οι 2 την εταιρία παραγωγής Teddy Productions. Επικεφαλής της επιτροπής θα οριστεί συντάκτης μουσικής του KAN.

Το τραγούδι θα επιλεγεί στις 24 Φεβρουαρίου και θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ