ΚΥΠΡΟΣ: Επίσημη Συνέντευξη Τύπου της Τάμτα στο “Σπίτι της Κύπρου”!

Όπως συνέβη και πέρυσι, έτσι και για φέτος, η ομάδα της Κυπριακής αποστολής στη Eurovision έχει προγραμματίσει επίσημη συνέντευξη τύπου για την συμμετοχή της χώρας στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού στο “Σπίτι της Κύπρου”, στην Αθήνα. 

Η Συνέντευξη Τύπου θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στις 12:00 το μεσημέρι στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας που βρίσκεται επί της οδού Ξενοφώντος 2Α, κοντά στη Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Η διοργάνωση είναι μια συνεργασία του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος της Κύπρου (ΡΙΚ), της δισκογραφικής εταιρίας MINOS-EMI/Universal καθώς και της εταιρίας δημοσίων σχέσεων Erodios Live Management.

Παρόντες θα είναι φυσικά η εκπρόσωπος της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό Τάμτα, εκπρόσωποι του κρατικού φορέα της Κύπρου καθώς και εκπρόσωποι από τις δύο εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται η Τάμτα.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της Τάμτα, ως εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2019 στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε δηλώσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη συμμετοχή τόσο από την ίδια όσο και από τους συνεργάτες της. Αξίζει να αναφερθεί ότι και στη περίπτωση της Ελένης Φουρέιρα, η αντίστοιχη Συνέντευξη Τύπου είχε διοργανωθεί την ίδια ημερομηνία με τη φετινή!

Το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει η Κύπρος στον διαγωνισμό της Eurovision φέτος, αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα αρχές Μαρτίου. Υπενθυμίζουμε ότι τίτλος του τραγουδιού είναι “Replay” ενώ στην δημιουργική του ομάδα ανήκουν οι έμπειροι στο χώρο Alex P. (Άλεξ Παπακωνσταντίνου), Teddy Sky, Viktor Svensson, Albin Nedler και Kristofer Fogelmark (Bonn).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2019! 

Πηγή: ΡΙΚ 

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ