ΙΣΡΑΗΛ: Οι Shalva Band σκέφτονται να αποχωρήσουν!

Το 8μελές συγκρότημα Shalva Band που απαρτίζεται από άτομα με ειδικές ανάγκες και έχει πετύχει πολύ υψηλά ποσοστά στο HaKokhav Haba 2019 και θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί για την εκπροσώπηση του Ισραήλ, βρίσκεται στα πρόθυρα της αποχώρησης!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ειδησεογραφική σελίδα ynet, το συγκρότημα βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή του σόου για το αν θα συνεχίσει να διαγωνίζεται. Το συγκρότημα δεν πίστευε ποτέ ότι θα έφτανε τόσο μακριά στο σόου και δεν είχαν λάβει υπόψη τους ότι τόσο η Eurovision όσο και οι πρόβες λαμβάνουν χώρα την ημέρα του Σαββάτου, ημέρα που οι θρησκευόμενοι τιμούν και τηρούν απαρέγκλιτα.

Επίσης ένα δεύτερος λόγος είναι ότι εάν κερδίσουν το σόου και εκπροσωπήσουν το Ισραήλ στη Eurovision, θα πρέπει 2 μέλη να μη συμμετάσχουν, ώστε να μην παραβιαστεί ο κανόνας της EBU που προβλέπει το πολύ μέχρι 6 άτομα επί σκηνής.

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρωτίστως πάρουν τη συμβουλή του ραββίνου.

πηγή & φωτογραφία: eurovoix.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ