ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: «Το τραγούδι θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους»!

Ο Serhat, ο τουρκικής καταγωγής εκπρόσωπος του Αγίου Μαρίνου στη φετινή Eurovision, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολη, στην οποία αναφέρθηκε και στο τραγούδι του.

Όπως αποκάλυψε, σήμερα (28/01), το τραγούδι του θα είναι «μια ανοιχτή αγκαλιά στον κόσμο, στους ανθρώπους, πέρα από τα σύνορα». Επίσης, ο Serhat τόνισε ότι τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ έχουν ήδη αρχίσει.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης του Αγίου Μαρίνου (SMRTV), Carlo Romeo, δήλωσε:

Παρ’ όλο που ο Άγιος Μαρίνος είναι μια μικρή χώρα, συμμετέχουμε στη Eurovision με πολύ μεγάλη καρδιά. Η Δημοκρατία του Αγίου Μαρίνου, παρά τη μικρή της έκταση, στέκεται ισχυρή και είμαστε ακόμα μεταξύ των ανταγωνιστών της Eurovision.

Είναι η 10η συμμετοχή μας στον διαγωνισμό κι έτσι έχουμε αξιολογήσει διεξοδικά τις συμμετοχές μας στη Eurovision και συνειδητοποιήσαμε ότι προσπαθούμε σκληρά επομένως αξίζουμε ίση μεταχείριση. Έτσι, φέτος πατάμε το κουμπί της νέας δεκαετίας και συμμετέχουμε με έναν πολύ ταλαντούχο τραγουδιστή. Το Serhat έχει μια ιδιαίτερη συναισθηματική σχέση με τον Άγιο Μαρίνο.

Είναι, επίσης, πολίτης του κόσμου κι ενώνει την Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο και το Παρίσι με τον Άγιο Μαρίνο. μία επιπρόσθετη αξία για τη μικρή πραγματικότητα όπως είναι η δική μας.

Ο Άγιος Μαρίνος κληρώθηκε να διαγωνισθεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού (14 Μαΐου).

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ‘χαμε να λέγαμε.. αυτό το κρατίδιο όσο δε στέλνει κάποιο διεθνούς φήμης και αποδοχής καλλιτέχνη θα παραμένει το “πουλάκι” της διοργάνωσης. Η συμμετοχή όπως λέμε στην οποία θα πας τουαλέτα ή θα βάλεις/βγάλεις την πίτσα στον/απ’τον φούρνο.
    Αν και προσωπικά πάντα υποστηρίζω τις αδύναμες χωρες, που δεν προκρίνονται εύκολα ή που αν προκριθούν δε βλέπουν 5αδα ούτε με τάμα

    • Κι αυτή η δόλια σιγά και τι κατάφερε τις 400 φορές που συμμετείχε.. :Ρ αλλά μπροστά στο Σερχατ, φυσικά καταλαβαινω πως το λες.
      Προσωπικά πιο πολύ μου άρεσε η πρώτη τους συμμετοχή το 2008.

      • H καλύτερη τους συμμετοχη- προσωπικά για μένα- ήταν μακράν το 2013 με το “Crisalide (Vola)” που πίστευα ότι θα πάει και πολύ καλά τρομάρα μου στον τελικό, αλλα ριμαδοκαθισε στην 11η θεση!

        Την Valentina την συμπαθώ πολύ! Θα την ήθελα ρε γαμώτο έστω και μια φορά στην δεκάδα σε τελικό για το γαμώτο…αλλα…δε…

  2. Το δουλεύουμε πολύ σκληρά μου άρεσε! Από την ιστορία του θεσμού έχει αποδειχθεί ότι όσο μικρή και αν είναι η χώρα μπορεί να πάρει μια καλή θέση… δύσκολα αλλά μπορεί και εκεί φαίνεται ποιος έχει δουλέψει σκληρά περισσότερο. Όπως και να έχει καλή του τύχη.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ