ΤΣΕΧΙΑ: Τα 12αρια της διεθνούς επιτροπής! Αύριο ο νικητής του ESCZ 2019!

Mόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη ανακοίνωση της ψηφοφορίας της διεθνούς επιτροπής για τον εθνικό τελικό της Τσεχίας ESCZ 2019!

Όπως σας έχουμε αναφέρει, τόσο οι Τσέχοι όσο και οι διεθνείς fans ψήφισαν την αγαπημένη τους συμμετοχή μέσα από την επίσημη εφαρμογή της eurovision. Φέτος, η ψηφοφορία των ξένων fans θεωρείται ως ψήφος μέλους της διεθνούς κριτικής επιτροπής. Κατά το διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκε και η αξιολόγηση των υποψήφιων τραγουδιών από τη διεθνή κριτική επιτροπή.

Μετά την ολοκλήρωση των ψηφοφοριών αυτών, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Τσεχίας CT, ξεκίνησε τη σταδιακή αποκάλυψη, όπως έκανε και πέρσι, της βαθμολογίας της διεθνούς επιτροπής. Έτσι, κάθε μέρα (εκτός από χθες) αποκάλυπτε δυο φορές την ημέρα (στις 18:00 και 20:00 ώρα Τσεχίας) μόνο το δωδεκάρι κάθε μέλους της διεθνούς επιτροπής.

Τα δωδεκάρια, λοιπόν, που έδωσε κάθε μέλος της επιτροπής ήταν:

Επομένως, οι 3 από τους 8 υποψήφιους καλλιτέχνες ξεκινάνε με μια «προίκα» βαθμών που είναι η εξής:

  •  Lake Malawi 60 βαθμοί
  • Barbora Mochowa 48 βαθμοί
  • Andrea Holá 12 βαθμοί

H υπόλοιπη βαθμολογία (για τις υπόλοιπες θέσεις από την 2η έως και την 8η κάθε μέλους της διεθνούς επιτροπής), αλλά και η βαθμολογία των fans θα ανακοινωθούν αύριο Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου, στις 15:30 (ώρα Ελλάδος), οπότε και θα μάθουμε τον τελικό νικητή, που θα είναι και ο εκπρόσωπος της Τσεχίας στη Eurovision του Τελ Αβίβ!

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες και τα υποψήφια τραγούδια του ESCZ 2019 είναι:

Σύμφωνα με το OGAE Greece poll στο οποίο ψηφίσαν οι επισκέπτες του site μας, πρώτο τραγούδι αναδείχθηκε με ποσοστό 41.05% το «True colors» με την Barbora Mochowa!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Για να δούμε, θα επαληθευθούν τα αποτελέσματα αυτά; Εσείς τι λέτε;

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της Τσέχικης συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[πηγή: Eurovision Song Contest Czech Republic]

Written by 

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ