ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Δεν έχει επιλεγεί ακόμη ο εκπρόσωπος!

Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο κανάλι CVN TV του Αζερμπαϊτζάν η αρχηγός της αποστολής Husniya Maharramova μίλησε για την επιλογή του καλλιτέχνη για τη Eurovision 2019.

Τόνισε ότι ο εκπρόσωπος ακόμη δεν έχει επιλεγεί και ότι μόλις γίνει, θα ανακοινωθεί στο κοινό. Αρνήθηκε να αναφερθεί σε συγκεκριμένο όνομα από αυτά που συμμετέχουν στις οντισιόν. Μάλιστα χαρακτήρισε ως αβάσιμα τα νέα που θέλουν η επιλογή να γίνεται ανάμεσα στη Samira Afandiyeva, τον Tofig Hajiyev και τον Araz Humbtli. Το σημαντικότερο στοιχείο γι’ αυτήν είναι η ενέργεια του τραγουδιστή και η ικανότητά του να μπορεί να διαχειριστεί το άγχος.

Ο εκπρόσωπος και το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν θα προκύψουν κατόπιν εσωτερικής επιλογής και με απευθείας ανάθεση. Ήδη ακούγονται 15 ονόματα, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ, αλλά και σε βίντεο από το κανάλι των eurofans της χώρας, το 12xal:

πηγή: esckaz.com
εικόνα: flickr.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ