EUROVISION 2019: Κυρίες και Κύριοι… οι παρουσιαστές του διαγωνισμού!

Μετά από την ανδροκρατούμενη παρουσίαση στον διαγωνισμό του 2017 και από την γυναικοκρατούμενη παρουσίαση στον διαγωνισμό του 2018, η Eurovision 2019 έρχεται να… “αγκαλιάσει” ξανά το παραδοσιακό μοτίβο του “50/50”! 

Όπως ανακοινώθηκε μόλις από την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού, eurovision.tv, οι παρουσιαστές του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα είναι δύο άντρες και δύο γυναίκες. Ο λόγος για τους Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar και Lucy Ayoub, για τους οποίους ήδη είχαμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας (εδώ και εδώ), περιμένοντας ωστόσο και την επίσημη τοποθέτηση και ανακοίνωση των διοργανωτών!

Ας τους γνωρίσουμε όμως καλύτερα!

Bar Refaeli

H Bar (33 ετών) είναι supermodel παγκόσμιας αναγνώρισης! Υπήρξε από τα πρώτα μοντέλα του Ισραήλ που φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του Αμερικανικού περιοδικού “Sports Illustrated” στην έκδοση με τα μαγιό. Έχει ψηφιστεί η πιο σέξι γυναίκα για το 2012 και 2013, σύμφωνα με το περιοδικό Maxim ενώ από τα 15 της χρόνια συμμετείχε σε φωτογραφίσεις για περιοδικά μόδας, όπως το Vogue, Harper’s Bazaar, ELLE και GQ. Έχει εκπροσωπήσει διάφορες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Έχει δουλέψει για τον Armani, Roberto Cavalli, Gucci, Valentino κ.ά. Από το 2006 ως το 2011 είχε σχέση με τον Leonardo di Caprio και από το 2015 είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Adi Ezra με τον οποίον έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Εκτός από το modeling, η Bar έχει ασχοληθεί και με την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων μεταξύ των οποίων και το “The X-Factor” στο Ισραήλ το 2013.

Erez Tal

O Erez Tal (57 ετών) είναι ηθοποιός και παρουσιαστής της τηλεόρασης. Υπήρξε ο πρώτος (!) σχολιαστής για την τηλεόραση του Ισραήλ στη Eurovision 2018. Έχει παρουσιάσει διάφορα τηλεοπτικά σόου υψηλής τηλεθέασης, όπως HaAh HaGadol (Big Brother) και το Εβραϊκό “Ο Τροχός της Τύχης” ενώ υπήρξε δημιουργός και παρουσιαστής του “The Vault”, το οποίο έχει “πουληθεί” και σε άλλες χώρες κάνοντάς την τη πιο επιτυχημένη Εβραϊκή τηλεοπτική εκπομπή παιχνιδιών στο κόσμο.

 

Lucy Ayoub

H Lucy Ayoub ανήκει στο δυναμικό του KAN και θεωρείται από τις πιο δυναμικές και ανερχόμενες δημοσιογράφους της νέας γενιάς. Έγινε γνωστή μέσα από το κανάλι της στο YouTube μέχρι να “δικαιωθεί” και να της δοθεί η ευκαιρία να δουλέψει στην τηλεόραση. Το 2018, ήταν αυτή που έδωσε τη βαθμολογία των επιτροπών για το Ισραήλ κατά τη διάρκεια της Eurovision!

 

 

Assi Azar

Ο Assi Azar είναι ένας από τους πιο καλούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές του Ισραήλ. Μεταξύ των τηλεοπτικών προγραμμάτων που παρουσιάζει, είναι και το δημοφιλές talent show “HaKokhav HaBa” μέσα από το οποίο προκύπτει τα τελευταία χρόνια ο εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision! Το περιοδικό OUT τον είχε κατατάξει στη λίστα με τους 100 Ομοφυλόφιλους Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή!

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2019 θα διεξαχθεί στο Tel Aviv του Ισραήλ. Οι δύο ημιτελικοί γύροι θα λάβουν χώρα στις 14 και 16 Μαΐου αντίστοιχα ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019!

Πηγή: eurovision.tv

Φωτογραφίες: © Eyal Nevo (Bar Refaeli) | © Ohad Romano (Erez Tal) | © Ido Izsak (Lucy Ayoub) | © Daniel Kaminsky (Assi Azar) 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Η 33χρονη Bar Refaeli έχει ψηφιστεί η πιο σέξι γυναίκα για το 2012 και 2013, σύμφωνα με το περιοδικό Maxim. Από τα 15 της χρόνια συμμετείχε σε φωτογραφίσεις για περιοδικά μόδας, όπως τα «Vogue», «Harper’s Bazaar», «ELLE», «GQ» και «Maxim». Έχει εκπροσωπήσει διάφορες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Έχει δουλέψει για τους Armani, Roberto Cavalli, Gucci, Valentino κ.ά. Από το 2006 ως το 2011 είχε σχέση με τον Leonardo di Caprio και από το 2015 είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Adi Ezra. Έχουν 2 κόρες, σύμφωνα με τον OGAE Greece. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ