ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ακόμη δύο τραγούδια για τη Eurovision 2019!

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων και των δέκα υποψηφίων για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στη φετινή Eurovision, σταδιακά ολοκληρώνεται και το παζλ με τις αντίστοιχες υποψήφιες συμμετοχές.

Όπως σας έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, ήδη στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμες οι πέντε από τις δέκα συμμετοχές του “Eurovision – Australia Decides 2019”.

Απόψε, ακόμη δύο συμμετοχές δημοσιεύτηκαν στις επίσημες μουσικές πλατφόρμες με αποτέλεσμα να απομένουν πλέον μόλις τρία τραγούδια για να κυκλοφορήσουν από την τελική δεκάδα. Ο λόγος για τις συνθέσεις “Zero Gravity” της υποψήφιας Kate Miller-Heidke και “Data Dust” της υποψήφιας Ella Hooper.

“Zero Gravity” – Kate Miller-Heidke

To “Zero Gravity” είναι ένα μοντέρνο τραγούδι που συνδυάζει pop/electronic στοιχεία με την κλασσική ερμηνεία της pop soprano Kate Miller-Heidke. Στη δημιουργία του τραγουδιού έχει συμβάλει τόσο η ίδια η υποψήφια Miller-Heidke όσο και ο στενός συνεργάτης της – και σύντροφος στη ζωή – Keir Nuttall.

“Data Dust” – Ella Hooper

To “Data Dust” αποτελεί σύνθεση της 24χρονης Alice Chance και είναι ένα pop/dance άκουσμα με ελαφρά rock στοιχεία και με την έμπειρη ερμηνεία της Ella Hooper. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της δημιουργού, το κομμάτι είναι μια “επιστροφή” στη δεκαετία του “90” για την Hooper όμως με ένα πιο σύγχρονο κοινό να την ακούει και να τη θαυμάζει.

Το κομμάτι είναι προσωρινά διαθέσιμο μόνο στο Spotify.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές που έχουν ήδη δημοσιευθεί είναι:

  1. “Fight for love” – Courtney Act
  2. “2000 and Whatever” – Electric Fields
  3. “This is not the end” – Mark Vincent
  4. “Dust” – Aydan
  5. Set me free – Leea Nanos
  6. “To Myself” – Alfie Arcuri 
  7. “Zero Gravity” – Kate Miller-Heidke
  8. “Data Dust” – Ella Hooper

Από τις δύο συμμετοχές που απομένει να αποκαλυφθούν, ήδη γνωρίζουμε τον τίτλο της μίας. Πρόκειται για το “On my way” των υποψήφιων Sheppard, το οποίο σύμφωνα με το άρθρο μας, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει επίσημα τη 1η Φεβρουαρίου 2019. Τέλος, καμία πληροφορία δεν υπάρχει μέχρι στιγμής για την συμμετοχή της 10ης υποψήφιας Tania Doko.

Ποιο από τα οχτώ τραγούδια που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής ξεχωρίζετε; 

Έως τότε, μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον εθνικό τελικό της Αυστραλίας για φέτος, «Eurovision – Australia Decides 2019»! 

Πηγή: SBS Australia 

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ