ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: «Εκπροσωπώ και την Τουρκία στον διαγωνισμό»!

Ο Serhat δήλωσε πως εκπροσωπεί, με έναν τρόπο, και την Τουρκία στη Eurovision του Τελ Αβίβ ως συμμετέχων με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση του Αγίου Μαρίνου (SMRTV).

Όπως δήλωσε ο Serhat στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, η συμφωνία με το SMRTV επετεύχθη στις 29 Οκτωβρίου και το τραγούδι είναι έτοιμο, το οποίο βρίσκεται σε φάση οπτικοποίησης.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος καλλιτέχνης είπε μεταξύ άλλων:

Εκπροσωπώ και την Τουρκία και τον Άγιο Μαρίνο. Είχαμε κλείσει τη συμφωνία στις 29 Οκτωβρίου. Το τραγούδι μας είναι έτοιμο, θα αρχίσουμε το γύρισμα του βίντεο κλιπ σε λίγες ημέρες. Θα συμμετάσχω στα πάρτι της Eurovision στο Λονδίνο, στη Μόσχα και στο Άμστερνταμ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Serhat είχε εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο και στη Eurovision του 2016, με το τραγούδι «I Didn’t Know», καταλαμβάνοντας τη 12η θέση στον πρώτο ημιτελικό.

Η Τουρκία δεν συμμετέχει στη Eurovision από τον διαγωνισμό του 2013, αντιτιθέμενη στο σύστημα βαθμολογίας. Βέβαια, ο Αντιπρόεδρος της χώρας, Fuat Oktay, άφησε -πρόσφατα- ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής υπό όρους.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. I like you so much serhat.iam listening every day your song with elena.you are so excellent.your voice your style.i was alone in astypalaia with my little child with so many problems.i was working so hard.you gave me every day power when i was listening your voice.❣️❣️??good luck.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ