ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Οι δηλώσεις του Sasha Song για την αποχώρηση του από το «Eurovizijos 2019»!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, ο Sasha Song δεν εμφανίσθηκε στο χθεσινό γύρισμα του τέταρτου προκριματικού show του «Eurovizijos 2019», στο οποίο είχε προγραμματισθεί να παρουσιάσει τη συμμετοχή του! Σύμφωνα με τους κανονισμούς που προβλέπει το κρατικό κανάλι, LRT, οποιαδήποτε απουσία από τις πρόβες, τα γυρίσματα ή τις μεταδόσεις του διαγωνισμού χωρίς να υπάρχει σοβαρή αιτία (ασθένεια, απώλεια συγγενούς, κ.α.) προκαλεί τον αποκλεισμό του καλλιτέχνη από τον διαγωνισμό και την επιβολή του ανωτέρω προστίμου.

Ο Sasha Song αποκάλυψε στο TV3 ότι αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το Eurovizijos 2019, λόγω προβλημάτων με τον παραγωγό του τραγουδιού. Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι κρίμα, αλλά έπρεπε να αποσυρθώ, γιατί δεν υπήρχε λόγος για μένα. Δεν έλαβα τη σωστή ηχογράφηση από τον παραγωγό στο συμφωνημένο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, έλαβα μουσική μόνο με φωνητικά και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Eurovision , το τραγούδι με φωνητικά δεν είναι επιτρέπεται. Σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως η Eurovision, ήθελα να συμμετέχω όχι μόνο με μια δυνατή σκηνική παρουσία, για την οποία είχα κάνει μεγάλη προετοιμασία, αλλά ήθελα να δώσω στους τηλεθεατές την υψηλότερη ποιότητα μουσικής. Δυστυχώς, δεν θέλω πλέον να συμμετέχω με ένα μέτριο αποτέλεσμα. Έτσι έπρεπε να αποσυρθώ.”

Στον τραγουδιστή επιβλήθηκε πρόστιμο 2000 ευρώ, από το κρατικό κανάλι, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι το τέταρτο προκριματικό show θα προβληθεί από το LRT στις 2 Φεβρουαρίου, οπότε και το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει μέσω televoting για τους ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να δει στα ημιτελικά του «Eurovizijos 2019». Υπενθυμίζουμε ότι η τελική βαθμολογία θα προκύψει κατά αναλογία 50:50 από τις δυο αυτές ψηφοφορίες, επιτροπής και κοινού δηλαδή.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και την επιλογή του εκπροσώπου της Λιθουανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

πηγή: eurovoix.com

φωτογραφία: zimbio.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ