ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Lena καλεσμένη στον τελικό της χώρας!

Ηνικήτρια της Γερμανίας το 2010, Lena Meyer-Landrut, θα είναι καλεσμένη στον εθνικό τελικό της Γερμανίας, Unser Lied für Israel, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Τη βραδιά του τελικού η Lena θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι από το τελευταίο της άλμπουμ. Μαζί της, καλεσμένοι θα είναι ο περσινός εκπρόσωπος της Γερμανίας, Michael Schulte, ο Udo Lindenberg (διάσημος τραγουδιστής της ροκ) και το ροκ συγκρότημα Revolverheld.

Το σόου θα παρουσιάσουν η Barbara Schöneberger και η ελληνικής καταγωγής Linda Zervakis.

Η καινοτομία του εθνικού τελικού

Φέτος για πρώτη φορά η μετάδοση θα γίνει και για άτομα με προβλήματα ακοής και όρασης. Αυτό θα γίνει με τη βοήθεια υπότιτλων, ακουστικής περιγραφής και νοηματικής γλώσσας. Οι υπότιτλοι και η ακουστική περιγραφή θα γίνουν μέσω του κρατικού καναλιού Das Erste και του καναλιού One. Η γερμανική νοηματική γλώσσα, German Sign Language (DGS), θα είναι διαθέσιμη από την ιστοσελίδα www.eurovision.de, με την οποία θα παρουσιαστούν τα τραγούδια και τα σχόλια του Peter Urban (ο σχολιαστής και του εθνικού τελικού και της Eurovision για λογαριασμό της γερμανικής τηλεόρασης).

πηγή: esckaz.com
φωτογραφία: peoplegreece.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ