ΜΑΛΤΑ: Απόψε ο τελικός του Malta X Factor!

Η μεγάλη ημέρα για την Μάλτα έφτασε! Έπειτα από περίπου τρεις μήνες αναζητήσεων, ακροάσεων και φυσικά live shows, το Malta X factor ολοκληρώνει τον φετινό του κύκλο απόψε, Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, με τη διεξαγωγή του τελικού Live Show! 

120 καλλιτέχνες συνολικά πέρασαν από το Bootcamp του show, για να φτάσουμε σήμερα στην τελική 4αδα, ο νικητής της οποία θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την Μάλτα στο Τελ Αβίβ τον προσεχή Μάιο. 

Η κριτική επιτροπή η οποία αξιολόγησε και έκανε την επιλογή των υποψηφίων από τις Auditions, το Bootcamp, το Six-Chair Challenge, τα Judges’ Houses και φυσικά τα Live αποτελείται από τους  Ira LoscoHoward Keith Debono, Ray Mercieca και Alexandra Alden. 

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι κατάφεραν να παραμείνουν “ζωντανοί” μετά από το πέρας των τεσσάρων μηνών και να είναι πολύ κοντά στο όνειρο τους, είναι η 

Καλεσμένος της βραδιάς θα είναι ο νικητής του “The X Factor UK 2018″, Dalton Harris.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τελικό του Malta X Factor μέσα από την ζωντανή ροή της κρατικής τηλεόρασης της Μάλτας TVM (εδώ)  στις 21:50 ώρα Ελλάδος! 

To OGAE Greece poll για τον τελικό του Malta X Factor ανέδειξε νικήτρια την Michela Pace με 40%!

Συμφωνείτε με το αποτέλεσμα του OGAE Greece poll; Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα νικήσει απόψε;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τα τελικά αποτελέσματα του «Malta X Factor» αλλά και για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Μάλτας στη Eurovision 2019! 

[Πηγή / Φωτογραφίες: TVM]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ