ΕΛΒΕΤΙΑ: Ο Laurell Barker πίσω από τη συμμετοχή της Ελβετίας;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, η Ελβετία φέτος θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της στον 64ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ με εσωτερική επιλογή και ο  Luca Hänni είναι το επικρατέστερο όνομα αυτή τη στιγμή.

Τη Δευτέρα ο Καναδός τραγουδοποιός Laurell Barker δημοσίευσε μια φωτογραφία στις ιστορίες του Instagram του Luca μέσα σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Ο Luca αργότερα αναδημοσίευσε τη φωτογραφία. Κάπως έτσι, αυτή η αλληλουχία γεγονότων δένει τα κομμάτια του παζλ.

Ο Laurell είναι γνωστός στους κύκλους της Eurovision, καθώς πέρυσι ήταν πίσω από τη συμμετοχή της Ελβετίας «Stones» με το οποίο οι ΖΙΒΒΖ δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό. Επίσης, συνέθεσε το τραγούδι «Legends» το οποίο συμμετείχε στην προεπιλογή του Ηνωμένου Βασιλείου για την Eurovision «Eurovision:You Decide 2018». Φέτος, συμμετέχει στο τραγούδι «Tempo» της Margaret, η οποία θα διαγωνιστεί στο Melodifestivalen στη Σουηδία, καθώς και στο τραγούδι «Sister» των Sisters στη Γερμανία.

Υπάρχει φυσικά η πιθανότητα η συνεργασία των δύο να μην έχει σχέση με τον Διαγωνισμό της Eurovision, όμως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα σημάδια δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα και τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελβετίας στην Eurovision.

[Πηγή/Φωτογραφίες: wiwibloggs]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ