ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Αίτηση συμμετοχής από τον Mihai Traistariu!

Μετά την αποχώρηση του από τις διαδικασίες του εθνικού τελικού της Ρουμανίας “Selectia Nationala 2019”, ο Mihai Trăistariu, όπως είχε δηλώσει μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, βρίσκεται σε φάση αναζήτησης χώρας για να συμμετάσχει στη Eurovision 2019.

Σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, το υποψήφιο τραγούδι του “Baya” είχε σταλθεί και στους κρατικούς φορείς του Άγιου Μαρίνου και της Μολδαβίας χωρίς όμως θετικές ανταποκρίσεις. Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει να μην τα βάζει κάτω με αποτέλεσμα πλέον να έχει κάνει κρούσεις για τον εθνικό τελικό της Λευκορωσίας, οι διαδικασίες της διεξαγωγής του οποίου ξεκίνησαν πρόσφατα.

Ο Mihai Trăistariu ευελπιστεί να είναι ένας από τους υποψήφιους του εθνικού τελικού της Λευκορωσίας με το τραγούδι “Baya” δηλώνοντας πως σε περίπτωση που επιλέγει να εκπροσωπήσει τελικά τη χώρα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, στο Τελ Αβίβ, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γιατί όχι, ακόμα και για τη νίκη!

Οι αιτήσεις για όσους ενδιαφέρονται να εκπροσωπήσουν τη χώρα στη Eurovision θα γίνονται αποδεκτές από το το κρατικό κανάλι της Λευκορωσίας BTRC, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Τα αποτελέσματα του προκριματικού γύρου θα ανακοινωθούν στις 4 Φεβρουαρίου και εκεί θα δούμε αν τελικά το “Βaya” θα είναι ένα από τα τραγούδια που θα διεκδικήσει το χρυσό εισιτήριο της Eurovision 2019!

πηγή: EUROFEST.BY

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Γιατί σε χαλάει ? Από την indie artist που θα πάει πού έδινε συνέντευξεις στην αυγή καλύτερος είναι

  1. Αυτό που σχολιάζετε την “indie artist”(η οποία αντικειμενικα έχει φωναρα) χωρίς να έχετε ακούσει το τραγούδι, με ξεπερνάει.. Από κει κ πέρα, αν το επίπεδο του συγκεκριμένου τραγουδιού του Traistariu το βρίσκετε εξαιρετικό (έστω για Γιουροβιζιον), i rest my case. Η αισθητική είναι υποκειμενικο πράγμα. Στην ανάγκη πάντως, να τη συμβουλευσουμε να δώσει συνέντευξη στον “Ελευθερο Τυπο”, μπας και την δείτε μ’ άλλο μάτι (ή την ακούσετε με άλλα αυτιά)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ